2015. december 21., hétfő

KUKA KEDD 17. HÉT



Kedd van, jönnek a feleslegessé vált cuccok, amiktől most meg fogok válni.
Megint elkezdtem elviccelni egy szót, vállalom.
Térjünk a lényegre, mielőtt valaki fejbe vág!


A szekrényből, vagyis az alsó fiók mélyéről:

Valljuk be, tél van! Itt tényleg az van, teszek is ide egy képet.

A reggel 9-kor készült kép

És ez a kép után most gondoljatok a csőtop nevű ruhadarabra! Na ugye, hogy nem kellemes a gondolat sem. Pontosan ezért fognak most ők távozni. Illetve, mert mind rémesen áll, annyira, hogy nem mutatom meg. Meg azért sem, mert nem volt szívem sem ezeket most felvenni, brrr.

A macskabarlang a kompozició része

Hátulról és balról indulva a kék és a rózsaszín a New Yorkerből van, haszontalanok B-s mell felett. A mintás a H&M-ből van, és ennek kimondottan jó a tartása, viszont két mosás után elkezdett fehéredni az anyag. Ezt egy kicsit sajnálom, mert a legjobb barátnőmmel vettük együtt régen, egyet neki, egyet nekem. Rajta persze istennősen néz ki. A legközelebb eső a Hippsytől rendelt darab. Ez volt ez első csőtopom, és ezt még szerettem is, mert tartott is, nem is nézett ki rosszul.


Ugye azt mondanom sem kell, hogy a csőtophoz kell egy olyan melltartó, aminek levehető a pántja, és azt le is kell venni. Nem kicserélni szilikonra! Ezért sem érzem ezt már kényelmesnek.

A fürdőből:
Az első dolog volt, amiről tudtam, hogy megy a sosem használt Essence szemceruza. A The Body Shop adventi kalendáriumban volt egy fekete, ami most a nyereményjáték által keresi a gazdáját. Ekkor csekkoltam le, hány darab fekete cerkám van. Több mint kellene, és ez volt a lista végén.


A következő egy Coastal Scents pirosító lesz. Erről semmilyen jót nem tudok írni az árán kívül. Azért csak most került ide, mert ez a fürdőben, a csap alatti szekrényben volt, ahol az üres dobozokat gyűjtöttem. Azok meg most kellettek a karácsonyi dekorációhoz. Szóval megtaláltam, és újra tudatosult bennem, hogy ez a pirosító előhozza belőlem az oroszt, pedig nincs is bennem. Hercegnős érintés az ecsettel a pirosítóhoz, majd egy tündérpálcányi suhhantás az arcon és bumm, ott egy Olga. Ami viszont vicces vele kapcsolatban, hogy a neve Forever Blush. Na már most ha a forever egy órát jelent, akkor ott nagy a fogalomzavar. Ez a kis története.


A harmadik távozó egy ecset, ami ha jól emlékszem Müllergazdaságos. Nem találtam mást, azért csak kifogy a kacat, és ez meg ott figyelt a falon, és mondta, hogy „nem is használtál még idén, csak itt árválkodok”. Nem mondom, hogy rossz ez az ecset, de ennél jobb dolgokat szeretnék használni.

Ez lett volna a 17. hét távozó csapata. Tudom, hogy már két hónapja mondogatom, hogy bajban vagyok a következő héttel, de most tényleg. Legfeljebb átalakítom konyhai kacatossá a sorozatot. Nem tennék ilyet, a konyha szent. Van még 6 napom találni valamit.

Nálatok mi került mostanában ki a szekrényből vagy a fürdőből?

A nyereményjátékot ne felejtsétek el!


6 megjegyzés:

  1. Valójában csak pár kibontott termékmintát dobtam ki a héten, a többi holmit elajándékoztam csak úgy (nem karira). 2 körömlakk (Rimmel és OPI), amiket egyszer használtam hosszú idő alatt, egy bontatlan mini arcpakolás (Clarins) és egy fülbevaló (H&M).
    Mennyivel lett több helyed, hogy kidobtál már jó pár dolgot? Vagy került más a helyére ;)?

    VálaszTörlés
  2. Most, hogy mondod, a minták is itt állnak kupacban... majd csaklesz velük valami.
    A fürdőszobáan biztsosan több és több cucc van, még úgyis,hogy dobálom ki.
    A szekrényben viszont határozottan több a hely. Régen nem találtam üres vállfát, most meg mindíg van vagy 20. El is kellne őket pakolni valahova.

    VálaszTörlés
  3. Azt az ecsetet én nem tudom kiszavazni a sok menő Sigma meg RT ellenére sem, a kedvenc kis jolly jokerem :-) A pirosítónál pedig hangosan felnevettem :-D És hopp, ott egy Olga :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OPppppppppppppppppppppppp65wggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggttttttttttttt

      Törlés
  4. Most, hogy a macska kifejezte az érzéseit én má nem is tudom mit monjak.
    Örülök, hogy sikerült a napi jókedvet összehoznom :)

    VálaszTörlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány