2015. december 16., szerda

Kat Von D Mi Vida Loca Remix, a színek szivárványos palettája


Kezdjük egy közös sikítással, csak mert ránézni is gyönyörűséges.
A mai nap a KAT VON D MI VIDA LOCA REMIX palettája kerül sorra, később pedig jön néhány megvalósított kombináció. Az összeset lehetetlenség lefényképezni, sorry.


Történet

A Coastal Scents 252 színű palettája már egy jó ideje megvan, és vele szerettem meg a színeket. Szemhéjalappal a Coastal Scents paletták is egészen jók. Árához képest meg korrektek. Na meg ahhoz képest, hogy a neonzöldet vagy az uszoda kéket a pesti nő mennyire sűrűn használja. Aztán persze felmerült bennem az igény, hogy szeretnék egy jobbat. Miért is? Mert itt neonzöld-citromsárga szemsminkkel sem néznek meg az utcán, vagy ha megnéznek, akkor kapsz egy lájkot, csak úgy, az utcán. Lehet fekete rúzsban mászkálni délelőtt 11-kor, amikor Pesten a 6-os villamoson a nyuggerklub már a nude rúzst sem érti, hogy minek kell a fiatal lányoknak ilyenekkel foglalkoznia.
Az első nagy terv az Electric volt. Telt az idő, kerülgettem, kerülgettem, aztán jött a hír, hogy 24 színnel fog kijönni Kat Von D. Kicsit féltem tőle, mert árban azért erősre sikerült, persze mert 24 szín.



Aztán egy szép napon megvettem. Hazahoztam, és két hétig nem nyúltam hozzá, mert túl szépnek, túl felettem állónak gondoltam. Aztán egyik reggel azzal ébredtem, hogy nekem kellenek a színek. 3 hétig a kezembe sem vettem mást, csak a színek, csak a színek. Volt jobb, volt rosszabb eredmény, sőt kékből azért sikerült ijesztő is.



Csomagolás

Mint látható, ez a paletta bizony nagy. 22x22 cm, átmérőben több mint 30 cm, ami nem egy utazásbarát kiszerelés. Nem mintha ilyen színekkel utazna a tipikus nő. De ettől a körbe történő elhelyezéstől nagy. Használatkor se nem előny se nem hátrány, hogy nem egy párhuzamos serpenyőt kaptunk. Egy probléma van a csomagolásával, amit már a beszerzésekor a zsákmányos posztban is írtam. Ez a probléma pedig az, hogy becsúsztatva a tokba semmi sem tartja ott. Sem mágnes, sem semmi ráhajló valami nincs, ami megfogná. Ez azért veszélyes tud lenni, ha az ember a rossz felénél fogja meg. És ebben a negatívumban a lista ki is merül, ami ugye nem is lista, mert egyedül van.






Színek

Na jó, itt elsőre azért volt egy kis fura érzésem. Oké, hogy 24 szín, de a 24 nem 250. Nem fog benne az ember minden egyes pulcsijához pontosan passzolót találni. Én egy királykéket hiányoltam hirtelen, de ez a hiányérzet elmúlt. A 24 színből 17 a lehető legerősebb értelmében véve szín. Mattak és fényesek/csillámosak vegyesen. A belső 7 szín olyan nude paletta jellegű, de nem bánom, hogy vannak, mivel egy ekkora paletta mellé nem akarnék még kinyitni valamit, csak azért, hogy egy kis fényeset tegyek a szemzugba.

 
Jöjjenek a képek a színekről közelebbről is. Kommentet azért nem nagyon fűznék hozzájuk egyesével, mert pontosan olyanok a használat közben, mint a tepsiben. Össze lehet szépen satírozni őket, de nem lesz egy nagy paca. Lesz egy szép átmenet, és közben megmaradnak a színek. Ezt a W7 palettával nem tudtam elérni.










Használat terén a lehetőségek kimeríthetetlenek nagyjából. Ha 3 színű sminket készítünk, akkor 24x23x22 azaz 12144 variáció, és az ismétlések nem számítanak, mivel egy belülről indulva sárga-zöld-kék smink nem ugyanaz, mintha a színek más sorrendbe lennének. De ha már 4 színt választunk, akkor plusz 250 000 kombinációnk van. és miért is ne használhatnánk 6 színt. Nem ragozom tovább, maradjunk egy nem matematikai végtelennél.





A festékek minőségéről rosszat nem tudok mondani. Egyikről sem. Lesz többet és lesz kevesebbet használt, de ez csak az én ízlésemnek tudható be. Novemberben nagyon szerettem színes szemeket készíteni és szürke ruhában lenni. Majd láthatjátok, hogy van köztük magyar közegben is viselhető, de a többsége olyan, hogy rendesen megnéznének érte. Bár én Pesten is alkottam hasonlókat, de az orr- és szájkarikával ez már nem is volt extrém.


És most, hogy mindenkit jól felcsigáztam, azt kell mondanom, hogy a sminkek a következő részben következnek. Mivel ebben a posztban már volt huszonvalamennyi kép, nem akartam a másik harmincat is még ide betenni. 




Színek nevei: Muse (lilac purple), Echo (purple glitter), Dark Wave (deep navy), Synth (electric blue), Hyperballad (sea blue), Lemmy (grass green), Misfit (kelly green), Vinyl (neon green), Legend (golden yellow), Fran (deep mustard yellow), Analogue (burnt orange), Harpsichord (metallic bronze), Rewind (aubergine), Destroyer (bright strawberry), Swoon (fuchsia), Love (shimmery rose), Anthem (purple), Vox (chocolate brown), Moulder (butter yellow), Noble (nude), Skulls (iridescent pearl), Black Metal (matte black), Lyric (white pearl), Strutter (taupe)


Maradjatok velem, folytatás következik. ITT
Kinek tetszik eddig?

8 megjegyzés:

  1. :'D én is a sminket vártam....:'D ez nagyon troll volt :'D- kedvességből mondom.
    Na várom milyen élesben. Egyébként egész jól használható színek vannak benne. A neon zöld - sárgán kívül tudnám én is használni. Első látásra elég extrémnek tűnik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem csigázni a társaságot :) Ritkán vagyok túl sok kép bajban, de ez most 2 rész lesz :)
      A Synth nevű világoskék, ami eléggé brutálkék, azzal óvatosabb vagyok, mint a zölddel. Szürkés vagy barnás színekkel persze mind hordható, de én nem tompítok, ragyogjon csak a valódi szín!

      Törlés
  2. Azért durva hogy első ránézésre nekem ez a paletta nem tetszett mert elég alap színeket tartalmaz és úgysem tudnám kihasználni. Aztán ahogy közelebbről mutatod és nézegetem rájöttem hogy még ezt is, meg azt is tudnám. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó biztosan tudnál alkotni vele, nagyon mókás kis paletta :)
      Azért színes színeket még rendelni kell, bennem van a színkeresási késztetés :)

      Törlés
  3. Szuper a paletta és tök jó fej vagy! :D

    VálaszTörlés
  4. Imádom a színeket, illetve a színes sminkeket, de fura módon ez a paletta abszolút nem izgatja a fantáziám. Ettől függetlenül gyönyörű és várom nagyon a sminkeket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan fura, hogy egy csomó embertől hallottam/olvastam, hogy nem mozdult meg semmi benne a paletta felé. Megláttam, és kelkelekllllkelll

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány