2015. december 13., vasárnap

The Body Shop Adventi naptár 2. heti meglepetések



Második hetébe léptünk a The Body Shop adventi kalendáriumának univerzumában. Nézzük sorban, mi történt a héten! Napi szinten továbbra is a Facebook oldalon és az Instán tudjátok követni az eeményeket.


Valamiért jó ötletnek gondoltam felragaszgatni a cuccokat az ablakra

Hetedik nap: Vitamin E Hydrating Toner, Alcohol-free toning liquid
Egy tonik, amiről semmi különöset nem tudnék mondani tapasztalat alapján. Nem szárított, nem tett csodát, nem irritált, de nem is ártott. Totál nullába hajlik az érzelmem vele kapcsolatba. Az összetevőkről később lesz szó. Citrusos folyékony szappan illata van.

 
Nyolcadik nap: Szempillagöndörítő
Korábban volt egy párdolláros darabom, de nagyon szerettem volna egy rugósat. Megkaptam. El nem tudtam volna képzelni, hogy szempillagöndörítő és szempillagöndörítő között is van különbség, de bizony van. A TBS göndörítője egyszerűen passzol a szememhez, vagyis a pillasorhoz. A rugó megkönnyíti a használatot. A végeredmény pedig rebegtethető szépen ívelt pillák. A rugó nélkülit ne vegyétek meg, ha van lehetőségetek rugósat venni.


Bal oldalt látható a TBS.os göndörítő,jobb oldalt pedig egy olcsó darab, felül csukva, alul nyitva

Kilencedik nap: Elderflower Unperfumed Eye Gel
Egy átlátszó zselé ami arra hivatott, hogy a szemkörnyéki pufiságot eltüntesse. Nekem csak néha vannak felpuffadva a szemeim szerencsére, de azért kentem ezerrel. Kocsonyás zselés állag, gyors beszívódás, kis filmréteg érzése, aztán semmi. A férjen is tesztelem, azért ő érettebb, rajta hátha hat alapon. Semmi illata nincs.


Kitérő. Azt nem mondom, hogy ideges lettem, de egy kis indulat összegyűlt bennem. Szóval a hétfői termék nagy betűkkel reklámozza, hogy alkoholmentes, ez igaz is, de előkelő helyen szerepel a parfüm, a végén pedig másik 4 illatanyag. Aztán szerdán következett a szemkörnyékére szánt krém, ami azzal hirdeti magát, hogy, parfümmentes. Oké, de az ötödik összetevő a denaturált alkohol, de a második összetevő a víz után, már az is szárító hatású. Ha az egyik az elején a másik a végén lenne a naptárban, lehet hogy fel sem tűnt volna. De így egymás után nem szimpi ez az alkoholmentes, de parfümmel tömött, parfümmentes de alkohollal tömött dolog. Kitérő vége.

Vitamin E Hydrating Toner INCI, Forrás Krémmánia
Szemkörnyékzselé, Elderflower Unparfumed Eye Gel INCI, Forrás: Krémmánia

Tizedik nap: Frosted Cranberry Soap, Vörösáfonya illatű szappan
Nincs szívem elhasználni, hát olyan cuki. Még mindig cuki. Még mindig de azonkívül, hogy cuki még illatos is. Beteszem a fürdőbe dísznek. Ez lesz a vésztartalék. (még jó, hogy tegnap vettünk 16 kecsketejes szappant) Szóval használatban még nem volt, de nem is lesz egy darabig. Nagyon kellemes és viszonylag erős illata van így használat nélkül


Tizenegyedik nap: Shea Shower Cream
A testvaj párja. Örülök neki, így egy féle illatban pompázhatok majd. Hosszasan nem tudok róla írni, a tusikról nem megy. Krémes, sűrű, habzós, puha, jó cucc. Kézkrém illatú tusfürdő.


Tizenkettedik nap: Almond Hand & Nail Cream
A krém, aminek a férj szerint nincs is mandula illata. A csomagolásra kitérek, mert ezt a Piros Arany típusú csomagolást eddig nagyon igyekeztem elkerülni. Egyrészt mert a vége kiszúr bármi mást, másrészt, ha ez a táskában összenyomódik, akkor nyitáskor egy kilövés is garantált. A csomagolás nemtetszése nem befolyásolja azt, hogy a beltartalom viszont kiváló. Szépen helyretette a kezeimet, pedig vannak kihívások rendesen. Gyorsan beszívódik, egy kis ideig érződik, de utána egyáltalán nem.


Tizenharmadik nap: Lip Butter Strawberry
Tudom, hogy idegesítő lehet, hogy minden csomagolással csak a bajom van, de a tégelyes ajakápolókat a sátán találmányának tartom. Előtte kezet kell mosni. Bekenegeti az ember a szájacskáját. Utána megint kezet kell mosni. És jöhet a kézkrém a két kézmosás miatt.
Ezt szigorúan itthon fogom csak használni. Tetszik az állaga, az íztelensége. Az illata nagyon kellemes, erőteljes. A hatása nem egy rossz, nem egy jó, a semminél jobb (ugye én még mindig a jég hátán élek). Viszont a Krémmánián a 10 ml ára 1790 forint, ez talán egy kicsit túlzás, úgy, hogy a Blistex 500 forint alatt van.





Vegyes érzelmekkel teli hét volt ez a The Body Shop adventi kalendáriumának világában. A kedvencem a szempilla göndörítő, ezt régebb óta szerettem volna. Ezeket az alkoholos-parfümöscsodákat elteszem a szekrénybe és vagy jó lesz vészhelyzetre vagy megromlik (csak mert másik 4 tonik várja a sorát). A többi dolgot használgatom, mert attól, hogy mondjuk én nem vennék meg egy Piros Arany csomagolású kézkrémet vagy egy tégelyes ajakápolót, azok még lehetnek jók. A szaglószerv használatáért egy köszönöm jár a férjnek.

Itt te ma nem fényképezel nélkülem!



Folytatás következik!


Nektek hogy tetszik a doboz e heti tartalma?
Van belőle olyan, amire fáj a fogatok vagy már most is nagy kedvenc?


12 megjegyzés:

  1. A sheavajas tusit imádom, de erről már írtam és az ajakvajról is. A kézkrémjüket sokan dicsérik, még nem próbáltam mert drágának tartom. Göndörítőre szerencsére nincsen szükségem :) De nem árt ha van. Szerintem egész jó dolgok voltak benne :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most megnézem a kézkrém árakat, és 30 ml 1600 forint, a 100 milis pedig 3000 forint felett, az kemény, főleg, hogy az összetétele meg nem egy mutogatni való a legtöbb kézkrémnek. Ezek nem reális árak :(

      Törlés
  2. Azt hittem csak én fényképezek a szárogatón, de ezek szerint nem :D Az a parfüm-alkohol dolog nagyon nem szép, de amit eddig láttam a naptárból, elég meggyőző volt. Az a göndörítő nagyon szipiszupi, én is annak örültem volna a legjobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közelebb van a fényhez, de néha a vasalódeszkán is :)
      Nem bánom egy pillanatig sem, de így egymás után ez a két mentes dolog eléggé öngól.

      Törlés
  3. Fffúúú, ettől az alkoholtól nagyon ki tudok akadni. Lehet hogy tartósítószer, de tényleg nem lehetne mással helyettesíteni? Tényleg? Többet árt mint használ, bakker. :(

    VálaszTörlés
  4. Tök jó az ablakra ragasztott cuccok ötlete! A fotó is jól sikerült. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cicáknak is tetszett az ötlet :) nem győztem arréb hesegetni
      Köszönöm :)

      Törlés
  5. Már nem is sajnálom, hogy nem lett ilyen naptáram. Az alkoholos és illatos dolgok már kevés kozmetikumban "játszanak" nálam. KM-hatás, ugye... Aztán meg túlárazott termékek.
    Nyaktól lefelé szeretném az illatosakat, de a kezem ekcémája nem, így testre is illatmentes dolgok jöhetnek. Egy kivétel van az illatos szappanok. Fogalmam sincs miért azt bírja a bőröm mindenhol. Akármilyen gyatra vacak lehet, nem jön ki tőle a gyulladás. Vajon mi lehet a magyarázat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért elég sok jó dolog is lapul benne. Bár az erőssége az egész TBSnak az illatok.
      Nincs ötletem sajnos, nálam pont fordítva működik, bár ez a 20 forintos szappan kategória nagyon régen nem került a közelembe.

      Törlés
  6. Nem akartam leszólni, dehogy! Nekem is tetszenek és nagyon jó lehet minden nap egy új kis meglepit bontani. Valószínűleg elajándékoztam volna olyanoknak, akiknek nincs bajuk ezekkel az összetevőkkel. Nekem is lenne benne fogamra való biztos. A szivecske teszik is :D. A túlárazott dolgot meg a Magyarországi viszonyokra értem (vagy a pénztárcámra :)?)
    És amivel kezdeni kellett volna: tetszenek ezek a posztok is, mert így nekem is mindennap meglepetés, hogy mit bontottál ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha leszólnád se lenne vele semmi baj :)
      Most ez otthon 25 000 forintba került, és az itteni árát majdnem egy nap alatt megkeresem. Túlárazott egyértelmű. Illetve 25 ezerért még lehet durci is lennék.
      A meglepi része a legjobb :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány