2015. december 23., szerda

Öltöztessük ünneplősbe szemeinket a Stilával



Ez egy tőlem szokatlan választás volt, hogy ilyen színekkel rendelkező szemhéjpúdert vásároltam. Na jó, ez a Stila eye shadow trio szemhéjpúder egy impulzusvásárlás volt bevallom. De megint csak az akció tehet róla. Illetve jelen esetben a márkajelzés, mivel a Stilához kiváló minőséget társítok.




A dobozát a poszthoz már nem tudtam lefényképezni, mert bekerült a karácsonyi dekorációs mizériába. A megjelenése ugyanolyan, mint a többi termék doboza, natúr karton, amiből kikukucskáknak a színek.



Ez után tarthatjuk a kezünkben a Stila eye shadow trio megnevezésű termékét a Rose gold glow színösszeállításban. Kerek csomagolás masszív, bár sem mágnes sem tekergetés.
Három színünk van. Mind a három csillámokat és melegséget áraszt. Menjünk sorba a színeken, mert megérdemlik egyenként is. 


A sötétebb szürkés színnel kezdem. Ez a mindenes szín. A szürkésségét egyébként használat közben teljesen elveszti, bronzos színűvé, vagy óarannyá változik a bőrön. Igazából nem egy különleges szín, de valahogy mégis. 


A középső borszín viszont első látásra is minimum egy lélegszetvisszafolytást igényel, használat közben meg minimum kettőt. Ebben vannak piros csillámok is az arany mellett. Csodálatos, uuu, de nagyon. Mélyítő vonalba, vagy az egész szemre használva is istennős.


A legvilágosabb szín. Tényleg megártott a karácsony, mert az ilyen színektől alapvetően ki szokott rázni a hideg. Most meg még highlighternek is ezt használom. Szemzugba, szemöldökcsontra, highlighternek tökéletes. Teljes mozgó szemrészre tusvonallal is nagyon szép lenne, de annyira csilivili nem vagyok.


Összesatírozni őket egy fél pillanat, tényleg nem tart semmiből.
A tartóssága pedig sokkal jobb, mint vártam. Nem potyog, nem lesz csillámporos az arcom. Alap nélkül is remekül tart egész nap. Jó egy picit fakul tízen óra után, de nem ül meg egy csíkban a ráncban.



Az utóbbi napokban sokat használtam. Nem azért, mert meguntam a Kat Von D palettával a mókázást, hanem mert ez pici, és gyorsan megvan. Elővenni úgymond nem tart semmiből, viszont minden egy helyen van, és olyan egy ecsettel megoldható. Ezzel és egy kis alapozóval a halálos betegségem alatt is egészen vállalható lettem pillanatok alatt. A decemberi kedvencekben biztosan újra találkozhattok majd vele. És szerintem, ha megyünk valahova utazni, akkor is ez jön majd velem.




A képeken a Pixi Endless Silky Eye Pen CopperGlow színe látható.

Újabb kedvencet sikerült beszerezni a Stila eye shadow trio személyében, olyan boldog vagyok tőle. Most nehéz lesz eldöteni, hogy a betervezett Kat Von D karácsonyi smink maradjon, vagy ezzel készüljön el.

Nektek hogy tetszenek a színek?
Melyik fajta csomagolást preferáljátok?

5 megjegyzés:

  1. A középső szín fantörpikusan szép! A másik kettő nem túl érdekes nekem.
    Ez a visszafogott smink is jól áll!
    A csomagolás legyen szép. Doboz-buzi vagyok :D De persze praktikus is, vagyis ne kelljen hozzá feszítővas, vagy ne lötyögjön és törjön le hamar. Lehet mágneses és rugós is. Sokan nem szeretik a monókat, de nekem nincs velük bajom. Ha több színt akarok használni kinyitogatom és egymás mellé teszem. Persze a palettás megoldás a legjobb, mert minden kéznél van, hacsak nem 2 paletta színeit akarod kombinálni. Ha tükrös az plusz pont, de nem létszükséglet.
    A szép csomagolásra visszatérve: A Guerlain Meteorites golyóit csak a csomagolás miatt meg tudnám venni. A golyók nem is izgatnak annyira, mint a doboza. Na jó, használnám is a tartalmát. A MAC cuccok lehet ezért nem is vonzanak igazán. Túl egyszerű a külseje. Persze rúzst és alapozót próbáltam tőlük, de nem jöttek be.
    Neked milyen az ideális csomagolás-fajta?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :)

    Nekem a tükör tolál haszontalan. életemben nem használtam még ilyen kis termékben elhelyezett tükröt.Ha meg kellene, akkor a táskámban van egy kis összecsukható.

    Guerlain azzal beletalált a nők szívének legmélyére az tuti.

    Tökéletes csomagolás, hmm, igen, amivel nem törik le a körmöm, de nem is nyílik ki magától. A Cargo paletták szerintem nagyon jól ki vannak találva, hogy a teteje ráhajlik az oldalára és a mágnes ott cuppan.
    A másik nagy kedvencem csomagoláss ügyben még beszerzés alatt áll, de nagyon tuti lesz remélem. És persze titok :)

    VálaszTörlés
  3. Csillio nagyon jó minőségű palettám van, úgyhogy nem nagyon mozgatnak már meg, de ezen azert megakadt a szemem. Jó összeállítás, magamnak is el tudom képzelni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, es a cargo paletták is nagyon frankonak tűnnek, mind külcsínre, mind belbecsre. Ha meg tudom magamnak indokolni, lehet veszek egyet majd. :)
      Csomagolásra nálam a theBalm a befutó, kurvajok a cuccaik. A nude'tude es a nude'dude is felvidit reggelente. :) plusz a fantazianevek is ötletesek.

      Törlés
    2. Nekem is meglepő volt, hogy a paletták mellé egy ilyen kis csöppség pottyant be.

      :) Van most egy új, ami régi ugyan, csak nekem új Cargo, te jó ég de szép is... de többet nem szabad veeni szemfestékből, mert így is egy életre elég van. :)

      A theBalm eddig valahogy kimaradt. A drogériában árulják és a legtöbbje össze van barmolva és így nem mutatta meg a szebbik olddalát, hogy becsússzon a kosárba.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány