2015. december 1., kedd

Novemberi kedvencek



A november az első illetve a második hóról és a hidegről szólt. Ezt érzem a bőrömön, a hajamon és a három hete tartó köhögésemen is. Munkaügyben negatív vagyok, de tudom, ez csak átmeneti. A rossz dolgokat színes sminkekkel próbálom ellensúlyozni. Tudom, hogy ez valakinek hülyén hangozhat, de egy hatalmas és rikító lila vagy zöld szemsmink komolyan feldobja a napom. Energiával tölt fel, miközben satírozgatom, nézem hogy hogyan lenne ez tökéletes. A kedvencek közé sok újdonság ugrott be egyből, róluk a tesztek vagy frissek, vagy úton vannak. Nézzük a listát!


Kétkezi munka és a fagyok miatt a kézkrém alapvető szükségletté vált, de nem is csak a kézkrém, hanem az esti kesztyűben alvás. Az első kedvenc kézkrémem a Be Delectable márkától származó süti illatú (lemon and cream) darab volt. Sajnos már csak volt, mert el is fogyott. Én ugyan nem érzem az illatát, de a férj igen és nagyon szereti. Az én tapasztalatom a gyors beszívódás és a puha bársonyos bőr. 


Normális körülmények között ez a krém elegendő lenne, de a fagyok miatt újra előtérbe került a Burt’s Bees Hand Salve tégelyes csodája. Ez a krém, amit nappalra nem ajánlok, mert sosem szívódik be rendesen. Egy zsíros tömény trutyit kell elképzelni, ami a használatának kellemetlenségétől függetlenül is kedvencem, mivel szuperhatékony. Ehhez a kozmetikai kesztyű egy nagyon jó döntés lehet. A kesztyűt újravettem, mivel másfél! dollár viszont mindennapos használatkor koszolódik. A 8 kilós mosógépbe fehér mosás pedig ritkán kerül.


A kézkrém tesója a Be Delectable lemon and cream Body Wash volt a kedvenc tusfürdőm ebben a hónapban. Egyszerű tusfürdő egészen szép összetevőkkel. Nincs erős illata, olyan visszafogottan kellemes. Tusfürdőről hosszasan írni még nem tudok, de a lényeg, hogy ha találkoztok valahol ezzel a márkával érdemes tenni vele egy próbát.


Baviphat epres méregtelenítő maszk a novemberi arcápolási kedvencem. Most valahogy a sminkek közül van sok kedvenc pedig az arcápolás ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb. A Baviphat maszkja egy viszonylag egyszerű eper illatú maszk, amitől puha és tiszta lesz a bőröm. Nem potyog száradáskor, így tudok hasznoskodni miközben a maszk működik rajtam.  Részletes tesztet ITT olvashattok róla.


A Készülj velem sorozatban láthattátok a következő pár tételt. Azért is kezdtem el írni a sorozatot, mert határozottan szeretem a legtöbb tagját. A Clinique Even Better Makeup SPF15 alapozónál jobbat találni ugyanezen az áron nem tudom, hogy lehet-e, nekem nem sikerült. Az Even Better egyszerűen szuper. Pont jó a fedése, nem is látszik igazából, hogy van valami az arcomon. Egyáltalán nincs maszkos érzésem tőle és fél perc alatt eldolgozható. A mostani kedvenc ecsetem hozzá a Zoeva 103 Defined Buffer, ami egy ferdére vágott lapos kabuki. Erről az ecsetről is ódákat tudnék zengeni, nincs gyenge pontja. Alapozóról részletesen ITT tudtok olvasni.


MAC Pro Longwear Concealer a rosszabb napjaim megmentője. Hiába nem aludtam ki magam, vagy csak simán fáradt vagyok, ez a korrektor megmenti az arcom megjelenését. Korábban ecsettel dolgoztam el. Erre nincs panaszom, olyan teljesen jó. Viszont amióta megvettem a nagyjából két centis kis szivacsokat hozzá, azóta vagyunk mi hárman, a korrektor, a szivacs és én a legharmonikusabb és örökké tartó barátságban. Teszt ITT található róla.


Anastasia Beverly Hills Brow Wiz szemöldökceruza a szemöldököm új megmentője.
Szerintem ezt nagyon magyarázni sem kell. Nagyon jók a tégelyes szemöldökformázók, de valljuk be, minden nap munkába menet nem biztos, hogy reggel azzal szeretnék foglalkozni. (Persze a rikitó lilának hagyok időt.) Anastasia megalkotta azt a szemöldökceruzát, ami pont jó puhaságú, nagyon jól használható és emellett szupertartós. Nem panaszkodom a Yves Rocher ceruzára, mert remek darab, imádom. De ha az Yves Rocher cerkája egy remek darab, akkor a Wiz Brow egy fenomenális csoda.


És most következzen a két legjobb és legszínesebb dolog novemberből. 
Stila In the Know és a Kat Von D Mi Vida Loca Remix paletták. Most azt nem írom, hogy ezek miatt volt érdemes élnem novemberben, de mindenképpen feldobták a napjaimat.  A Stila paletta egyszerűen csak remek. Kiváló színek, hihetetlen jó állag és véget nem érő tartósság. Ha valaki szeretne egy igazán minőségi matt nude palettát közepes áron, akkor ezt nagyon tudom ajánlani. Teszt róla ITT olvasható.


Elérkeztünk a Kat Von D Mi Vida Loca Remix palettához. 24 szín, végeláthatatlan kombináció. Volt bennem egy kis félsz, mert mégis csak 71 dollár volt, de minden centjét megérte. Imádom, mint egy gyerek a játékával, úgy mókólok vele reggelenként. Nem sajnálom tőle az időt. Csodás színek, vegyesen mattak és csillámosak, minden egy helyen. A pigmentáltsága és a tartóssága kiváló. A kedvencek kedvence, de tényleg. A teszt folyamatban.


Bundás zokni, mint záró tétel. Ezt sem kell magyarázni, hideg van, bundás zokni pedig kell. Imádom, igaz egyetlen cipőmbe sem fér bele, de itthonra a legjobb.

A kulisszák mögött:

A gyerekek segítenek


És most, hogy jól összetapicskolták, a törcsi mehet is a mosásba

Ez lett volna novemberi lista a kedvencekkel. Jó volt ez a hónap ilyen téren, sok új és régi kedvenc lett. Most valahogy jobban rákattantam dolgokra, mint ahogy azt korábban tettem.

Nálatok mit az aktuális kedvencek?


6 megjegyzés:

  1. Nagyon édik a cicás képek! :) Igazán kellemes poszt lett, nagyon királynak tűnnek a dolgok amiket összeválogattál. A Burt's bees kézkrémet eddig csak kerülgettem, illetve még csak a mézes mandulásat mertem megvenni, de a te leírásod elég meggyőző, lehet megpróbálkozom vele :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönik a cicák :)
    Egy sima mézes Burt's Bees krémem volt, az egy pillanat alatt beszívódott, az a legjobb.
    Viszont ez a tégelyes sosem szívódik be, zsíros, ragadós egy ideig.Csak estére használom, és már csak kesztyűvel. De muszáj, különben nem lenne bőr a kezeimen. 10 perc kinn kesztyű nélkül elegendő ahhoz, hogy 3 napig fájjon a bőröm :( Mindenképpen próbáld ki mielött megveszed

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, próbáltam már a müllerben és a saját házi kencém is valami hasonló, de az túl keményre sikeredett :D az én kezem is borzalom, nem tudom a kinti időjárást hogy bírná :D itthon is fél perc alatt tiszta ránc a kezem :D

      Törlés
    2. :( szegény kacsók :(
      Kesztű éjjel nappal :) a legtutibb

      Törlés
  3. Jaj, az a Stila! De teccik! Az Anastazia szemoldokcerkat is ki kene probalnom, mert a kedvencem megszunt jogutod nelkul es azota csak kinlodom a masfele vacakokkal.
    Igerd meg, h mindig lesznek cicas kepek :). Nekem nagyon tetszenek, nagy cica-rajongo vagyok.
    Mar varom az uj bejegyzeseket!

    VálaszTörlés
  4. Szemöldökhöz ötlet:
    http://www.totalbeauty.com/content/gallery/best-brow-enhancers/p48142/page1

    A cicás képeket részemről tudom csak ígérni, de ha a modell másképpen dönt, hát nem tudok mit tenni, szabad akarata van :)

    VálaszTörlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány