2015. december 20., vasárnap

The Body Shop Adventi naptár 3. heti meglepetések



Harmadik hét a meglepetések földjén, én meg olyan beteg vagyok, hogy mozdulni sem tudtam 3 napig. Értsd, attól még dolgoztam, mert kemény vagyok és biztosan nem normális. Lefényképeztem a cuccokat és nagyjából azzal a lendülettel vissza is tettem és mentem dolgomra. Szomorú, remélem, minél hamarabb elmúlik ez az állapot, mert uncsi a  vörös orrú rénszarvas szerepe.



14. nap: Shea szív szappan
Ugyanolyan pici szappan szívecske alakban, mint a másik. Viszont ezt nem tették tízszer akkora csomagolásba, mint az indokolt lenne. Nem próbáltam még, fájna érte a szívem, hogy elolvadt a kis szívem, aztán pedig a Szívem érezné rosszul magát, hogy az ő pici szíve szomorú a szíve miatt.


15. nap: Frosted Plum Shimmer Lotion 60 ml
Az első ebből a csillámos csodából még poén volt, de kettő már túlzás. Láttam, elég sok márka kijön karácsonykor ilyen csillámos cuccokkal. Ezt tényleg veszitek és használjátok? Én furán érzem magam vele, vagy benne, ha így csillámlok. Mindenképpen mókás, de egy elég lett volna. (Lehet öreg vagyok hozzá?) Csak azért is csillámban fogok úszni, amit senki sem lát, mert hideg van.


16. nap: Vitamin E Night Cream 15 ml
Szóval, hogy az előző E vitaminos krém az nappalra volt, jó tudni. Sűrűbb kicsit, mint a „sima” Vitamin E Moisture Cream és ugyanolyan rózsaszín. Nincs róla egyelőre mélyen szántó gondolatom, egyszerű krém, parfümmel és parabénnel, amit magamnak nem vennék meg. Az éjjeli krémnek erősebb az illata, mint a társának.


Az elkövetkező időszakban párban fogom őket használni, és meglátjuk, mit szól hozzá a képem.


17. nap: Wild Argan Oil Shower Gel
Oké, nem akarom magam felbosszantani az összetevőkön, mert nem fogom, de a második helyen szereplő Sodium Laureth Sulfate az nem egy jó dolog. Nekem nem árt, mert ha szárazabb a bőröm, a testápoló megoldja, szóval nincsenek komoly gondok. De egy 1700 forintos tusfürdőbe ne ez legyen már a tisztításért felelős anyag. Felháborodás letudva. Az anyag egyébként kellemes, habos, pancsolós. A berber nők simogatását ugyan nem éreztem, de hatásosan tisztít, és édeskés illata van.


18 nap: Ecset ?
Kérdőjel, mert a dobozon az szerepel, hogy Face brush az ecseten pedig Eyeshadow a valóságban pedig korrektorecsetnek gondolnám. Érdekes a kúp alak, ez tetszik. Visszatérek a használat közbeni véleménnyel, mert erről értelmeset még nem tudok írni. (a vizes miniszivacs került a rutinba, és csak akkor veszem észre, hogy ezt szerettem volna használni, amikor már késő)


19. nap: Fuji Green Tea Body Lotion 60 ml
A tusfürdő párja is megérkezett. Szeretem, ha párban vannak a dolgok. Egészen gyorsan beszívódik, hidratál, nem ragad. A férjnek tetszik az illata. Viszont itt született meg bennem a kérdés, hogy egy kis meglepi sincs pasiknak? Illetve, hogy szét kell néznem, és venni valami színes szagos cuccot a férjnek, hogy ne én foglaljam el a fürdőszoba 99,9%-át.


20. Nap: Honeymania Lip Balm 10 ml
Szomorú vagyok, mert amíg az epres el nem fogy, addig ezt nem nyithatom ki. Mondjuk, az fogy most rendesen, mert az orrom alá is azt kenem. A mézes csodáról nem tudok még semmit sem mondani. Viszont az fura, hogy a 3. héten már ennyire ismétlődnek a termékek.


És ezt az összegzésben is megemlítem, hogy azért több mint 20 féle cuccot lehet kapni a TBS boltokban, miért ismételtetik a dolgot? Mondjuk, most van szezonja az ajakápolónak is és a csillámos cuccoknak is, a szappannak pedig mindig. Végül is logikus.

Odatettem a cica mellé a cuccokat

Ez történt két pillanat alatt

Jó a negatív most a vörös orr, a tonna zsepi, a hapcirohamok miatt erősen itt van.  Igazából azt kaptam, amire számítottam. Nem véletlenül vagyok én a bioboltra annyira rákattanva a The Body Shopra meg annyira nem. Viszont az ajtónyitogatás nagyon cuki. Már alig várom az utolsót, hogy megforgassam a dobozokat, mert a hátuljuk egy titkot rejt.
Jövő vasárnap (nálam) érkezik az utolsó összefoglaló, addig jönnek a képek a Facebookon és az Instagramon.

A nyereményjátékot ne felejtsétek el!
És vigyázzatok magatokra!
(Bár ott nincs -20 fok)

4 megjegyzés:

  1. Rettenetesen utálom a csillámos dolgokat. Én azt a lábamra kenem, és húzok rá egy zoknit...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én kenhetem bárhova, senki sem látja (a férjen kívűl)tetőtől talpig 8 réteg ruhában. Hátha az indiaiaknak tetszik, letesztelem rajtuk.

      Törlés
  2. Megint úgy érzem túl van értékelve ez a TBS doboz, így a látottak alapján. Sokkal jobb dolgokra számítottam, mert itthon amúgy 25 ezer ez a doboz, ha jól tudom. Hát, lehet jobban jár az ember ha ugyanezt egy MAC-ben veri el, ott legalább egy 20-asért valami tanácsadás-félét is kaphat. Egyedül a mini szívnek és az argán olajos tusfürdőnek tudtam volna örülni, az ecset egy határeset. Ha hullik mint a pelyhes, akkor felesleges volt a dobozba rakni...:D A TBS-től egyetlen egy illatcsaládot szeretek, az pedig a pink grapefruit, de azok közül is csak a parfümöt venném újra a tusfürdővel. A többi terméke sose nyűgöz le, vagy rosszul leszek tőlük egy idő után. Ráadásul sokszor tele vannak mindenféle vacakkal az összetevő listáik, amiket hosszabb távon inkább kerülök. Pedig nem vagyok natúr buznyák, szerintem...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Magyarországon ezt 24990 forintért lehetett megvenni.
      A MAC-ben az esküvőm előtt voltam ilyen tanácsadáson, és jahh a 20 vagy 25 ezer forint teljes mértékben levásárolható. Mondjuk sikerült többet otthagyni:)

      Még nem akarok teljes összegzésbe menni, de nem lettem TBS fan. Odaát ez drága, 25 ezer forint rengeteg pénz. Viszont az ötlet és a csomagolás megvalósítása 5 csillag.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány