2016. január 25., hétfő

KUKA KEDD 22. HÉT



Új hét, új kedd, új végzetes döntések.


A szekrényből távozók:

Újra kedvencektől fogok megválni, mivel az idő vagy a minőség ezt megköveteli.
Első ez a C&A-s felső. Borzasztóan áll. Az a hatalmas minta lenyomja a mellem és igazából el is tünteti. Ez még nem is érdekelne, tudok élni mellek nélkül egy-egy napot, viszont az anyaga tök bolyhos. Ezt felháborodással írom, mert ezt 2014 őszén vettem, ami azért csak másfél éve sem volt. Imádom ezt az ujjhosszt, ezt fogom keresni a jövőben.



Ketteskét a színe fakulása miatt fogom kitenni egyrészről. Emiatt nem vagyok durci mivel sok évvel ezelőtt túrtam ki, eddig bírta. Amit viszont már régóta utáltam az az, hogy a mell alatti húzása az baromira nem a mellem alatt van. Ezzel pedig eddig nem foglalkoztam mert a dekoltázsrésze tök jól néz ki, és megint a kompromisszumok.


Az utolsó póló is már vagy 4 éves. A képen nem látszik, de ennek a színe már nem az igazi. A galléron észrevehető a legjobban, de azért mindenhol látom, hogy sokat volt mosva. Igazából 20-25 dollár egy ugyanilyen, azt nem mondom, hogy nem pénz, de ideje újat venni. A kanadaiak már réges-régen kidobták volna.



Viszont itt jön az, hogy én nem szeretnék ilyen pólót. Ezeket egy időben nagyon szerettem, amikor még annyira sem találtam a stílusomat, mint most. Nőcisebb ruhákat szeretnék, mint a középső felső, de az itt egy rémálom. Mindenki sima pólóban és hatalmas márkajelzéssel járkál. A blúzok olyan egyenesek, hogy egy zsáknak érzem magam. Nem számít, hogy Calvin Klein, Ivanka Trump, Anne Klein vagy BCBG.


A fürdőből távozók:

Oké, be kell vallanom valamit. Fogalmam nincs miért és hogyan, de az első két tételt azt a pótpárnák és a törölközők között eldugva találtam meg. De hogy miért, arra semmilyen magyarázatom nincs. A két cuccból az egyik az a Lush henna hajfestéke vörös színben a másik pedig két vörös Diapason festék egy dobozban, de oxi nélkül.  Kis nyomi amikor költözött teljesen fél, hogy majd itt mitől lesz vörös a feje. Hoztam a színt, de itt oxit nem lehet kapni egyszerű halandónak, mert az veszélyes. Egy csomó helyen kérdeztem, majd egy csomó helyen néztek hülyének.
De a legviccesebb, hogy a költözés után két hónappal már nem akartam vörös lenni.


A harmadik távozó egy filces tus lesz a Maybelline-től. Ezt a Master piece nevű tust azért vettem, hogy ezen elgondolkozva és gyakorolva el tudjam dönteni, hogy kell-e nekem a 24 dolláros Kat Von D tus. Nem jutottam döntésre.  Maybelline tust teljesen szerettem használni, úgy két hétig. De akkor nem csaltam le a tusvonalat akkor sem, amikor szaladnom kellett.  Aztán fakulni kezdett. Jön még belőle festék, de egy szürkés lukacsos vonalért nem fogok küzdeni vele. Próbáltam meleg vízbe tenni, hátha hat, nem működött. Miért nem sikerült dönteni? Ezt megvettem 3-4 dollárért, oké, ennyit tud. Na de mennyire leszek én kiakadva, ha a Kat Von D tus is megpurcan mondjuk egy hónap alatt. Szóval nem kell filces tus, ez annak való, aki mindennap azt használja. Arra nem az igazi, hogy hetente vagy kéthetente egyszer szeretném használni.


A 22. heti listámat láthattátok.
A múlt héten voltam kimondottan ruhákat venni. Összesen egy kék gatya, egy blézer-kardigán és egy top jött haza. Előtte a Black Friday-kor vettem ruhákat. Így a mérleg a Kuka kedd szelektálása felé hajlik erősen, és ez látszik is a szekrényben az üres vállfákon.

Filces tust napi szinten használóktól szívesen fogadnék beszámolót,
hogy nekik meddig tart egy-egy darab?


16 megjegyzés:

  1. Amúgy milyen színű hajat szeretnél? Szerintem ami most van Neked tök jól áll.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mostani az mosásról mosásra sárgul vissza :( Ha már kiment belőle a sárgásság, majd utána lehet a nagy álmomat megvalósítom, én lila leszek

      Törlés
    2. úúú, lila haj, az zseniális, nagyon kíváncsi vagyok rá, milyen lesz :-)
      a szöszi akart lila hajat - ilyen pasztell lilát - de a jóistennek nem lett lila semmivel, majd figyellek :-)
      (a szöszi amúgy a 14 éves lányom)

      Törlés
  2. Azt a nagy mintás fölsőt én az első helyről megtartanám, szerintem tök jól áll neked. A bolyhosságon meg lehet segíteni egy bolyhotlanítóval vagy egy habkővel.
    Nőcis cuccokat meg rendelj a netről, akár az ebay-ról is. A kanadaiakat amúgy itt is messziről kiszúrom mindig, elképesztő igénytelenséggel tudnak öltözni.Van ami nem változik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj tényleg, boholytalanítót akartam venni...
      Az USAból jöttek állítólag rosszabbak, azok még 2 számmal nagyobbat is vesznek abból a sima feliratos pólóból, de ezt csak így hallottam.

      Törlés
  3. Hát kész, annyira jó téged olvasni. :) Filces tusokat szeretem, ezekkel reggel is bátran kanyarintok egy vonalat, de kb. 2 hónap amíg normálisan működik. Most Oriflame-et hsználok, de előtte bejött az Essence egyik filcese is. Amúgy meg, ha nem napi szinten kell, akkor tégelyes-zselés, szerintem... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem használom napi szinten. A Clinique zselés tusa is évek óta megvan de nem látom, hogy mit csinálok a jobb szememmel, így azért nehezebb, mint a cerka.

      Törlés
  4. Hétvégén pakolásztam a szekrényemben és eszembe jutottál, amikor nézegettem egy-két felsőt, hogy kidobásra érettek már :)
    Én minden nap használok filces tust, a fenti Maybelline-t is hónapokig használtam, szép fekete színe volt. Most egy Avonos darabot használok, szintén hónapok óta. Ha minden nap használod őket, akkor szerintem sokáig kitartanak (én csak a szempillák tövébe húzok vékony fekete vonalat, talán ezért is tart ilyen sokáig :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még egyszer megpróbálom a dolgot, hátha nagyobb szerencsével járok.

      Törlés
  5. Baromi jó az a C&A felső, de tényleg elég rossz helyen van a minta :( Ilyen gallérospólós időszakom amúgy nekem is volt, de gyorsan el is múlt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is gyorsan múlna, de a többinek meg nincs semmi baja. :)

      Törlés
  6. Tőlem most csak 2 régi szütyő távozott. Az egyik praktikus barna nagymamis kistáska volt, a másik egy téglalap alakú fehér, arany geometrikus mintákkal. Az utóbbit nagyon sajnáltam, mert keveset használtam és tárolás közben ment tönkre. Egyszerűen szétmállott az anyaga (műbőr).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú az olyan idegetíső, amikor elteszek vmit, tudom hogy van, számítok rá, és amikorújra kellene,akkor csak a megfáradt testét találom a cuccnak. Fürdőruhával jártam így sokszor :(

      Törlés
  7. Hello!
    A bolyhosodást egy nagyon egyszerű módszerrel szoktam megoldani... leborotválom. Nem vicc, az egyik kedvenc nadrágom már szörnyen bolyhos volt, de kidobni nem akartam, másnem otthonra jó, úgysem lát senki. Aztán barátnőm mondta: borotvával végigszaladok rajta és kész. Mondom üsse kavics, kipróbálom, hát bejött. Azóta is nagy örömmel hordom.

    Egyébként imádom a blogod, az ilyesfajta cikkek mindig is a kedvenceim voltak (mi, miért, hova, mi volt a vélemény, hasonlók)

    Puszi: Sayaa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A boholytalanító kütyü is egyfajta borotva szerűség.
      Gatyán még lehet bepróbálkozok, de felsőn csak akkor ha tényleg jól áll az a darab.

      Köszönöm szépen, nagyon jólesik, már nem is fáj a hajnal :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány