2015. október 4., vasárnap

Vásárlós Vasárnap 1. epizód



Az ötlet a Kuka Keddnél merült fel bennem, hogy ha ki is dobok valamit, akkor venni is kell helyette ezt-azt. Szóval vasárnaponként jön a bevásárlós műsor, több-kevesebb sikerrel.

Amikor ezt írom, akkor kevesebb a siker, mert a 7 felpróbált felsőből egyet sem vettem meg. Az M-es méret, ami máshol mindenhol jó lenne, 2-3 centiméterrel rövidebb, mint azt a veséim szeretnék. A M-es méret itt egyébként az otthoni M-esnél kicsit nagyobb, de még nincs félúton az M-es és az L-es között. Már amelyik márkánál, Ralph Laurenből határozottan L-es kell (és az egyetlen Ralfi felsőmet szemtelenül H&M-es áron sikerült beszerezni).
Ha valakit érdekelnek a csalódásaim szívesen megosztom veletek, csak szóljatok. De így elsőre nem csináltam képet a ruhákról.
Viszont, amit sikerült venni az egy 11-es méretű cipellő. Állítólag, legalábbis a mérettáblázat szerint a 11-es méret a kontinentális európai 41-esnek fele meg. Ezt nem hiszem, mert a 41-es cipők kicsik rám. A férfi amerikai 9-es, amit hordok, az az európai 42-es. Szóval van itt kavarás rendesen, de a lényeg, hogy a cipők beszerzése Magyarországon egy rémálom volt, itt sem sokkal könnyebb, ha nem akarom, hogy sokba kerüljön.
A cipellő párnázott sarkú/talpú. Ez nálam már kötelező, a régi lapos talpúakat nem is értem hogyan tudtam hordani. Kényelmesnek tűnik, remélem az is lesz hosszútávon is.  Clarks márkájú, ha ez mond valakinek valamit, állítólag jó és kényelmes cipőket gyártó márka.
A Kuka Keddet cipőkidobással kezdtem, akkor a Vásárlós Vasárnapot is kezdem cipővel. Igyekszem majd az egyensúlyt tartani, vagyis olyat kidobni, amit sikerült venni, csak kidobni többet, mint venni.
A cipellő azóta kicsit megnyomta a nagy lábujjam körmét, de ezek kívül eddig jónak bizonyult. Mármint napi 8 órát rendesen szaladgálni benne.
Az internet tele van Haul bejegyzésekkel, videókkal, és ezek tökre népszerűek. Vasárnapra kis könnyed bejegyzésnek szánom, meglátjuk nektek hogy tetszik az ötlet.

Oké ezt ide írom, de ne öljetek meg. Mutattam a cikket a férjnek, éy úgy pofánröhögött, mint nagyon ritkán, amikor leverek/összetörök valamit és nem értettem mi a baja. Imádom ezeket a VV betűket, mint  Kuka Keddnél a KK-t. De nem ezen röhögött, hanem hogy milyen kis hülye vagyok, Magyarországon nincs vásárlás vasárnap. Na mindegy, könnyű témának jó lesz ez vasárnapra, (úgyis otthon kell ülnötök, IGAZSÁGTALANSÁG!).



UPDATE: Szomorú, de szegény cipő 3 hónapig bírta a napi 8 óra rohangálást de főleg a csoszogást. Vissza kellett vinnem, mert a sarka lekopott és majdnemhogy lukas lett. Szerencsére kérdezés nélkül visszakaptam az árát ajándékkártyáea, mivel blokkom az nem volt már.

Mit gondoltok?


7 megjegyzés:

  1. Hahaha, azt én is mindig elfelejtem, hogy otthon nincsenek nyitva a boltok vasárnap. Ismerem a Clarks-ot, itt is van, bár nem igazán nekem való a felhozataluk. Jó kis pár cipő ez, munkába a kényelem az első.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég sok nyanyás cipőjük van az tény, bár itt még a gyógypapucs is menő

      Törlés
  2. ÚÚÚÚtálom, amiért nincs nálunk vasárnapi bolti nyitvatartás! :(
    A vásárolgatás, nézelődés számomra kikapcsolódás volt, imádtam kipihenten, odaadással mászkálni a boltokban, közben meginni egy kávét, lazulgatni.
    Most meló előtt vagy után, dög fáradtan vagyok kénytelen vásárolni, amikor se időm, se hangulatom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az égvilágon senkinek ez nem vált szerintem hasznára, hála istennek a fogyasztás kontinensén ettől nekem nem kell félni. Egyszer csinálok a West Edmonton Mallról vagy a South Commonról videót, nagyon durva mekkorák

      Törlés
    2. Arra emlékeztet, amikor hétfőnként a TV-ben adásszünet volt, nem is tudom, hogy fog ez így működni hosszú távon :(
      Kíváncsian várom a videót! :)

      Törlés
  3. Ne is mondd, utálom én is a vasárnapi boltbezárást :(
    Jó ez a cipellő, egyszerű, de nagyszerű. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt nem is érti senki, hogy akkor mit csinálnak vasárnap az emberek.
      És 42-es, jeee. Apró helyett hatalmas öröm az életben :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány