2016. január 4., hétfő

KUKA KEDD 19. HÉT



Újra kedd, újra itt vagyunk. Kicsit most vártam is a keddet, mert az agyam már kitalált pár ötletet, hogyan lehetne újra felhasznosítani. Nézzük a listát!


A szekrényből:
Elsődleges távozó a kedvenc farmerem lesz, mivel kilukadt a feneke. Tök ciki, de 6-7 éve vettem egy turiban, így ez megbocsájtható neki. Ebből szeretnék a fürdőbe a falra valamiféle paletta tárolására szolgáló szépséget alkotni. Majd meglátjuk.


A felső, amiről nem tudom, hogy honnan van, de nyakba kötős és nagyon macskaszőrös. Az állat konkrétan nem akarta visszaadni, valószínűleg a tiszta műszál miatt. Amiért távozik, az ok, mert nem használom, és nagyjából sosem használtam.

Nem adom, enyém, haggyál!  Neked úgy sem kell!

A lila bolerónak is valami ilyen oka van, hogy itt van. egyszerűen csak kerülgetem, de nem veszem fel. Illetve lehetne benne egy kis plusz anyag a hónalj részénél, mivel elég hülyén néz ki, hogy a topnak a pántja után még kivan a fél hónaljam. A képen a melltartó virít nagy betűkkel, mivel ez ilyen vastagabb pántú alul. Így nem mennék utcára sosem.

A fürdőből:
Ezen a héten ugye 4 dolognak kell mennie a múlt heti kettő miatt. És nem summantottam el, itt van mind a négy.

Elsőre az Estée Lauder Perfectionist hosszúnevű alapozója. Ennek a megvásárlása után döntöttem el, hogy nem érdekel, hogy a puccos áruházban, vagy a Sephorában veszek valamit, minden egyes alkalommal a kasszánál megnézem, hogy az a szín van-e a dobozban, mint ami rá van írva. Mivel ezzel a barmira nem olcsó alapozóval úgy jártam, hogy szépen megnéztem, hogy nekem az 1N1 szín kell. A dobozon még az is volt, megvettem. Itthon pihent egy kicsit, mert az előző még nem fogyott el, de az ajándékneszesszerrel meg nem lehetett várni. Amikor kipróbáltam nagyot néztem, hogy ennyit fakultam volna? Nem, de a blokk nélkül már nem volt mit csinálni. Kavargattam, de meguntam.


Cargo éjjeli szempillanövesztő. Zseniális találmány, de komolyan. Ha nem felejti el az ember minden nap használni, akkor dupla akkora pillákat varázsol. Imádás tárgya, hogy rendesen keféje van. Tesztet róla ITT olvashattatok. Az oka, hogy mégis megy, az az idő, majdnem egy éves, és a szemem egészsége többet ér, minta hosszú pillák.

Még egy Müllergazdaságos ecset, nem tudom, hogy mennyi van még össze-vissza.
Hegyező a DM/Rossmannból, ami ha nem szépítek, akkor szétbarmolja a ceruzákat. Utáltam mindig is, de anno csak tekerős cerkáim voltak. Aztán most már egy jó ideje van egy rendes hegyezőm. Apró dolog, de nagyon fontos.

Ezek lettek volna a 19. hét távozó és átalakuló cuccai.        

Ti hogy álltok az átalakítással vagy az újrafelhasználással?

15 megjegyzés:

  1. Sztem az alapozót meg a lila felsőt ne dobd ki. Aaz alapozó jó lesz színkorrekcióra a lila felső meg ilyen, próbáld meg más stílusú felsővel felvenni. Nekem van 2 ilyenem is és rengeteget hordom őket, mert akkor nem kell még 1 alkalmi felsőre vagy jumber skirtre kardigánt felvenni. Egyébként a kuka kedd annyira megihletett, h csomó midnent kidobtam a karácsonyi szabi alatt. Volt nekem is 1 pár fekete edzős zoknim - tiszta kutyaszőr. Elkezdtem leszedegetni, aztán totál felhúztam rajta magam és nemes egyszerűséggel kidobtam. Komolyan nem éri meg, hogy kiidegeld magad rajta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rossz vagy! visszacsábítod a dolgokat :)
      Egy évig kevergettem az alapozót és soha többet. Warm2-es, ami keverhetek, sosem lesz az igazi. De nem megy a kukába, egy idiai kislánynál fog kikötni.
      Volt egy időszakom a főiskola alatt, amikor bolerót is boleróval hordtam kb. Aztán most meg szerintem besokalltam, mint a csilis babtól.

      Törlés
  2. Egy nagy ruhás szortírozást én is megejtek majd, ha megszületik a baba, de addig úgy döntöttem, hogy nem selejtezek semmit, mert fogalmam sincs mi jön majd rám nyáron :) :P Sminkcuccokat (főleg körömlakkokat) nyáron selejteztem, tényleg csak azokat tartottam meg, amiket szeretek és használok, így most nincs igazán semmi felhalmozott sminktermékem (kivéve a rúzsok, de azokból nem adok, nekem kell a kb. 30 rúzs...:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Változó testtel persze ez sokkal nehezebb, de cserébe lehet gyerkruhákat venni :)
      A rúzsok nem foglalnak helyet, és a 30 az még nem túl sok. Legalábbis szerintem nekem nincs annyi.

      Törlés
    2. Ne is mondd :) Nagy önuralom kell, hogy ne pakoljak be minden egyes vásárláskor valami gyerekholmit a kosárba (férjem a Tescóban már nem is enged a gyerekruhák közelébe), mondjuk én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Tesóm októberben szült és rengeteg babarucit öröklünk majd a kis unokahúgomtól <3

      Törlés
  3. Ismét csak köszönetet tudok mondani, hogy kitaláltad ezt a Kuka-Kedd akciót! Ma nálam két körömlakk ment a kukába, egy türkizkék és egy fukszia szín a Rimmel Rita Ora sorozatából. Mindkettőt csak egyszer használtam, mindig arra gondoltam, hogy majd még előveszem, de be kellett látnom, hogy csak a helyet foglalják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen. Nem gondoltam volna, hogy ekkora siker lesz :)
      Na ránézek erre a lakkomra én is, csak lila színben.

      Törlés
  4. Én is selejteztem a héten a sminkes dobozban. Egy pirosító duónak meg egy brutál gagyi palettának azért csak megbocsájtottam, de azzal, hogyha eztán se veszem őket elő, akkor jövőre már ők is mennek a szemétbe. Most olyan kevés termékem van, hogy azt se értem minek ekkora fiókos láda nekem, konkrétan csak negyede van tele, a minden napos dolgokat meg nem is ott tartom, hanem külön nesziben.
    Nem baj, az idén shopping stop van, de majd jövőre megtöltöm jobban átgondolt, minőségesebb és jobban kihasználható palettákkal. :) Amúgy köszi a kuka keddért, mindig úgy várom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :)
      Azokkal a minőségibb palettákkal nagyon egyetértek. A kevesebb de jobb, mindig több, mint a randomkollekció.

      Törlés
  5. Én is rászántam magam a sminkes cuccok kiválogatásának, egy sosem használt natúr paletta illetve jó pár mono szemhéjpúder és Color Tattoo ment ajándékba.
    Átalakításokhoz pedig túl lusta vagyok sajnos, úgyhogy nem szoktam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sosem volt még Color Tattom, de ha te nem használtad, akkor nem is veszek.

      Törlés
  6. Én év végén, ritkább esetekben fél évente szoktam szanálni. De isten igazából decemberben és mindig elszörnyedünk anyuval, hogy mi a túró, hogy képes ennyi mindent felhalmozni az ember. Pedig szerintem azért eléggé meggondoltan vásárolok, még akciók közben is.:S És még így is van mit a tejbe aprítani. Így ilyenkor kisebb bűntudat jön rám, hogy úristen, kevesebbet vásároltam és mégis mennyi használatlan dolog összejött. :S
    Az alapozó nem biztos, hogy megéri a kidobást. Egy fehér alapozóval esetleg nem lehetne segíteni rajta, hogy kikeversz egy kis tégelybe egy nagyobb adagot? Tudom, kevergetni kell, de más, ha minden egyes alkalommal kell kevergess, és más az, ha csak heti egyszer kell elvégezned a műveletet. Én legalábbis így állnék hozzá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó ideje a Holika Holika BB krémjével kevertem (ami szétszárítja a bőröm), de a világ végére kívánom ezt a kevergetés dolgot. Keresek egy cuki indiait, aztán egy hónapig nem kell aggódnom a kávém miatt.
      Pénzt költeni világosító cuccra meg, na ez egy olyan dolog az én szememben, mint szarnak a pofon.

      Törlés
  7. Egy Clinique koromfekete szemhéjpúder, egy Dior gyöngyházas drapp szemhéjfesték, Egy vízálló YR spirál és egy EL minta-spirál, és egy Color Surge szájfény. A távozásuk oka: régiek. Jövő hétre nem tudom maradt-e valami.
    A ruhákat megint tervezem Gardróbra vinni tavasszal, azokat még rakosgatom.
    Látom másnak is jó motiváció ez a sorozat :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja ja, ide mindig tök sok komment jön, pedig teljesen azzal a hittel indultam neki, hogy semmi sem lesz belőle. Tök szipiszupi :)
      Szép kis lista.
      Kiváncsi leszek, hogy mit sikerül majd eladni :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány