2016. január 23., szombat

Készülj velem! – Szemöldökcsinosítás: Anastasia Beverly Hills Brow Wiz



Szerintem ez a cerka életem legbölcsebben elköltött pénzének jutalma. Vettem már egy csomó féle szemöldökcsinosító kencét, de akár most mindet el is passzolhatnám, mert csak erre van szükségem innentől.


Röviden vegyük sorba, hogy miket ütött ki vagy múlt felül ez a ceruza a korábbi életemből:
MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde színben
Rimmel Brow this way Brow styling gel 002 medium brown
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Ash Brown színben
Yves Rocher Couleurs Nature Eyebrow pencil
Ők itt a múlt, na jó, nem, de a sietős reggeleken biztosan nem állok neki többet ecsetkézni.


Tudom, az alap, hogy a szemöldökceruza kupakja a helyén marad, de az Yves Rocher ceruzája után egy felüdülés, hogy tényleg a helyén marad az a kupak. Komolyan ezen elbuktatni egy terméket, ejnye Yves Rocher!


Kezdjük a külsőségekkel! A Brow Wiz keféje teljesen egyenes, nem pufisodik a közepén. A ceruzabél nagyon vékony, de az egyik olvasómnak 7 hónapig elegendő volt, így megnyugodtam, hogy nem fog ez elfogyni csak úgy. Kitekerni nem mertem, hogy milyen hosszú, mert biztosan eltörném. A tekerője szuper, visszafelé is rendesen lehet húzni.


A Brow Wiz anyaga nem túl puha, de nem is kemény. Én az Yves Rocher ceruzához tudom hasonlítani, amihez képest puhább. A tartósságát is ehhez a ceruzához tudom mérni, és itt nagyon nagy a különbség, persze árban is. Az Yves Rocher szemöldök cerkája nap végére megkopik, nem gázos, nem foltos, de látszik a viselőjének a különbség. Ezzel szemben ABH szemöldökceruzája lerobbanthatatlan. 10 órával a sminkelés után is, ha direktbe dörzsölöm a szemöldökömet, akkor sem történik semmi. Most ezt persze mindenki magának dönti el, hogy megéri-e az a 4000 forintos árkülönbség.

Még természet adta szemöldökkel
Itt már csinosított szemöldökkel
Ezen pedig vigyorgok a szemöldököm szépségén 
A Taupe színt sokaknak tudom ajánlani, egyszerű világosbarna vörös pigmentek nélkül. A Pomádéból az Ash brown sokkal sötétebb, mint a promóképeken, de ezt sokfelé olvastam, hogy amit jónak gondolsz, annál eggyel világosabb lesz a jó.


Nekem megérte, nagyon, de nagyon szeretem. Örülök, hogy megvettem, főleg, hogy ezt is sikerült 20%-kal olcsóbban beszerezni. A MAC hasonló termékére vagyok még nagyon kíváncsi, így valószínűleg meg fogom csalni Anastasiát, de tudni szeretném melyik a jobb. Viszont ettől a vékonybeles tekerős kiszereléstől már nem hiszem, hogy valaha is búcsút veszek, ez a legjobb.
A szemöldöksmink nálam olyan, hogy ez az, ami nélkül sehova, de még mosni sem. Nem gondoltam volna ezt 3 évvel ezelőtt, hogy ez lesz a legfontosabb sminkelnivaló a fejecskémen.


Ezzel a résszel a tesztsorozat úgymond véget is ért. Valami eredetibb nevet keresek, és úgy fogom folytatni. Ezek a kedvenc/legtöbbet használt arcra való sminkcuccaim mostanában:

Clinique Even Better Makeup SPF15 Alabaster
MAC Pro Longwear NW15 (azóta akadt versenytársa is)
Kat Von D Shade and Light kontúrpaletta
Tarte Amazonian Clay 12-hour blush Flush
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Taupe


Remélem tetszett az ötlet, a bemutatás, és hogy még itt vagytok.


Ti csináltok valamit a szemöldökötökkel, 
vagy olyan mázlisak vagytok, hogy nem kell?
Nektek mik vannak a kedvences/mindennapos listán?


5 megjegyzés:

  1. Az mosolygós kép nagyon tetszik! Annyira cuki vagy :D!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) pont úgy nézek ki a képen, mint a 8-dikos tablófotón.

      Törlés
  2. Drámai a különbség a sminkeletlen és a "belőtt", színezett szemöldököd között, és ezt jó értelemben írom. :)
    Én aki a múltkor írtam, hogy nem kell több nekem, mint az Alverde színezőzseléje, még én is ráizgultam, olyan egyszerű, jól használható darabnak tűnik!
    Megvenni viszont biztos nem fogom, nem mondom, hogy drága, hiszen ami nagyon jó, annak nem baj, ha elkérik az árát, csak más a prioritás nálam, körömlakkra hamarabb rámozdulok, és annak nem is tudok ellenállni! :D :D

    Szuper bejegyzés volt, imádtam olvasni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Igazából ha az Yves Rocheres szemcerkából van olyan szín, ami jó, akkor az is simán szper, csak a kupakja nagyon idegesítő.

      Törlés
  3. A mosolygós kép szerintem is iszonyat cuki! :)
    A NYX is picara dobott nemrég egy ilyen szemöldökceruzát.
    Az én szemöldökömhöz sajnos még nem találtam olyan terméket, ami önmagában elég lett volna. A Catrice szemöldökceruza az alap, azon kívül a Milani pomade-et szoktam használni vagy néha egy taupe árnyalatú matt krémes Pupa szemfestéket, esetleg egy szemöldökformázó port. Ha picit sötétebb szemöldököt szeretnék smink miatt vagy ha épp frissen van festve a hajam, akkor az Etude House szemöldökceruzáját használom.

    Lehet, hogy teszek egy próbát a Brow Wizzel is, ha már megrendelem a pomadet. :)

    VálaszTörlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány