2015. december 12., szombat

Vásárlós Vasárnap Black Friday: a ruhák


Idén is elérkezett az a bizonyos Black Friday nevű dolog, ami emberek millióit készteti irreális pénzköltésre. Irreális dolgokat szerencsére nem vettem/vettünk, de azért becsúszott pár olyan dolog, ami nem volt a közeli tervben. Mint mondjuk a cicaszökőkút és a Sodastream. Ma nézzük a ruhás részt, aztán még lesz folytatás.



Ja igen, és a boltokban mindenki nagyon nyugodt, nagyon cuki, max a kicsit több vásárló miatt több „sorry” hangzik el. Nem, itt nem tapossák az emberek egymást egy lapos TV-ért. Maga a Black Friday sem egy nap, igazából egész hétvégén ugyanazok az akciók voltak.

Videó csak illusztráció, ez Angliában készült és Sir David Attenborough narrációjával.


Elég régen tervezek új nadrágokat venni, de ezzel több gond is van. Egyrészt a többség bokavillantós (tudjátok, még mindig 183 cm magas vagyok), másrészt a combjába kétszer beleférek, harmadrészt meg tízszer annyit kell felpróbálni, mint amennyi jó lesz. A motiváció most megvolt, igen persze hogy az, az akció és a leárazás. Ha 5000 forint körüli összegekért lehet Calvin Klein gatyót venni, akkor az ember sokkal jobban összekapja magát, hogy sikerüljön a választás.
A képeken nem vagyok túl lelkes, siettünk, és nem figyeltem, hogy mosolygok-e rendesen. Most miközben ezt írom, persze mosolygok magamon.

Első kombináció
Életem legesleges és legleg első karácsonyi csúnya pulcsija. Mi úgy mondjuk „cute ugly sweater”. Kellett, mert kellett, nincs rá magyarázat.
Szürke farmer, mert ez nem fekete és nem kék és mindenhez passzol, és nem lehet belőle elég.


Második kombináció
A top, aminek a vállrésze kicsit szélesedik, ezzel a homokórább alak felé visz közelebb. A melleimen egyébként jobban néz ki élőben, mint ezen a képen. Egyszerű basic darab.
Lila, azaz lila, tehát egy LILA nadrág következik. Hogy én milyen régóta vadászom ezt a lila gatyát, és most teljesen véletlenül jött velem szembe. Nem farmer, de nem szövet, nyúlik is meg nem is, ideális. Köszönöm a kirakatban lévő nagyon ronda csillogó cuccoknak, hogy az én cuki indiai barátnőimnek egyből oda kellett bemennie.


Harmadik kombináció
A pulcsi a H&M-ből való a karácsonyi bulira. Magamtól nem vettem volna meg, sosem. Problémák: Ez egy M-es darab, de rövid az ujja, egy csipesz van hátul a derekamnál, mert nélküle szélességben kétszer beleférek, és a legrosszabb, szúr, de mint az állat, elviselhetetlen. Tehát egyszer volt rajtam, de móka kedvéért persze megérte.
A nadrág már tetszik, de a hosszúsága még lehetne jobb. Látjátok, a cuki cicás zoknimnak a cicaszemei már kikukucskálnak a bokámnál. Életem első BCBG márkájú ruhája. Azért ezt majd hosszabb felsőkkel hordom, mert zavar, hogy nincs farzsebe. Még, zavar, majd megszokom.


Negyedik és ötödik nadrág
A képeken a felső az aznapi viseletem, az egy régi darab, most nem számít.
A Kék farmert az a bizonyos Calvin Klein és nem tudom miért, de ezt hívják itt legging szabásnak. Annyi különbség van egy rendes jeans-hez képest, hogy az első zsebei vakzsebek, de a farzsebek ugyanúgy megvannak. Végre valami, amiben azt érzem, hogy combom van és nem azt, hogy mamutlábakon járok (GAP gatya 3 mosás után).


Fekete farmeranyagú nadrág, aminek két gombja van. És magasabb dereka, hogy jövőre is legyen vesém. Ez egy érdekes dolog, mert amíg Budapesten laktam, eszembe nem jutott volna nagymamisnak gondolt magasabb derekú gatyát venni. Itt meg kb. csak az van, úgyhogy vettem. Nem ördögtől való, ha jó az a magasság és nyúlós a felső része. Ennek a feketének nem superslim a vádli része, ergó a térdemnél lévő plusz hájacska nem látszik nagyon.

Hozzám került még két statement nyaklánc. Konkrétan többet is szerettem volna venni, de ami olcsó volt, az nagyon kínainak nézett ki, amik meg szépek voltak, még akciósan is az én lélektani határom felett voltak jóval.

Legyen az első az ezüstszínű Jessica Simpson (akiről semmit sem tudok). Nem tudom miért tetszett meg, mert a láncrésze tökre nem illik az alsó részhez, de tetszik.


A második egy 5 dolláros türkizkék csoda. Nyilván az ára volt az ok, meg hogy most van okom ilyen színű szemcerkát vadászni.


És a legesleg és legleg szóval a tuti darab az óra. Tehát elmondhatom magamról, hogy van egy Karl Lagerfeld órám, te jó ég. Fel nem tűnt, hogy ilyen márkájú, csak annyi, hogy olyan az szíjrésze, mint a szegecses övem volt metálpanda koromban. Mondta, hogy kellek neked. Én meg válaszoltam, hogy majd ha akciós leszel. Megvárt szerencsére, így negyed áron lett az enyém. Egyébként horror árnak gondoltam volna, de „csak” 218 kanadai dollár, azaz 50 000 forint volt az eredeti ára. Ami azért luxusdarabért világgarival, örökre egészen oké lenne, de persze sokkal kevesebbért még jobb.

Ezüst színű, csak valami sárgásság ütötte fel fejét a képen

A ruha dolog ezzel letudva a következő jó pár hónapra (kivéve a cipőügyet). Az összes felsorolt tétel kijön kevesebb, mint egy heti fizumból, és itt inkább az akciók miatt, nem azért mert én keresek olyan remekül. Így aztán nem éreztem magam rosszul, hogy inkább vártam, és ezen a hétvégén vettem öt nadrágot, mint kettőt másik időpontban.


Maradj csak itt, ez így a maminak is szuperkényelmes


Következik majd a boltokból származó kozmetikai és smink poszt is és lesz egy külön poszt 3 doboznak, ami a világ másik feleiről érkeztek.

Ki mit zsákmányolt fekete pénteken?

Nem nagyon tudom, hogy milyen nagy a felhajtás és hogy mennyire valósak az akciók ezen a napon odaát. Akinek van kedve, szívesen várom az élménybeszámolókat.

2 megjegyzés:

  1. Az ezüst színű csipkeszerű lánc valami csoda, nagyon tetszik! :)Én nem vettem semmi említésre méltót, de az ilyen bejegyzések hatására elkap a menőke, amint tehetem, beugrok majd a kedvenc ékszerüzletembe, szétnézni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nyaklánchoz van karperec is, de azt is megvárom míg leakciózzák :)
      Remélem találsz valami igazán szépet :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány