2015. november 3., kedd

KUKA KEDD 10. HÉT



Azt nem állítom, hogy már ne lenne mit kidobni a fürdőből. De csak azért, mert nem használom, még jó lehet az valamire. Ha most kidobom a lila szemfestéket vagy ceruzát, tuti, hogy jövő héten az fog kelleni.  

Most nézzük először, mi kerül ki a képzeletbeli neszesszeremből.
Elsőre a hónapok óta csak porosodó hajvégápoló olajos szilikonos trutyit dobtam bele a képzeletbeli kukámba. Rendes neve: Swiss-O-Par Hajvégápoló Propolis kivonattal. Ha csak a végekre teszek, semmit sem csinál, ha kicsit feljebb is, akkor meg olyan zsíros lesz tőle a hajam, hogy jajj. Eleinte egyébként működött, vagyis a szilikon optikailag jobbnak mutatta a hajam. A tekerős kupakos megoldásból tanultam, csakis pumpásat választok legközelebb.
A második egy Essence szemhéjpúder lesz egy nagyon szép zöldes (48 forest gump) színben. Anno a főiskolás időszakomban próbálkoztam ezekkel a monokkal, vettem vagy 10-et, ennek az egynek volt színe a szememen, a többi meg sem látszott. Abszolút nincs erre a darabra panaszom (persze a másik 9-et falhoz vágtam volna legszívesebben). Egyszerűen csak 6-7 éves, és csak a helyet foglalja, ki sem nyitom
A Harmadik egy China Glaze körömlakk (1010 Blue Sparrow 80840), amire kicsit haragszom, mert nincs egy éves, de már romlott vagy éppen a romlás útjára lépett. Ott van a tetején egy sárgás olajos folyadék, ami nem jelent jót. Ha lenne benne kis golyó, még lehetne rázogatni (mint az egyik OPI lakkomat) de ez sűrű és nem keveredik újra össze. Körömlakkhígítót rengeteg boltban kerestem és mindenhol tökéletesen hülyének néztek. Próbáljam sima lemosóval? Vagy ha már ott az olaj (vagy ki tudja mi), akkor minden mindegy alapon kuka?
Vasárnap este fél óráig játszott vele a macska, miután lecsente az asztalról. Amikor elvettem tőle egyszer csak lett benne golyó. A sok püföléstől kiszabadult a golyó a mocsárból. Összeráztam, de nagyon sűrű még így is. Jajj, nem tudom, mi legyen. Szeretem ezt a lakkot, mert 2 perc alatt megszárad és csodás a színe.
Utolsó körben vasárnap éjfélkor még a körmömre kentem két rétegben alap és fedőlakk nélkül. Ez az  eredmény 20 múlva látható. Oké hogy én nem használtam alapot és fedőlakkot, de azért ez igen csak túlzás kevesebb, mint 24 óra alatt. Na, már csak a színét siratom, de azt nagyon.

A szekrények előtt állva nem tudom, miért érzem azt, hogy egy blézert kidobni sokkal nehezebb, mint egy „sima” felsőt. Pedig nem voltak drágák, nincs az, hogy egy blézer 5 felsőnek felel meg. Szóval még mindig maradnak. Jönnek helyette mások, és jön vele az új hajszínem is.
Szóval ma a nyári cuccok közül mennek páran, a „nyakba akasztós” típusból. Az okok, hogy egyszerűen kényelmetlen a rendes melltartópánt nélkül bármit is hordani. A másik, hogy a széles csípőmhöz egy közepes vállszélesség párosul. Ha ilyen közepre irányító ruhát viselek, akkor a vállam még keskenyebbnek tűnik, tehát a körte alak tökéletesen megjelenik. Széles vállúaknak ajánlom
Első egy piros nyakba akasztós darab, amit kimondottan csinosnak és szépnek tartok. Csak nem rajtam.
Kettes, a fekete azért már inkább rossz, mint jó. Ezt eddig nem mertem kidobni, mert a férj oda meg vissza van érte. Ebben voltam ez első közös kocsmázásunkon. De igazából szinte sosem volt rajtam, ha mégis akkor egy hosszú ujjú magasnyakúra vettem rá.
A háromas maga a tragédia. Volt régebben egy majdnem ugyanilyenem feketében, gondolom azért vettem meg ezt utána. De egyetlen egyszer sem volt rajtam. Ebben akkorák a melleim, mint két dinnye, nem a szép értelemben. Illetve mell alatt az a plusz anyag olyan, mintha ott valami háj fityegne, pedig nincs.
Ruha ügyben most nem volt nehéz a szelektálás, ezeknek a szezonja még 8-9 hónapig úgysem jött volna el.

Nálatok megy most valami izgi?

6 megjegyzés:

  1. Pedig az a kék fölső jól állna neked nagyon szerintem. Már ha a mell alatti izétől eltekintünk. Nagyon jól áll neked ez a szín. És úgy összességében olyan, de olyan borzasztó fiatalnak látszol. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a színt keresem, de most csak őszi dolgokat lehet kapni :(
      Tényleg egészen nem nézek ki 27-nek. De nem csak látszatra, mindenhogy örökre 21 éves maradok.

      Törlés
  2. De jó az új hajszíned! :) Ismét jól döntöttél a kidobandó termékek ügyében, bár azért a lakkért tényleg kár, csodás színe van, de ha egyszer romlott, akkor romlott :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. A kolléganőim 90%-a észre sem vette. Kérdezem, és mondják az előző is olyan természetesnek tűnt és ez is...

      Én ezt a (világ legszebb) kék lakkott romlottnak gondolom. de fogalmam nincs, hogy egy lakkról mikor lehet kijelenteni, hogy romlott. (szaga nincs még)

      Törlés
  3. Tudom, hogy vasárnap van, de a heti kedd életem legszarabb napjainak gyűjteményébe tartozik és ezzel pont nem foglalkoztam. Most pótolom a kacatmentesítést:
    Büdös testápoló, amit kaptam, de a szaga miatt sosem használtam. Tartaléknak gondoltam jó lesz, de inkább semmit, mint ezt.
    Az ér, ha a kozmetikumos külső papírdobozt ide sorolom? Egy darabig tartogatom őket hátha nem válik be (milyen hozzáállás már!) és tovább akarom adni. Volt, amit már fél éve őrizgettem. Összesen 6 db.Most szégyellem a kis titkomat :S
    Ruhából csak néhány pár zokni amiknek a talpa elkopott, hogy már majdnem lyukas volt.
    Belefér a Kuka Kedd kategóriába, ha eladással csökkent a kence-mennyiség?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ér a papírdoboz, mivel nekem 3 nagy szatyorral van "hátha kell még valamire" alapon.

      Ha sikerül valamit eladni, mert nem öreg, nem rossz, csak neked pont nem jó, akkor az egy szuperklassz dolog. A Krémmánia zsibvásárt is szuper ötletnek tartom (kikéve, aki csempészésből, meg nyerészkedésből tölt fel cuccokat). Belefér :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány