2016. január 3., vasárnap

Decemberi kedvencek


Összefoglalva a decembert beteg voltam, utána még betegebb és a megint megint csak kicsit voltam beteg. Csodás, mint ahogy a – 20 is. Pedig nem jellemző rám, de persze a karácsonyi hajtás a boltban nem tett jót nekem. Elmúlt.


December elején még nagyban égtem a Kat Von D lázban, panda szemekkel, amihez ugye jár a tökéletes arcsmink is. Aztán amikor az orrom Rudolfossá vált leadtam arról, hogy a szememet is vörösre vagy szivárványosra festegessem. Maradtak az egyszerű dolgok.
Illetve megérkezett az életembe a The Body Shop doboza is, ami sok újdonsággal robbant bele a mindennapjaimba.

Nézzük sorba a kedvenceket!


Arcsminkben ugye maradt az egyszerűsítés. Így került előtérbe újra az Yves Rocher BB krémje a Peau Parfaite hat az egyben, de fényvédő nélkül. Nem azért lett kedvenc, mert csodát tud, hanem mert kézzel fél perc alatt megvan, a vörösséget elfedi az orrom körül. Most csak ennyi kellett. Na meg el kéne használni, mert nem mai darab.
A BB krém színe az a tökéletes, amire azt mondjuk, hogy tökéletes. Nem rossz, de jobb, ha hozzá párosítom a Yamuna ásványi alapozóját, és így lesz tökéletes, kissé rózsaszínes porcelánbőröm, ami miatt itt orosznak néznek. A Yamuna alapozó színe a 047 Cream.
Az alapozó elmaradhatatlan testvére a cuki Bőszecset kabuki. Még mindig nem hullott ki belőle egyetlen szál szőr sem. Sokszor említettem már, és a 2015-ös kedvencek között is helyet kap majd.


Szemsminknél a már bemutatott Stila hármas szemhéjpúder volt a befutó. Na jó, csak mert a Kat palettát nem akartam 100. cikkbe is előhozni. Szóval a Stila, ami pillanatok alatt fenn van, mondjuk a Zoeva 221-es ecsetével. Könnyen össze lehet satírozni a színeket, és már szaladni is. Karácsony környékén pedig tőlem szokatlanul ezek a színek egészen közel kerültek hozzám. 


Ehhez a Stila trióhoz pedig teljesen gondolkodás nélkül a Pixi ceruzák - Endless Silky Eye Pen - másztak a kezembe. Ők is szerepeltek már kedvences bejegyzésben, és szerintem még fognak is. Annyira nagyon szép színük van, mint amennyire puhák és könnyen kezelhetőek. Tökéletes páros.

A The Body Shop naptárból megérkezett hozzám az új és rugós szempillagöndörítő. Igen ő az, aminek semmi köze nincs a karácsonyhoz és mégis beletették a naptárba, de nem bánom, mert régóta szerettem volna venni ilyet. Csak nem jutottam megegyezésre magammal, hogy vajon jobb-e a drágább, vagy teljesen ugyanazt tudják. Ezt most nem fogom megtudni, viszont egy olyat sikerült megkapni, amit nagyon szeretek. Tökéletesen passzol, és nagyon jó vele dolgozni. 

Az utóbbi idők nagy kedvence volt még sminkelés terén az Anastasia Beverly Hills Brow Wiz szemöldök csinosító ceruzája és keféje. Direkt nem csak a ceruza részét írom, mert a kettőt együtt szerettem meg. A teszt róla/róluk már elkészült, csak a sok egyéb cikk miatt még nem került ki. hamarosan…

A The Body Shoptól egy másik kedvenc a Strawberry lip butter ajakápoló. Az orrom alá. Tényleg csodát tesz. Tudom ennél sokkal jobb dolgokat is lehetne venni erre a célra, főleg parfümmenteset, de ha ez már így van, minek vennék mást. Ajkakra is bevált, olyan mindent egyben kicsit.


A testápolókkal kapcsolatban változó hozzáállású vagyok. Igazán nincs rájuk szükségem szerencsére. De azért használom, mert tudom, hogy a bőröm ezt megköszöni, még ha nem is ugrálva és csápolva teszi azt. Pedig vicces lenne. Szóval Lancome Trésor testápoló, ami egy nagyon folyós és nagyon könnyű anyag. Ebből is jön, hogy pillanatok alatt beszívódik. Ebből az illatból van egy kisebb parfümöm is, a férj nagyon szereti az illatát. Egyetlen hibája, hogy lassan az elfogytak bejegyzésben landol.


Pancsoláshoz és testápolásra a szívembe lopta magát a The Body Shop Fuji Green Tea illatú tusi és testápoló. Egyrészt párban kerültek hozzám, másrészt pedig nem az a csajos illat. Legalább is a kolléganőim szerint ez olyan Ildis, nem rózsaszín, nem cukros. Egyszer majd írok egy cikket arról, hogy hogyan képzelek el illatokat elmondás alapján. Ez egy vicces dolog. Ezt valahogy olyannak gondolom, mikor a keleti szigetvilág tengerpartján tea alapú koktélt szürcsölget az ember naplementekor. Aztán persze most lehet, hogy fogjátok a fejeteket.


A hónap nagy kedvence lett még a H&M-ből származó fülbevalóról ez a szarvasos pár. Annyira édes, cuki meg mindenféle jópofa jelző. Egy (kettő) „cuki ronda karácsonyi pulcsim” van, illetve a fülbevalók, ennél többek nem fektettem a karácsonyba, viszont ezeket meg szívesen hordom. Azért poénból egyszer kétszer tavasszal és nyáron is a fülembe teszem, hátha valaki észreveszi.


Ezek lennének a decemberi kedvenceim. Nem sokára érkeznek a 2015-ös év kedvencei is, szerintem már mind ismert lesz.


Ha nem szeretnétek lemaradni az új cikkekről, iratkozzatok fel a blogra, kövessétek a Facebook oldalát a blognak illetve megtaláltok a MagyarBlogok.hu-n és a Bloglovinon is. Instán pedig egy csomó kép vár titeket.

Nálatok mik voltak a kedvencek?
Mindenkinél karácsony illat tombolt vagy csak én gondolom ezt?

7 megjegyzés:

  1. Igazából csak karácsony környékén sminkeltem, így a szokásos kedvenceim voltak a kedvencek decemberben: Paula's Choice színezett hidratáló (a hosszú nevű, kék csomagolású :P), Bourjois érzékeny szemre való szempillaspirál és a MAC Ruby Woo-ja. Egyéb kedvenceim: Yves Rocher vaníliás téli kézkrém, Paese micellás víz és a Naurel konjac szivacsa. Illetve szerencsére elég mozgalmas volt a hónapom, így kedvencként említeném még a prágai hétvégénket, a csajos napot két volt osztálytársammal, a karácsonyt és a szilvesztert, amit négyesben(ötösben) töltöttünk a barátainkkal: kibéreltünk egy kulcsosházat az erdő szélén, főztünk, ettünk és végigkaraokéztuk az estét :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk még mindig karácsony illat van: mivel mézeskalács-díszek is vannak a fán, ennek illata keveredik a fenyő illatával, imádom :)

      Törlés
    2. Jól hangzik ez a hónap, sőt nagyon jól.
      Az Yves Rocheres kézkrémet úgy meg akartam rendelni, de akkor megint 40 dollárt kell költeni, hogy ne legyen postaköltség.

      Egy pillanatra elképzetem, ahogy a sátáni állat Mézit cincálja szét vagy focizik vele :)

      Törlés
    3. A cicáknak biztos tetszene a fa :-)

      Törlés
  2. Magam részéről már megírtam a havi kedvences bejegyzést. :)
    A füli nagyon aranyos, nekem Mézis van *-*
    Én minden pirosságra nátha idején Neograormont vagy mit kenek. Nálam az a csodaszer ^_^ Mondjuk Elvileg erre is van :'D de talán a legmultifunkciónálisabb betegség idején használható krém ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolkoztam már rajta, hogy egyszer megnézem, higy itt mit árulnak ilyen mindenesként, de lusta voltam :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány