2015. augusztus 29., szombat

Augusztusi kedvencek


Augusztus hónapja az új munkahely csodájában telt el. Első kanadai munkahelyem, egy csomó új dolgot tanultam. Mivel egyenruhánk nincs, csak egy fekete kötény, így nem nagyon vagyok színekben, sminkben korlátozva. A hőmérséklet 20-25 fok volt eleinte, de a hónap végére voltak 10 fokos reggelek is. Hangulatban ingadozó, néha szomorkás néha pedig kirobbanó energiával megáldott voltam. Jó volt ez a hónap, és nem várom a telet, de az őszt sem.

Első nagy kedvencem szinte természetesen az Urban Decay Naked Smoky paletta. Szülinapomra vettem meg még augusztus első napjaiban, és persze, hogy imádom. Vannak benne nagy kedvenc színek, mint a Password, és kevésbé kedvencek, mint az Armor, de összességében egy nagyszerű vételnek gondolom. Az ecsetet, amit a palettához adtak meglepően sokat használtam annak ellenére, hogy szemre nem rajongok a műanyag ecsetekért.
Másik újdonság, ami egyből a kedvenc gyűjteményben találta magát, az az Andalou Naturals All-in-One Beauty Balm 30 faktoros fényvédővel. Sokkal használhatóbb, mint az Uriage fényvédője, pedig azért a 30 faktor is elég szép szám. A krém bőrszínű, de semmilyen színező hatása nincs, legalábbis rám nem volt. Nem pillekönnyű, de nem borzalmas. Szépen lehet rá sminkelni, augusztusban főleg a Yamuna ásványi alapozóját használtam hozzá a Bőszecset kis cuki kabukijával. Elegendő is volt, a melegebb napokban meg főleg.
Yamuna ásványi alapozó Cream 047, külön is írom nem csak a BB krémhez, egyszerűen tökéletes. Augusztusban nem is használtam igazából folyékony alapozót (és még élek, ezt nehéz saját magamnak elhinni).
Aloe Vera Gél, ami nélkül nincs is élet tovább. Már mióta akartam venni, és csak most jutottam el idáig. Igyekszem valami hidratálót használni, de lehetőleg minél könnyebbet, hogy ne legyenek pattanásaim. Ezt este felkenem, és rá mg a muszáj helyekre egy krémet. A gyulladáscsökkentő hatása kiváló, hatalmas piros puklikat tüntetett el, amikről azt hittem, hogy hetekig ott lesznek. Hűtőben tárolva extra hüsi hatású, és mivel nem egy drága dolog, lehet ezt kenni vállra, testre, bárhová.
MAC 217-es ecsete valahogy nagyon sokszor ez akard a kezembe, nem a Bősz vagy a Zoeva ugyanilyenje. Tökéletesen elégedett vagyok vele, egy bajom vele kapcsolatban az ára, de ezen meg már kár lenne bánkódni.
Nyamm nyamm, mehet is a mosásba
Estée Lauder Sensuous Nude Body Veil kúkuszos, naptejes illatú, nekem nyári testápolója. Az előző hónapban is kedvenc kókuszos tusihoz ezt a hozzá illő testápolót használtam. Főleg, hogy a kettő együtt fogyjon el, és mert lassan vége a nyárnak. Szeretem, illatos, puha bőrt varázsol, beszívódik egy pillanat alatt, de azért fenntartásaim vannak vele szemben az összetétel miatt. Az állaga sokkal sűrűbb, mint egy sima testápoló, télre is hatásos. Irritációt a rengeteg parfüm ellenére sem okozott.
Körömlakk, ide most kettő sárgát teszek be holtversenyben. Szerintem megbolondultam, vagy nem tudom mi lett velem, életemben nem volt még sárga körömlakkom, kicsit ijesztő is volt hirtelen, de valahogy megtetszett. Lehet ez az a fajta tetszés, amikor valami annyira szar, hogy már tetszik. Az egyik a Ciaté sárgája, amiről volt poszt a napokban, a másik pedig az OPI Brazil 4 darabos mini homoklakk készletéből a sárga. El fog múlni, de most ebben kiéltem a nyári „filinget”.
Ezek voltak most a kedvencek és egyben a legtöbbet használtak. Valószínűleg a Yamuna és a Bőszecset kombója hónapokig itt fog trónolni.
A cuki cicás képek a jókedvért felelnek.

Nektek mik voltak a kedvenceitek?


2 megjegyzés:

  1. A hónap kedvence nálam az Eveline 8in1 körömerősítő lakkom volt...és még pár színes körömlakk, amire sikerült szert tennem! :D

    Jó, hogy említetted az Aloe Vera zselédet, az enyémet (Dr. Organics) mostanában méltatlanul hanyagoltam, veszem is elő estére, én is szeretem a hatását.

    Jaigen. Újra felfedeztem magamnak egy Avonos szemkörnyék primeremet, ami első tapasztalatra nem volt annyira jó, így félretettem. Pár hete azonban előszedtem, és mostmár azt mondom, nincs élet nélküle. (szem alá, korrektor alá használható, és a karikára való korrektorom nem ráncosodik, csíkosodik meg, ha ez van alákenve)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 8 az 1-ben az már biztosan tud valamit. Be kellene szereznem egy ilyen szuper cuccot, ami van az gagyi :(
      Aloe Vera mindegyen milyen, úgynaz, szuper
      Vas tabit eszek mindennap, ésnéha korrektor sem kell hála égnek. Primerből most újítottam, mondjuk ez egész arcos, de remélem szebb leszek majd tőle :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány