2015. augusztus 8., szombat

Júliusi kedvencek



Szép hosszú hónap volt ez a július, megint sikerült pár dolgok megszeretni, vagy a már meglévő szeretést fokozni. Erről a hónapról összefoglalóan annyit, hogy ugyanolyan meleg volt, mint Magyarországon, csak mindig máskor. Tele voltunk programokkal, rövid a nyár, meg kell élni rendesen.


Arcra, testre valók
Avéne termál vizes spré, nyáron szinte kötelező, de szerintem nekem ez, vagy valamilyen arcpermet örökre beköltözött a mindennapjaimba.
The Body Shop Tea Tree Squeaky-Clean Scrub, arcradír, ami mentolos, szuperül frissít, nagyon megszerettem (újravenni a túl erős tisztítás miatt nem fogom).
Softsoap Body Butter Coconut Scub kókuszos tusfürdő, ez egy Palmolive tusi 4 dollárért, csak itt ezt a nevet adták neki. Vannak benne pici bogyók, amik valamennyire radíroznak, de ez azért messze van egy radírtól. Kellemesen krémes, nagyon szeretem, az ára meg egy vicc kb.
By Nature mangós és kókuszos testápoló, szerintem írok róluk majd külön a tusfürdőkkel együtt, de most annyit, hogy ez a testápoló nem az afél perc alatt beszívódós, kell neki 2 perc, de utána semmi nyoma. Sok minden nincs benne, amit nem szeretek, de kőolaj az van, így ez is egy egyszeri szerelem lesz.


Sminktermékek
Yamuna szemhéjpúder és alapozó. A por állagú alapozót nyáron egy megváltás, a színe tökéletes, nagy a szerelem. Részletesen is írtam róluk. A szemre valókat is imádom, júliusban sokat használtam porokat. 
Kell a Púder szemhéjpúder. Szuper színek, nagyon megszerettem őket.
OCC ceruzák. Róluk, még nincs készen a teszt, de haladok vele. Imádom őket, mindet. A pirosat azért sokat nem használtam, de a többit igen. Szép összetevők, igazán különleges színek, szerelem volt első látásra.
Bőszecset, satírozó (CB6314) és pici kabuki. Még júniusban voltam a Bősz boltban nagybevásárolni és ez a kettő lett a nagyon nagy szerelem. A többi bőszecsetet is nagyon szeretem, de a legnagyobb szerelem a kis kabukié. A Yamunával ketten elcsavarták a fejem. Könnyen mosható samponnal és a Barbara Hofmann szappannal is.
LancomeColor Design mono kék (all made up) szemhéjpúder. Róla is volt teszt nem olyan régen. Újra és újra visszatérek hozzá. Egyszerűen csodálatos a színe. Ha teszek alá bőrszínt vagy sötétet nagyon szépen lehet szabályozni az erősségét is. Nem sok drága mono szemhéjpúderem van, de ő egy olyan darab, aminek egyetlen forintját sem bántam meg.
Etude House Proof 10 szemhéjalapozó. Bár volt vele egyszer kétszer bajom mégis beválogattam ide. Oka az, hogy kezd kifogyni, és ettől egyből jobban kezdtem hozzá ragaszkodni. Női logika. 6,5 USD, ha eltaláljuk a mennyiséget, akkor remekül működik, részletesen pedig itt találtok róla írást.
Essie körömlakkok, kettő van, és igen majdnem egyformák (kék 697 midnight cami, 364 no more film). Nem állítom, hogy a világ legtartósabb lakkjai, sőt… Viszont nekem belopták magukat a szívembe. Rengeteg szín van belőle és ha akciós, akkor aztán nem is drága.

 Nektek mik mostanában a kedvenceitek?

4 megjegyzés:

  1. A pici kabuki eszméletlen cuki! :)
    A Yamuna por alapozót nézegetem egy ideje, mert tuti könnyű és mégse nomakeupban lép ki az ember az utcára, csak félek, hogy eltömítené a pórusaimat (te mit tapasztaltál vele?).

    VálaszTörlés
  2. Nem tömít egyáltalán, jobb ilyen szempontból bármilyen folyékony alapozónál. Viszont nem lesz atom matt a végeredmény. Az enyhén száraz részeket nem emeli ki, télen majd kiváncsi leszek mi lesz.

    VálaszTörlés
  3. Ezt jó hallani, mert a folyékony alapozóknál tapasztaltam, hogy pár óra és már látom, hogy egy-egy pórus begyullad, esélyes ilyenkor, hogy pattanás lesz belőle és a nagy meleg rátesz erre... Ezért néztem ilyen ásványi alapozót, ezeknél a matt finish szerintem nem is elvárás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Yamunát ajánlani tudom, de ugye csak online lehet rendelni, a szín eltalálása azért nehezebb. A Kell a Púdert meg tudod nézni a Gellért tértől nem messze, egy kicsivel drágább, de sokszor van akció. Aztán persze még ezer olcsóbb és drágább márka van, majd a Baremineralst szeretném kipróbálni, hogy az mennyivel tud többet.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány