2015. december 6., vasárnap

The Body Shop Adventi naptár első heti meglepetések



Az Instagramon és a blog Facebook oldalán követhetitek, töltögetem fel a képeket a The Body Shop adventi naptáráról. Viszont rögtön aznap még nem tudom, hogy milyen is lesz az az adott dolog, így arra gondoltam, hogy vasárnaponként jövök egy rövid beszámolóval. 


Az első héten a következőket találtam a kis dobozkában

Első nap: Frosted Cranberry Shimmer Lotion 60 ml
Először azt hittem, hogy ez egy vicc csak, hogy csillámos, nem is lesz az. Ez tényleg tele van csillámmal. Nagyon mókás. Úgy nézek ki tőle, mint a vámpírok az Alkonyatban, ilyen csillámosan. Szerintem poénnak ez a 60 ml pont jó, de én személy szerint nem tudnék csillogni minden nap. A csillámok ezüstös típusúak. A testápoló rész hamar beszívódik, nem ragad, teljesen normális. A férj szerint szamóca illata van elsőre az áfonya helyett.



Második nap: Vitamin E Moisture Cream 15 ml
Egyszerű hidratáló krém, ami nappalra nekem nagyon sok lenne, estére is igen gazdag. Rózsaszín színe van és így ennyi. Nincsenek érzelmeim a krém felé.


Harmadik nap: Shea Body Butter 50 ml
Próbálgattam testvajakat, de sosem szerettem meg őket, mivel nincs rá szükségem. Alapból nem szeretem a tégelyes dolgokat, és ha még ilyen zsíroskás is, jujj. Ez a Sheás testvaj is hagy egy zsíros utóérzetet, nem vészes, de mondjuk gatyát nem húznék rá. Így estére fogom elhasználni. A hidratáló hatása nagyon jó, nyilván ha valami nehezebb állagú, cserébe nagyon jól hidratál. Örülök neki, hogy a dobozban volt, de magamtól nem venném meg.



Negyedik nap: 01 Eye Definer Shade: Black 1,25 g
A The Body Shoptól van életem kedvenc szürke szemceruzája, imádom. Viszont feketéből meg van másik 3. Szerintem ezt a karácsonyi nyereményjátékhoz hozzá fogom tenni, mert 3 fekete cerkát nem tudok elhasználni még idén. Ez teljes kiszerelés, egyébként pedig én is a feketét tenném a dobozba, az a leguniverzálisabb szín.


Ötödik nap: Fuji Green Tea Body Wash 60 ml
Ezt már mióta be szerettem volna szerezni, de kivártam a tegnapi napot. A férj imádja az illatát. Habzik, fincsike, jó dolog. Kettőt fizet, hármat vihet napon még lehet beszerzem egyszer, ha a jelenlegi 2 liter tusfürdőt elpancsoltam.


Hatodik nap: Bath Lily, fürdőpamacs
Jajj, nagyon jó, úgyis mindig elfelejtettem venni. Csak a macska maradjon tőle távol. Szuperjó, szuperhasznos.


Összegzés az első hétről. Többnyire olyan dolgok vannak benne, amit magamtól nem vettem volna meg. Ez nem baj, sőt, duplán jó. Nem vagyok egy The Body Shop fanatikus, de most legalább megismerek több terméket is. Addig is szamóca illatú csillámpóniként haladok tovább a következő hétbe. Folytatás következik, addig is figyeljétek a Facebookon vagy az Instán a fejleményeket.


17 megjegyzés:

  1. Ó de jó, hogy lesz ilyen heti bemutatós poszt! Én sem bírom a csillámos krémeket de a többi mind mesés. Igazán jól ki lett találva ez a kalendárium. További jó bontogatást, már várom a képeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy többen jó ötletnek gondoljátok a heti összegzést. A 24 dolog nagyon sok lenne egyben.
      A képek érkeznek a cicák legnagyobb örömére

      Törlés
  2. A shea vajas testvaj nagy kedvencem. Meg úgy az egész illatcsalád.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az illat nálam ugye nem játszik, pedig ez a tvs erőssége :(
      Nálad semmi fura érzés nem marad a testvaj után? Nekem olyan, soknak tűnik.

      Törlés
    2. Mindig este használom a vajakat, de nem vettem észre semmit. Télen hajlamos kiszáradni néhol a bőröm, viszont kicsit nehezen szívódik be ettől függetlenül. Reggelre semmilyen ragacsos vagy zsíros érzet nem marad. Majd ha lesz egy másik testvaj azzal jobban össze tudod majd hasonlítani.

      Törlés
  3. Eddig ez a leghasznosabb adventi kalendárium amit láttam! A heti összegzés pedig remek ötlet és kíváncsian várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg hasznos. Nyaralásra teszek el pár kis flakont ha már csak félig van, azzal sem lesz gond. Érkezik, érkezik :)

      Törlés
  4. Örülök, hogy megosztod, hogy mit találtál benne, és hogy milyenek a termékek. Még sosem használtam TBS terméket, bár a múltkor beszaladtam az üzletbe a Havas Szilva miatt, de olyan sokan voltak, hogy lebeszéltem magam róla. :) Azóta is bánom, de ami késik... :)
    Nekem a Babor adventi naptára van meg, mondjuk én már másfél hónapja nyitogatom az ampullákat belőle. Nem az igazi, mert sok ampullában van alkohol és mindben van parfüm, de mielőtt megvettem sehol sem találtam az INCI-ket. Mindezek ellenére azonban olyan sima, puha, egyenletes és tényleg szép bőrt csinál, hogy csak ámulok. Emiatt hajlok ennek a kúrának az erejéig szemet hunyni a 'no alcohol, no parfum' elv felett, mert az a néhány szemem sarkában húzódó vonal is eltűnt szőrén szálán. :)
    További szép Adventet kívánok Neked, hasznos apróságokkal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok TBS cuccom eddig nekem sem volt, ezért is örülök ennek a naptárnak, így egyből 24 dolgot próbálhatok ki.
      Múlt hónapban nekem isvolt egy szemhunyásom az EL szemkrémmel, mert egyszerűen látványos volt. :( szánom bánom bűneimet :)
      Köszönöm :)

      Törlés
  5. Érdekes, mert nekem meg pont a tusfürdő meg a pamacs nem kéne. A testvajat szerintem meg fogod szeretni. Valahogy nem az összes illat ugyan olyan állagra, nekem az argán olajos jött be legjobba. Az irodában is van 1 kis tégely, azzal kenem a kezem, de van, hogy kolléganőim is kunyerál belőle, annyira jó. A csomagból egyébként én a csillámos shimmer lotiont meg a fekete szemcerkát választanám az első heti felhozatalból, a kettőből együtt tök jó Alkonyat sminket lehetne csinálni...de a céges bulira is elmennék shimmer lotionban. Anno még a 90es években folyton ilyesmiket rendeltünk az Oriflametől.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fekete cerka olyan, hogy mindig van(minden szettben van egy), és valamiért leszoktam róla...
      A csillámos tényleg poén, kenegetem, meg nevetgélek rajta, de ebből ki tudna elhasználni egy 200 miliset? Egyből az alkonyat jutott róla eszembe, meg kergettem vele a férjet.

      Törlés
  6. Ó, nekem nagyon tetszik ez a naptárötlet, és jövőre én is beszerzem, ha módomban áll. A zöld teás tusfürdő nálam is régóta kívánságlistás, és remélem, egyszer le tudok csapni rá :-) Addig is az Yves Rocher szintén zöld teás csodáival vigasztalom magam :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na itt fordítva vannak a helyzetek :) ÉN YR cuccok után vágyom, mert csak rendelni tudom franciakanadából

      Törlés
  7. Jó kis kalendárium ez, sajnálom, hogy nem szereztem be belőle egyet :( Kíváncsi vagyok a jövő heti kis meglepetésekre :) A Shea vajas butter nagy kedvencem, az ekcémás kezem imádja. Pont most fogyott el az 50 ml :D

    VálaszTörlés
  8. Sajnálom, hogy nem is hallottam erről a dobozról, szerintem megvettem volna. Jó lett volna megismerkedni termékekkel, amiket valószínűleg én sem vennék meg magamtól. Na mindegy, majd jövőre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sminkes dobozok körül nagyobb volt a nyüzsgés. Hasonló lesz szerintem jövőre is, mindenből egy kicsi. És külön örülök az olyanoknak, amit magamtól nem vennék meg típusba tartozik. Így piciben szupiszupi :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány