2015. augusztus 10., hétfő

Dupla fonat a hajmosás ellen



Volt is reggel életkedvem és nem is. Hajat mosni nem, viszont befonni igen. Dupla fonást csináltam, mert tényleg nem volt már szép a hajam, egy fonat nem lett volna elég.
Nézzük, hogyan készült képpekkel!
Nem tudom mennyire van értelme részletezni a dolgot, szerintem a látszik, hogy mi jön mi után. A két fonat között nem látszik a különbség, de van, ez jobban látszik, ha körbevan fonva az egész fej. Az első fonathoz elölről és hátulról is vettem fel hajat, míg a hátsó fonást úgy intéztem, hogy mindig csak elölről vettem fel plusz hajat, így kicsit megemelkedik a fonat. A másik oldalt harmadszorra sem sikerült fonni olyanra, amilyenre szerettem volna, meg egyébként az már sok lett volna, így csak betekertem. A kezdőképről lemaradt a hajlakk, amiről lesz teszt is, mert nagyon szeretem. A hajhabról nem tudok hosszasan írni, imádom ezt a márkát, hajhab tulajdonsága van, ennyike.
Fent indul a hajlakk után és jobbra körbehalat a folyamat
A fejformámnak ez nem egy ideális választás, szép kis négyzet leszek tőle, de néha lehet egy kicsit máshogy is kinézni.

Szoktatok hajat fonni? 
Vannak spéci frizuráitok?

4 megjegyzés:

  1. Először is nem tudom mivel sminkeltél, de eddig ez a legjobb kép rólad. Nagyon szép vagy!

    Fonni én is szoktam, mikor már nem áll sehogy a hajam. Csak 1 fonatot parkettában, pedig 40 leszek, de talán nem olyan gáz. Próbáltam mást is, de 2 fonat, vagy másképp nekem már nem való. Nem olyan szép az arcom hozzá.

    Pár hónapja vállamon túl ért a hajam és akkoriban sokat kontyoztam. Lopott ötletek voltak egy Egyesült Államokbeli blogger lánytól. Nagyon szerettem a frizkóit. Ő az: http://www.thesmallthingsblog.com/hair/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huuu passz, nem tudom, hogy mi volt, biztos hogy Holika Holika Sweet Cotton BB krém keverve vagy Estée Lauder vagy MAC alapozóval. Köszönöm szépen, igyekszem :)
      A fonás szerintem kortól független, bár ezek az apróbbak azért tudják húzni a hajat és az nem olyan jó egy idő után, nem tudom kinek mikortól kell ezzel vigyáznia.
      Ha újra hosszabb lesz lehet nekem is el kell csennem majd pár ötletet :)

      Törlés
  2. Ez tényleg bájos! :)
    Cuki smink és frizkó. Ha nem látnám a pirszinget, simán azt gondolnám, hogy egy ötéves kislány egy tölcsér fagylaltért nyúl mindjárt. :D
    Hiába, hogy azt írod, a fejformádhoz ez a fazon nem előnyös, meg kell cáfoljalak, az eddigi legjobb fotósorozat, arckifejezés és smink szerintem is!
    A kirobbanó életöröm, nem más ez kéremszépen! :)
    Mintha kezdenél egy kicsit elindulni a saját utadon a sminkelés terén, legalábbis úgy érzem, és ez nagyon jóóó!

    Ha ezt most másképp látod, akkor még nem vetted észre! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, szupercuki vagy.
      Ezek szerint csinálnom kell még hasonlókat :)
      :) :) :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány