2015. augusztus 9., vasárnap

Zsákmány, avagy vettem egy csomó mindent és meg kell ezt osztanom valakivel


Megírom életem első zsákmányos bejegyzését, mivel mostanában elég sok új dolgot vettem, és mind remek termék. A többsége bioboltból van, de igazából mind kapható ott, csak én akciósan egy másik boltban vettem párat. Vannak itt régóta a listán szereplő dolgok, és persze egy kis impulzusvásárlás is becsúszott.

Andalou Naturals All-in-One Beauty Balm 30 faktoros fényvédővel
Ez a kence már nagyon régóta a listámon van, sokáig figyeltem az akciós cuccok között, de sosem volt, így megvettem eredeti áron, ami 22 CAD volt. Tele van minden jóval és fényvédővel, ami nálam a döntő szempont volt, mert az Uriage fényvédője, ami nekem van, azért jó is meg nem is. Két használat után állíthatom, hogy a következő havi kedvencek között ott lesz. Kinyomva bőr színű, de felkenve nincs színe. Annyi színező anyag van benne, ami elnyomja a fényvédő fehérségét. Nem egy szuperkönnyű viselet, de közel sem olyan zsíros, mint a fényvédők általában szoktak lenni. A Yamuna ásványi alapozóval nekem remekül teljesített, de biztosan fogok róla hosszabb tesztet is írni.
BEVÁLT, részletesen ITT írtam róla.
Andalou Naturals Turmeric + C Enlighten Serum, azaz kurkuma és C vitaminos világosító szérum
C vitaminos szerumot egy jó ideje szeretnék, viszont azért arra lusta vagyok, hogy szérum arcra, szérum szemre, krém ide, krém oda, meg még ezer dolog. Láttam a bioboltban egy nagyon ígéretes C vitaminos szérumot, de azért 50 dollárt talán kicsit jogosan sokallom (ennél vannak persze sokkal drágábbak is). Ennek az Andalou Naturals szérumnak az eredeti ára 30 dollár, amit leakcióztak 16-ra, amit aztán 12-re, és ekkor jöttem én. Remélem hatásos lesz, mert messziről ugyan nem látszanak a foltok, én közelről látom. Pumpás kiszerelésű, az anyag könnyed sárgás színű, gyorsan beszívódós.
BEVÁLT

Lily of the desert 99% aloe vera Gelly
Ez is egy régóta kívánságlistás termék. Igazából fogalmam sincs a márkáról, 6 dollár volt, ami remek ár a 114 gramm aloe gélért.A gél bio aloe verából készült parabén és mesterséges színezék nélkül, és nem tesztelték állatokon. Könnyed, hűtőben tárolva igazi hűsítő élmény. Vízhiányos bőrömre csodát várok tőle és a következő terméktől.
BEVÁLT 
Aura Cacia Jojoba Skin Care Oil
A jojoba olajnak alacsony a komedogén indexe, azaz nem okoz pattanásokat, de segít a gyulladásra hajlamos bőrnek nem túltermelni a faggyút. Azt hittem  csöpögtetős nyílása van, de mint kiderült, olyan, mint a Heinz ketchupnak, és kilő egyből egy csomót. Ennek a résznek nem örülök, még ki kell találni a használati módját. Viszont 100% tisztaságú egy összetevős az olaj, nincs benne semmilyen szintetikus plusz összetevő, sem kőolajszármazék vagy parabén.

Avalon Organics Volumizng Shampoo rozmaringgal
Szépek az összetevői a levendula ellenére is, nincs benne sem SLS sem SLES. Erről még egy ideig nem lesz vélemény, mert van egy rakat sampon itthon, viszont 5 dollárra le volt akciózva a 10-ről, így nem tudtam otthagyni a boltban. 325 ml és billentős a teteje, amit külön szeretek benne már most.
BEVÁLT 

Newco Natural Technology Toothpaste Kiwi-lime ízben
Ez egy impulzusvásárlás volt, mert életemben nem láttam kiwi és lime ízű fogkrémet. Az összetételét azért lecsekkoltam, ha fluoridos lett volna, akkor visszatettem volna. Azt állítja magáról, hogy 100%-ban természetes. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz, de az még odébb lesz, hogy megtudjam. 
UTÁLOM, de nem az ő hibája. Akartam egy kiwis fogkrémet, megkaptam. De nincs semmilyen mentolosság benne, és nem érzem tisztának tőle a számat.

Vas tabletta, Chelazome
Egész életemben minden vérvétel vashiányt mutatott ki, így ezt szoktam mindig venni, és eszegetem, de nem viszem túlzásba. 90 kapszula, elfelejtésekkel együtt majdnem 4 hónapra elég 10 dollár alatti áron. Egyszer olvastam a Krémmánia egyik kommentelőjétől, hogy a vashiány miatt vannak nagy karikák a szemünk alatt, az hogy ebből mi igaz nem tudom, de lelkesen eszem, hogy szép legyek.

Gabriel körömlakk Lagoon színben
A Gabriel márkát már nagyon régen nézegetem és eredetileg alapozót akartam tőlük venni. Alapozót nem fogok, bár nagyon jók, és van pontosan jó szín is, csavaros kis üvegben árulják, aminek van egy kupakja és ennyi, nincs pumpája, én meg még egyszer ilyennel nem szívatom meg magam. Körömlakk, rá kell nézni erre a színre és nincs is több kérdése az embernek. A kupakja jó nagy, kíváncsi leszek, milyen lesz ezt használni.
A felvitel okés, a száradási idő katasztrófa, viszont istennős a színe. Részletesen ITT tudod megnézni, mit gondolok róla.

Burt’s Bees Mangó és Naracs radír
Tudtátok, hogy pár hete halt meg Burt? Tényleg az ő képe van a cuccokon.
Na, szóval a radír, ezen nincs rajta, hogy body vagy face, csak annyi, hogy tartsd távol a szemedtől. Oldalról lekvárnak néz ki, még nem bontottam ki, mert egy halom cuccot el kell használnom, de hát ez is akciós volt és 15 helyett 8 dollárért nem hagyhattam ott. Tetszik, hogy van rajta rendes fólia, mint a Nutellán, így tutira nem mancsolt bele senki már korábban. A tégelyes kiszerelés egyébként nem tetszik, csak a Burt’s Bees tud ilyenre rávenni.
Ezek lennének az új dolgaim, aminek a fele egyből használatba áll, a másik fele megy a raktárba, mert van nem is kicsi. Ahogy látszik, igyekszem azért a lehető legtöbb dolgot akciósan beszerezni, inkább korábban, amikor még nem is kell.
Miről szeretnétek tesztet először? Válasszatok és kenem magamra ízibe

7 megjegyzés:

  1. A kék körömlakk az, amit nagyon szívesen megnéznék nálad részletekbe menően! :D
    Imádom a kék lakkokat, van is egy hasonló Avonom, ami kissé nehezen adja magát, ritkán használom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamelyik nap akkor azt használom. Csak nekem mindig sikerül a körömbőr részt is kicsit összepacsélni, nem egyblogos minőségű a végeredmény :( majd idővel.
      Nagyon szépnek néz ki, remélem az is lesz, mert nem volt egy olcsó dolog, de kiváncsi voltam, mit tud egy körömlakk a bioboltból

      Törlés
    2. Jahogyezegy bioboltos? :D
      Ez méginkább felcsigázott.
      Ne aggódj, kend be egy vékony, éles ecsettel (pl egy szemhéjtus pengeéles ecsettel) a körömágyad mentén a bőrt vazelinnel vagy étolajjal vékonyan úgy, hogy a körmöket ne maszatold össze.
      A lakkozás befejeztével szépen le tudod kaparni, ha véletlenül kifutottál a keretből.
      Egy hasonló ecsetet szoktam használni a körömágytakarításhoz is, lakkozás után, ekkor tiszta acetonnal szépen ki tudom javítani az egyenetlen ívet is fölül, hogy kamerakompatibilis legyen.
      Engem ez a videó tanított takarítani, ha nem baj, belinkelem. :)
      //www.youtube.com/watch?v=tznOeRpQHbM

      Törlés
    3. Jaja, bioboltos. Az alapozójuk kellett volna, de nincs pumpája, így bármilyen szép a színe lemondtam róla. Tetszik a Gabriel márka filozofiája, egy vicces meleg fekete srác csinálja, csak még nem nagyon lehet sok helyen kapni a cuccokat.
      Köszönöm az ötletet, kipróbálom mindenképpen. Dehogy baj ha linkelsz :)

      Törlés
  2. Körömlakk és radír, aztán a C-vitaminos szérum :D
    A lakkot elég, ha 1 ujjadon megmutatod. Nem kell tökéletesnek lennie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naneeee! :D
      Nehogymár megússza, én követelem az ötujjas bemutatót! :D :D .D

      Törlés
    2. Megteszek minden tőlem és lapát kezeimtől telhetőt :) :) :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány