2015. október 20., kedd

Stila In the light paletta, minőségi nude paletta közepes áron


Bőven több, mint fél éve megvan a cukiság az Inthe light paletta, ideje lenne Róla beszámolni.  Eredeti ára 40-50 kanadai dollár körül van, nekem ezt 20-ért sikerült kifogni, mázlista vagyok. 10 Szemhéjpúder színt (14 gramm) és egy sötétbarna vízálló tekerős szemceruzát kapunk (0,28 gramm).
A palettában jól kihasználható színek vannak, a szolíd nappali sminktől a vadabb és s sötétebbig minden elkészíthető vele kisebb nagyobb aranymennyiséggel. Nekem egy szürkésebb matt még jól jött volna, de a Bliss (felső középső) is tökéletes mindenes szín.
A csomagolása mágneses, kinyitni könnyű, de magától nem nyílik ki. Egy elég nagy tükör van benne, ez hasznos, de én nem sminkelnék ekkorában. A borító karton, szivacsos alapon, így az egész csak 121 gramm, utazáshoz kiváló.

Menjünk sorba a színeken

Bare
Egy matt a bőr színénél világosabb púderszín, satírozáshoz és szemöldökcsontra tökéletes választás. Ebből fogyott a legtöbb eddig.
Kitten
Nagyon világos pezsgőszín, nincs kimondott arany fénye. Szemöldökcsontra, szemzugba és arcra is kiváló.
Bliss
Univerzális matt szín, ami rózsaszínes bézses bőrszínszerűség.  Alapként is jó vagy élek lágyítására is kiváló. Ez a második legtöbbet használt szín nálam.
Sunset
Nehéz körbeírni ezt a színt. Nem rosegold, de nem is bronzos, a barnától pedig még messze van. Gyöngyházfényű, de nem csillámos. Korábbról van egy nagyon hasonló MAC szemhéjpúderem az Antiqued. A Stila Sunset egy kicsit világosabb, mint a MAC Antiqued.
Sandstone
Majdnem matt csokibarna. Nagyon szép füstős sminket lehet vele készíteni. Nem túl sötét, viszont rétegezéssel eléggé intenzív tud lenni.

Hát még nem nagyon sikerül, de gyúrok a képekre... sorry

Bubbly
A Kittenhez képest ez más, aranyban úszó csillámos szín. Ezt nem szoktam használni, de akinek ez a színvilága biztosan szeretni fogja, mert nem potyog és nem nagyok benne a csillámok. Inkább fényes, mint csillámos.
Gilded gold
Ez olyan bronzos aranyos érdekes szín. Ez sem az én színvilágom alapja, de valamiért nagyon tetszik, talán mert nem ömlik belőle az arany, de azért ott van.
Luster
A Gilded Gold nagytesója, aki már kicsit érettebb, kicsit szürkésebb, de a visszafogott aranyos csillámlása azért még határozott és tekintélyt parancsoló. Nagyon dögös esti sminkeket lehet vele készíteni.
Niht Sky
Kedvencem minden szempontból. Nincs benne arany csillám, viszont ezüstös annál inkább. Nagyon szép erőteljes hideg színe van. Néha látok egy- egy lepottyant csillámot órákkal a sminkelés után, de az túlzás lenne, ha azt mondanám rá, hogy potyog.
Ebony
Fekete a pokolból icipici arany csillámokkal. Minimális arany van benne, éppen, hogy csak ne legyen uncsi a fekete. Nagyon durván fog, a Sandstone-nal együtt kiválóan alkalmasak vizes ecsettel tusvonal húzására.
Nagyon kellemes kis Nude paletta. Eredeti áron nem vettem volna meg, mivel ez az aranymámor nem nekem való, de 20 dollárt (ceruzával) mindenképpen megért. Nekem ez olyan Naked 1-2-3 kicsiben és sokkal olcsóbban.

Készítettem pár sminket, csak ennek a palettának a színeit használva. Az első egy barnás lesz, utána következik egy szürke és végül egy türkiz felsőhöz illő. Mindegyik smink reggel készült és a képek pedig estefelé, mindenféle korrekció, igazítás nélkül. És! Alap nélkül! (a pirosító, mintha nem is lett volna :(  )

Barnás, egyszerűs smink
A csukott zemes képen kicsit már gyűlik a por, 10 órás kép
Szürke, Avon Diamonds szemcerkás

Türkiz, Estée Lauder cerkával
A minőségével tökéletesen elégedett vagyok, minden szín remekül működik, csak a MAC szemhéjpúderem lett felesleges. Az Antiqued szín majdnem megegyezik a Sunset színével, csak a Sunset világosabb.
Ráadáskép, alig vártam, hogy visszavegyem a takarót brrr

A szemceruza nagyon brutálisan pigmentált, ecsettel szoktam használni. Lemosása kihívás, lesírása lehetetlen.
A Stila márkától eddig nem sok dolgot szereztem be, de majd idővel, figyelgetem mivel rukkolnak elő.

Ismeritek a Stila márkát?
Tetszik a paletta?
 Legyen tesz a másik két palettáról is ami megvan?

11 megjegyzés:

  1. Na le kell szögeznem, hogy nem szoktam palettára nyálat csorgatni. Vagyis de de igen ritkán...na ez a darab a ritka számba tartozik és nagyon a KELL kategóriába ugrott *-*
    Nagyon tetszik amit írtál róla, kedvenc sminkem pedig a második:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huha, akkor csak biztonsági övekebecsatolva olvashatsz blogot, mert jönnek sorra majd a paletták, ilyen is olyan is, szebbnél szebb.
      Tényleg nagyon szép, viszonylag egyszerű, de ez adja meg a báját

      Törlés
  2. Nagyon jó kis palettának tűnik, a Stiláról pedig már sokat hallottam, bár nincs tőlük egy darabom sem. A két utolsó smink nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nekem se sokmindent sikerült beszerezni tőlük, de ez az akciómániámnak tudható be.
      Köszönöm :)

      Törlés
  3. Ez a paletta nem tetszik, nekem túl hideg, viszont az Eyes are the Window - Mind csupa matt paletta kívánságlistás. És természetesen legyen teszt mindegyik palettáról! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, nem hideg ám, csak a Night Sky szín, ami egyből a kedvencem lett.
      Hu azok a paletták milyen szépek, egyből 4-et piacra dobni... Nem tudok választani
      Szépen lassan jönnek :)

      Törlés
  4. Milyen szép! *-*
    Milyen érdekes, hogy közelről már nem is annyira barnák, amiket annak hittem, hanem inkább bronzos-szürkések!
    Én most kezdek beleszereti a palettákba, kinyílt a világ ebbe az irányba is, a Lovely paletta elindított :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A paletták hasznosabbak, mint a monok, és sokkal gazdaságosabbak is annak ellenére, hogy egy összegben soknak tűnik.

      Törlés
  5. A csomagolása nekem nagyon tetszik, sminkben pedig pont ezeket a színeket szeretem, így imádnám ezt a palettát. :)

    VálaszTörlés
  6. Anyukámnak ezt vettem első sminkpalettájaként, imádja *-* :3 Jó róla szépeket hallani, nekem inkább az In The Know-ban vannak a kedvenc színeim

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az In the Know is nagyon szép, sőt... Lesz róla is teszt, csak ugye kellenek a képek, fény, fotós
      Te egy nagyon rendes gyermeke vagy anyukádnak, ilyen csodás ajándékot venni szép dolog :) Örülök, hogy szereti :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány