2015. augusztus 25., kedd

Videó, mindent ki kell próbálni egyszer


Mostanában minden második blogger videót csinál, gondoltam megpróbálom én is. Nem rejtegetem a célját, természetesen az, hogy nagyobb és szélesebb közönséget tudjak megszólítani.  Az ötlet hirtelen jött, nem lett túlságosan kidolgozva, de így lett bájos. Pandaszem, melegítővel, tiszta glamour.

Tök nehéz belenézni a kamerába úgy, hogy ne ilyen szemforgatást produkáljon az ember (mint én). Az sem egyszerű, hogy értelmesen beszéljen az alany, ne kalandozzon el, ne legyenek benne bakik. Nagyon fura, nagyon más, mint írni, remélem tetszeni fog nektek.
Nem tervezek videókat csinálni, főleg, hogy ez is egy sima kompakt fényképezőgéppel készült, és kamerát ezért nem vennék. A fogaimat visszanézve sírni tudnék, de ez van, szülés után kapok műfogakat, már le van beszélve a férjjel (ennyit az elkalandozásokról). 
Jöjjön a videó!!! (most nem teszem be ide a Balu Kapitány „bum bumm bu bumm Kezdhetjük!” linkjét, de képzeljétek el)
Azóta gyakoroltam a „buszmegállónyira” szót, megvagyunk már.
Kiegészítés. Természetesen nem csak úgy várom, hogy elmúljon a tél és megoldódjon a hámló fejem kérdése, de ezt nem akartam hosszan kifejteni. (tippek, javaslatok jöhetnek persze)
A másik, amit még így hozzátennék, hogy nem vagyok milliomos, én is használok olcsó dolgokat. Viszont feláll a szőr a hátamon, ha egy 300 forintos cuccról képes valaki 3 oldalon keresztül magyarázni. Ez egy olyan dolog, amire 5 másodpercet szánok az életemből, mint felhasználó, mint író meg majd megemlítem a „kedvenc” és az „elfogytak” posztban, ha eljön az ideje.
A majd egyszer kapok valamit dologhoz, meg hát kétlem, hogy idáig túl sok mindent postázgatnának a cégek, főleg nem 50 feliratkozóval, de előbb utóbb ez is bekövetkezhet. Persze, minden blog így indult, hogy én bizony őszinte leszek, és majd mindig igazat írok. Én nem fogok blogtalikra és sajtóeseményekre járni, nem kell jópofiznom, nincs semmilyen kötelezettségem. Azért írom a blogomat, mert szeretem a témát, leköt, és mert szép magyar nyelvünkön tudok alkotni. Megélni nem fogok belőle sosem, de valószínűleg pénzt keresni sem.
Ez lett volna a videó. Kérlek, hagyjatok magatok után nyomot, hogy mit gondoltok, van-e egy ilyen blogra szükség, mik azok, amiket más bloggerek tökre elhanyagolnak és én még akár tudnék is vele foglalkozni.
A pandáról pár szó
A szülinapos nyereményjátékhoz kerestem olyan cerkákat, amik tutira kibírják a postázást. Így esett a választásom a Make Up For Ever Aqua Shadow Waterproof Eye Shadow Pencil nevű ceruzájára. Übervastag, ha ez eltörik, az már valami csoda. Persze magamnak is vettem egyet, mert megérdemlem. (szerénység, az a tulajdonság, amit legjobban szeretek magamban, az a szerénység) Szóval próbálgattam, hát elég kemény az anyag, nem siklik csak úgy, ecsetes meló. Elsőre ezt a pandát alkottam vele a Zoeva 230-as ceruzaecsetével és semmi mással. Nincs alatta alap, felette por, semmi. Szerintem nagyon király szín, remélem tetszeni fog, annak, aki megnyeri. A világosabb zöld a MAC Toledo kollekciós Chlorafill színe, amiről nincs közeli kép, mert a 3 réteg szépen repedezett, mire ez a szín maszat nélkül megvalósult.
A Make Up For Ever ceruzát használtam sima ceruzavonalnak is, de ez is ecsetes meló, a vastagság miatt. Ez nem tart semmivel sem tovább, mintha nem ecsettel kellene csinálni, viszont szebb lesz. Hegyezni simán lehet a kétlyukú hegyező nagyobbik lyukán.

8 megjegyzés:

  1. Jó lett, nagyon aranyos vagy amikor mosolyogsz és ahhoz képest, hogy első videó, természetesnek tűnsz. :) A mély hangod azért meglepett, a fogaid pedig egyáltalán nem szörnyűek! A smink viszont, ne haragudj szerintem előnytelenül áll, ez a színkombó és a forma sem tetszik, bár ez csak az én véleményem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Telefonban még durvább a hangom :)
      Nem kell elnézést kérned a véleményed miatt, teljsen jogos, az "üljünk le vidót felvenni mert miért ne vasárnap délután van" az meglátszik a vidón is.
      Az almazöld cerka az egyik kedvencem, de inkább csak alulra, és maradok is ennél az alsó dolognál.

      Törlés
  2. Megleptél rendesen, nem számítottam rá, hogy ilyen "hamar" videóval rukkolsz elő, bár, ha jobban belegondolok, nem is értem, mitől lepődtem meg, hiszen vagány volt minden eddigi megnyilvánulásod! :D

    Pici jótanács, ha nem bánod: először is, a videó jó lett, legalábbis elsőre én senkitől nem várnék többet, jobbat, a mély hangod.....de jó, hogy pont ilyen, nem valami nyüszögés, attól kirázott volna a hideg! :D :D
    ( ez lelkes felsóhajtás volt, csak írásban nem annyira jön át)

    A pici tanács: korainak gondolom "hitvallást tenni" arról, hogy mit fogsz és mit nem fogsz csinálni a blogodon....még nagyon kezdeti stádiumban van ez az egész, és a dolgok folyamatosan változhatnak, alakulhatnak, és lehet, hogy mindannak ellenére, amit itt elmondtál, fogsz majd írni filléres cuccokról, vagy urambocsá együttműködsz majd egy kozmetikai céggel, aki a semmiből bukkan elő, felkér, és te örömmel elfogadod majd a felkérést. Nincs ezzel semmi gond, mert nem minden együttműködés jelenti azt, hogy akkor te már eladtad a lelked az ördögnek egy csőrfényért vagy pittyduzzasztó gumibuherátorért cserébe.

    A filléres cuccok: Én pl szoktam nézni teszteket filléres holmikról, pláne, ha a bloggerina személyes varázsától el bírom felejteni, hogy a termék amúgy egy doboz gyufa árát képviseli, és ritka, hogy kizárólag a termékre koncentráljak ilyenkor.
    NEM.
    Engem az érdekel, hogy NEKI mit nyújtott a termék, Ő mit hozott ki a termékkel való kapcsolatából, egyszóval én azt próbálom megfejteni, KI az a lány, aki kezében tartja azt a kütyüt.

    Ez van akkor, ha a bloggerina érdekes személyiség.
    Vonzza az embert akkor is, ha csupán egy guriga WC-papírt mutat be! :D

    Ildi!

    Te egy érdekes, izgalmas személyiség vagy, innentől kezdve csak írjál bejegyzéseket, kommunikálj az olvasóiddal, mint eddig tetted, és próbálkozz mindenfélével, ami csak eszedbe jut.
    Addig, míg az szívből jön, és önmagadat adod, addig nincs min aggódnod, majd kialakul.

    Ez egy út.
    Az életed egy darabkája.
    Rajtad áll, mit osztasz meg belőle! :)

    A cica nem eladó? :D
    Esetleg megnyerhető? :D

    A szemsmink brutál, a fotókon nagyon átjön, a videón pedig fura, de csak mert szöszmöszmackó van rajtad mellé! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cicák maradnak :) maximum látogathatóan :)
      Tényleg ki lehet hozni olcsó dolgokból nagyszerű kincseket, ez tény, viszont napjainkban azt látom, hogy rengeteg az olyan bejegyzés, ami csam időpocsékolás.

      A dolgok alakulhatnak, de nagyon nem szeretném eladni a lelkem.

      Törlés
    2. Hazaértem, írok rendesen is :)
      Azt gondolom, hogy nem érdemes egy 300 forintos tusfürdőről leírni a 100-dik véleményt is. Vagy egyébként külön-külön is, ha látom, hogy 10-en írtak róla, felesleges nekem is írni róla. Ettől a 300 forintos tusi persze lehet szuper jó, meg minden. A másik, hogy itt úgyis 5 dollárnál kezdődnek a dolgok, nem is nagyon van filléres cucc. A WC gurigából valami jót egy külön kérdés, mint a sminktartóm, amit a férj elhordott gatyájából csináltam. Ennek van értelme, érdekes. Lehet valakit érdekelne az 50 forintos szappan tesztje is, de minden célcsoportnak megfelelni nem lehet.
      A lényeg, hogy ha kategorizálni kéne ár alapján a blog tartalmát nem a budget, de nem is Dior, Chanel, Tom Ford. Ezt azért tartottam fontosnak kiemelni, mert engem bánt, amikor a jól megszokott (árkategóriában mozgó)bloggerem bemutat egy gagyi palettát isteni jónak beállítva vagy egy 25 ezres bronzosítóra valaki azt mondja, hogy elengedhetetlen, csak mert ingyen kapta, és egyébként közepeset használ.
      Lehetne ezt 20 percben rózsaszínben is előadni, de nekem van egy ár és minőségi folyosóm, ami alá és fölé nem megyek. Olyan szép közgázos párhuzamot tudnék rá mondani. Nagyon kritikus tudok lenni saját magammal szemben, és ha én egyszer kijelentem, hogy valami nem lesz, hu bakker ahhoz tényleg valami nagy dolognak kell történnie, hogy mégis legyen.
      Amit írtál, hogy jönnek a cégek (kétlem, hogy ide akarnak postázni) és majd lelkes leszek tőlük. Ha jövő héten megkeresne az Andalou Naturals, hogy legyek a magyar promó arcuk szívesen dobnám ki az összes többi cuccom kb. mert ismerem, szeretem, és tudom, hogy nagyon jó. Ha megkeresne egy 1500 forintért palettákat piacra dobó cég, nem fogadnám el, nincs rá szükségem, sosem használnám, de nem is írnék róla sosem. és ha egy kialakult olvasókör, nekik sincs szükségük erre a tesztre. Elveket az elején kell felállítani, mert ha a „meglátjuk, hogy lesz” alapon működik valami, abból egy kusza maszlag lesz az „ebből is, és abból is”. Az olvasók megszoknak egy hozzáállást (parfüm, alkohol, parabén… mentes), egy stílust, egy kategóriát, egy ritmust, egy színvilágot. Ezek jó dolgok.
      Most tuti majd azt gondolja egy csomó ember, hogy kampó orrom van, vagy milliomos vagyok vagy spur, igazából csak könyvelőnek tanultam, és a pénz fogalma nálam más lehet kicsit.
      A cicákat lehet látogatni, de max egy bajuszszőrt tudok nyereményként felajánlani tőlük. 2 hónapja megvannak el sem hiszem, és eddig még nagy dolgot össze sem tőrtek.
      Köszönöm a hozzászólásodat, és azt is, hogy ilyen aktív vagy, szuper jó kommentre ébredni (magyar idő szerint délután)
      A mackó marad, ha leveszem a macska megöli a logó izét. Újra fogom venni a videót majd egyszer, normális sminkben, meg valami rendes listával, hogy miket kellene elmondani.

      Törlés
  3. Meglepődtem én is a hangodon, de alapvetően illik hozzád. Olyan tipikus laza rocker arcnak tűnsz. Nem, nem a piercingjeid miatt :)
    Linda Deamon (Drugzone,Krell) jutott eszembe rólad. De ez pozitív, mert hazánk egyik legjobb előadója.
    A videó nekem tetszett, természetes voltál benne. A macska is nyávogott mikor elköszöntél :'D
    Úgy látom van egy kialakult véleményed a blogszféráról, aminek jó, hogy hangot adsz, de nem biztos, hogy van értelme vagy foganatja. Tudom mit beszélek, 2.éve írom a jelenlegi blogom, és sokmindenbe belelátok. Tényleg felesleges pörgetni magad ezen, csináld úgy ahogy akarod.
    Abban (is) igaza van Banditának, hogy sokat fogsz még fejlődni, elkezd önkénytelenül is más érdekelni.
    Szerintem nem baj ha valaki olcsó dologról ír, mert úgy gondolom némely alsó kategóriás termék, felér a High end-del.
    Egyébként sokmindennel egyetértek. Azért van határozott elképzelésed, mert ismered önmagadat, hátrányaid előnyeid, így könnyebben tudsz "ítéletet" mondani bármi felett. Nincsen rajtad fogás. Ez hozza magával pl a termékekkel kapcsolatos tudatosságot. Ilyen vagy, így kell elfogadni téged. Bár van egy sanda gyanúm, hogy téged vagy szeretnek, vagy nem. Nem vagy a kettő között. Tetszik, hogy átjön a személyiséged. Kíváncsi leszek Hová fejlődsz:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azért próbáltam meg definiálni magam, hogy ne legyen az jövőre, bármikor, hogy jajj neked Kanadában könnyű, meg izé, érted. Mindenkinek talán jobb, ha tudja mire számíthat.
      Abban tökéletesen egyetértek veled, hogy vagy szeretni vagy nem szeretni lehet, és ezt jónak látom. Nem akarom az összes női blogolvasót megcélozni, lehetetlenség. Sokkal jobb egy kommunikáló kisebb közösség, mint x ezer feliratkozó, és nulla visszajelzés.

      A végeredményre, vagy inkább az évenkénti hol leszekre, és in kíváncsi vagyok :)

      Törlés
    2. Megnéztem Youtube-on Démoni Lindát, és jujj. :) ez a homloktetoválás vajon igazi lehet?
      Egyébként régen valami hasonlót is hallgattam, de ezek a klippek, szakadok a röhögéstől, hogy mennyire gonosz :) milyen cuki kis zsebvámpír lehettem

      https://www.youtube.com/watch?v=w1G-9WUgptY

      Lila hajon gondolkoztam, de addig gondolkoztam, amíg kiment a divatból :(

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány