2015. december 17., csütörtök

Kat Von D Mi Vida Loca Remix, a színek szivárványos palettája II.



Jöjjenek a sminkek! Az első fejezetben láthattátok magát a palettát, a színeket és olvashattátok róla az elméletet. Most jön a megvalósítás.


Zárójelben ideírom, hogy ezeket nem a blog miatt készítettem. Ezek munkába menet, reggel, időre lettek készen. Lehetne még satírozgatni itt-ott, de nem mentegetem magam. Szóval, utóbbi időben én így járok dolgozni.

Lila. Ez volt az első vele és Kat Von D folyékony rúzsával (életem első folyékony rúzsa). Imádok lila lenni. Ha a lelkünknek van színe, az enyém lila. A „tusvonal” is a palettából származó por, csak nedves ecsettel.






A következő kép este lefekvés előtt készült. 14 órával a sminkelés után. Mondhatnám, hogy a Taft még tart, de nem, Kat Von D ilyen kemény, hogy meg sem mozdult.


Sárga-narancs. A kép délután, munka után készült. A por a helyén.


Rózsaszín-bordó. A csukott szemes kép az egyik kedvencem.





Sárkánysmink. Megmagyarázhatatlan a zöld smink felé irányuló vonzalmam, amikor egyetlen zöld nadrágom van, és semmi több zöld ruhám. De sminkben imádom, főleg egy kis sárgával megbolondítani. Sajnos a palettába napsárga került, nem citromsárga, de ezen a problémán túllendülünk.






Kék. Sötétkék egyszerűen, cicoma nélkül.






Egy bátrabb pink-bordó-kis fekete kombináció. Amit különösen az OCC rózsaszín (Hoochie) szemceruzájával szeretek.






Retró világoskék, amit soha többet nem. Ez az a kék, amit a 80-as évek kékjének képzelek el. Oké, ezt is ki kellett próbálni, de többet talán nem baj, ha nem erőltetem. Ez a kék marad a szemzugba, és nem több.




Sárga smink, aminek a fényképezése közben vakított a nap és ezért fura fejet vágok. Lehet még itt is furán fognak rám nézni, de ha szakad a hó, én ezzel fogom a lelkemet védeni. Egyszerűen szeretem ezt a meleg, nyugis, tengerparton borozós hangulatot. Nem tudom, hogy jött a bor ide.






Szivárvány. Az a lila már nem nagyon fért be, de a színek szépek. A forma majd legközelebb. Ezt azért így nem gondolom mindennapos sminknek, de pénteken okés. Annyi pillanatok alatt össze lehet dolgozni a színeket, és közben meg annyira színesek maradnak. Egyik kedvenc.






Összegzésként a 71 kanadai dolláros (16 000 forint) árát nem bánom. Mivel használom, és teljes lendülettel és beleéléssel használom, akár minden nap. Annak ajánlom, aki szeretne egy jó minőségű színes palettát és vagy van rá lehetősége használni ezeket a színeket vagy nem sajnálja rá a pénzt. A Coastal Scents 88 színe 5000 forint körüli összegért egy remek alternatíva. Gyengébb minőségű, de jobban megéri, ha csak egy hónapban egyszer tud hozzányúlni az ember.

Pancsi előtt
A színek legyenek veletek!
Kedvencet választani ér!

És kommentelni is, még akkor is, ha sosem használnál színes szemfestéket.
Minden vélemény számít!

17 megjegyzés:

  1. Na wow. Több kedvencem is van, de a legjobb az utolsó szivárványos. :)
    A kék, a rózsaszín, a zöld és a narancs valamint a lila is kiemelkedően jó. A többi is tetszik de úgy vettem észre ezeknél a sminkeknél már jobban kitapasztaltad a palettát. Az én lelkem színe tuti rózsaszín...egy kis feketével 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyjából a képek sorrendje időbeli sorrend is.
      Azt sajnálom, hogy a többi színátmenetes sminkről nem lett kép a fény vagy a férj hiányában :( legszívesebben mindet megörökíteném.

      Törlés
  2. Én nem is tudok kedvencet választani. :D Mindegyik smink nagyon szép lett. Nekem nagyon bejött az a retro kék is. Na meg a folyékony rúzs! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszönöm
      A rúzsról fog még szó esni valamikor meg a kék dolgot is birizgálom még egy kicsit.

      Törlés
  3. Kedvencem a PINK BORDÓ FEKETE. Köszi az inspirációt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is egy nagy kedvencem, nem gondoltam volna pár éve...
      Nagyon szívesen :)

      Törlés
  4. A rózsaszín-bordó és a lila a kedvenceim. De összességében mindegyik verzió nagyon jól áll neked :) Nem hiszem, hogy láttam volna valaha bárkit is, aki minden színt ennyire bátran, magabiztosan visel, sose hagyd abba! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerénységgel teli, de én is nézegettem, hogy egyik sem rossz, sőt jók a színeim a színes sminkhez :)
      Nincs megállás, a szivárvány elkapott és masnit kötött rám :)

      Törlés
  5. A szivárványos és a sárga tetszik legjobban. :) Az én kis lelkem pedig burgundi lenne. :D A folyékony rúzs nagyon érdekel, most arra vadászom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A folyékony rúzzsal még nagyon barátkoznom kell. Tudom ciki, de életemben nem haszáltm még, és olyan könnyű kimenni a vonalból. Viszont szupertartós és nem kell napközben vele foglalkozni.

      Törlés
    2. Nem ciki, én is csak egyet próbáltam (Sleek) és szájcerka nélkül hozzá se fogok, mert nem tudom szépen kitölteni az ajkaim, bár szerintem inkább az applikátor a gond, mert baromi hosszú.

      Törlés
  6. Nagyon jól állnak neked ezek a színek. Merész és vagány. Mindegyik nagyon szép lett, de, a zöldes, a pink-bordó és a lila különösen tetszik. És az a lila rúzs...egyszerűen csodás. Macskakedvelőként pedig hadd említsem meg, hogy elképesztően cuki ez a cica! :)Bár ez nem a posthoz vág, de nagyon tetszik a blogod. Öröm olvasni az írásaidat! :)Gratulálok és csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a cukiság szétrágta a karácsonyavilágítást :) aztán mégcukibban nézett :)
      Örülök, hogy tetszik, nagyon jó ilyet olvasni :) Igyekszem nem veszteni a lendületből

      Törlés
  7. A lila, a téglás és a kék szempillás teszik a legjobban. Első helyen a téglás van. Baromi jól áll, szerintem! Alig várom már a sminkes posztokat is :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom minden blogger egész télen a fényen rinyál, de jahh, 9-kor még sötét van, 4-kor mág megint, szóval a sminkes képekkel megszenvedek rendesen :( most meg az orrom alja sem engedi, hogy mutogasam magam
      Pedig lenne egy csomó minden, amiről szeretnék képet csinálni.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány