2015. október 18., vasárnap

Csodafésű, ami megváltoztatta az életemet



Ma egy olyan fésűt mutatok be, amit bárki be tud szerezni, nem drága, nem egy nagy dolog, de én mostanában találtam rá.
Azt eddig is tudtátok, hogy a hajammal nem vagyunk jóban. Igazából a színével van bajom, ami minden törekvésem ellenére visszakúszik vörösbe. Ez ellen a leszívás lenne a megoldás, de inkább választom a nehezebb utat.  A másik bajom, én vagyok, mert szegény hajacskámat mindig beteszem a fülem mögé, és ennek bizony nyoma marad. A megoldás könnyű, persze hajvasaló.
De nem! Az elmúlt hetekben egy új fésűt próbálgattam, ez lesz a mai téma.
Ha előre le akarom lőni a poént, akkor máris elmondom, bevált, bár erre a címből is rájöttetek. Már nem vizes, de még nedves hajat kibontás után ilyennel fésülni egy remek ötlet. Annyira nem lesz egyenes a haj, mint egy hajvasalótól, de nem is kell hozzá meleg levegő, sem 3 kéz, de leginkább semmi ügyesség. A másnapos száraz hajat is kicsit simítja, de egy pár csepp vízzel kimondottan látványos az eredmény. Hajat elválasztani nem lehet vele, és kibontásra sem ajánlom, de nem is erre való.

A tisztítása még kérdéses. Jó sok haj szokott benne ottmaradni, ezeket igyekszem mindig aznap kiszedni. A további koszokra a samponos vagy szappanos víz lesz a megoldás, legalábbis nagyon remélem, hogy nem fognak a szőrök emiatt kiesni.
Biztosan be lehet szerezni ezt más márkáktól, is, nem gondolom, hogy ez olyan spéci lenne, mint az eredeti BeautyBlender, amiről nem is tudom igazából, hogy speciális-e annyira, mint állítják. Szóval az én fésűm 5-6 dollár volt egy egyszerű boltból. Ahogy megláttam éreztem, hogy ez nekem kell, akarom, hazaviszem. Főleg mert a férj haján is lehet vele játszani.
A "kapcsoló"
EBay-en is megtalálható millió féle verzióban, csak a Straightening Brush-ra kell rákeresni, esetleg az „ionic” vagy „ceramic” szavakkal toldva.
A macska is elégedett
Maximálisan elégedett vagyok a fésűvel, nem tapasztaltam egyikünknél sem hajtöredezést, vagy bármi negatívat. A hajvasaló mellőzése pedig mindenképpen jót fog tenni.

Nektek van szuperkedvenc fésűtök?
Bármilyen trükkötök hajegyenesítésre?


16 megjegyzés:

  1. De jó, én ilyenről még nem is hallottam! Bár nem vagyok az a hajvasalós típus, főleg csak azért, mert nem akarom nap mint nap ilyen nagy hőhatásnak kitenni... Ez amúgy disznósörte?

    VálaszTörlés
  2. Az enyém nem, sajnos valamilyen műanyag. De ez egy nagyon jó ötlet lenne, ha lenne disznószőrből ilyen összecsukhatós fésű. A sima disznószőrör hajkefét mind a ketten nagyon szeretjük, különösen a férj, ha két órán keresztűl fésölgetem vele.

    VálaszTörlés
  3. Ilyen fésűje anyukámnak van, mert neki rövidebb a haja és csoda jó! :)
    Nekem a heti két mosás után van csak vasalás, utána egyenes marad.
    A GIF nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor lesz még GIF, csak a mobilnetesekkel nem szeretnék kitolni

      Törlés
  4. De jó! Nekem Remingtonos van, az is egyenesíti a hajat. Szóval vasalót egy évben max kétszer használok azóta:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÚÚÚ, A Reminton szerelem most új lángra kapott :) Kíváncsi lennék, hogy egy noname és egy márkás között mi a különbség, de szerencsére a férj nem hagyja, hog ytesztelés címszóval felesleges dolgokat vegyek :)
      Én se sokat, mert kell hozzá az európai konnektor, azaz a hosszabbító a trafótól.

      Törlés
  5. Még nem is láttam hasonló fésűt. Nekem az első fénykép tetszik. Az ugrott be róla elsőnek, hogy: My name is Die, Ildie. :) Bocsi ha kicsit pihent voltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is valami hasonló jutott eszembe a képről. Ezt a képet kimondottan szeretem valamiért :)

      Törlés
    2. Szerintem azért mert humoros, te pedig vidám, mosolygós vagy rajta és jól nézel ki.

      Törlés
    3. :) én mindig vigyorgok :) Köszönöm

      Törlés
  6. Nekem is van hasonló, azt hiszem Avon-os nagyon régről. Nálam csak azért nem működik jobban, mint egy nagy körkefe, mert sok, hullámos és sprőd hajjal áldott (vert?) meg a természet. Nem simítja ki annyira, mint a vasaló, de lehet rosszul is használtam.
    Trükköm az nincs az egyenesítésre. Ha szépet akarok muszáj beszárítani és kicsit vasalni, vagy egyből vasalni, mert rövidebb idő alatt megvan. Egy jó drága krémzselét teszek rá, ami már 3-4 éve is 4e Ft felett volt, de más nem vált be. Ettől kicsit összébb megy a tömege, simul, szemergő esőt is kibír és a csatok, gumik sem deformálják igazán.
    Nagyon régóta tervezem, hogy egy keratinos egyenesítést bevállalok, de nem a szuper tartósat, hanem a 3 hónapig tartót (Lisse). Valakinek van tartós egyenesítéssel tapasztalata?

    VálaszTörlés
  7. És örülök, hogy Neked bevált Ildi!

    VálaszTörlés
  8. De érdekes, mindjárt meg is lesem ebayen. Nagyon vékonyszálú hajam van, kb. ha erősen ránéznek, annak is nyoma marad benne, és pont ezért nem is nagyon merem vasalni.

    VálaszTörlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány