2016. február 24., szerda

Egy nagyon rövid történet



Azon a napon, amikor a krémpirosítóért mentem a MAC-be persze nem bírtam ki, hogy valami mást is beszerezzek. Jött velem egy szemfesték és egy misztikus darab. A misztikumnak két rejtélye is van. A tárgy a False Lashes Maximizer, ami nem volt fenn a Krémmánián és a másik rejtélyes dolog vele kapcsolatban, hogy abban a boltban, ahol vettem nem is volt teszter, úgy kérdeztem rá a csajoknál. A MAC-ben mindenből van teszter, ha nincs, az gyanús.

  
Már jó pár hete bennem volt, hogy kellene egy ilyen szempilla alap jellegű valamit venni. Olyan kis nyomin néznek ki a pilláim, ha pandasminket csinálok. Műszempillát viszont nincs az isten, hogy napi szinten használjak, sőt leginkább semmikor. Igazából nem néztem utána a pillaalapoknak, tudtam, hogy kell, majd ahol éppen leszek, ott veszek. 


Korábban használtam a MAC Prep + Prime szériás pillaalapját, de azt valamiért kivonták a forgalomból (legalábbis ezt mondták, ezzel ellentétben online még rendelhető) és a False Lashes Maximizer lett félig meddig helyette.


Félig sem igazából. Szomorú a történet. Mint minden blogger, most elkezdem mentegetni, hogy jajj a MAC milyen szuper, meg hogy imádom ezt a márkát, ami igaz is. Hatalmas pátoszkeltés. De!
A False Lashes Maximizer konkrétan használhatatlan, mondhatnám semmire sem jó.
Oka csupán annyi, hogy az anyag belül egy puding, leginkább semmi köze nincs a folyadékhoz. A pillákat 3-4 nagy csomóba összetolja, és ez volt minden, amit tudott.


A képeken jól látszik, hogy a kefe végén ott tömörül fél tonna festék. Eléggé undi. Próbálgattam, de semmi értelme nem volt a dolognak, ez nem működik.  


A megoldást abban véltem felfedezni, hogy kicseréltetem, mert azért ez 5000 forint körüli összegért igen csak szomorú a nagy nulla. Másik MAC üzletbe mentem kicserélni, és itt sem volt kinn teszter. Mutattam a lányoknak, hogy ez szerintem nem igazán jó. Meglátták, és húzták a szájukat azon, hogy ez tényleg milyen undi, hogy lehet ilyet árulni. Próbáltak újat, az is pont ilyen gusztustalan volt. Aztán még kettőt, és akkor mondtam, hogy oké, szerintem inkább nem kicserélni szeretném, hanem visszakapni az árát. Blokkal mentem, így ezzel nem is volt semmi gond. Egy kikötése van a MAC-nek nálunk, hogy csak ugyanarra a kártyára tesznek vissza pénzt, amivel a vásárlás történt. Ez nekem nem gond.


Sajnálom, mert szerettem volna, de így majd vagy a Lancome-osat veszem meg, amiből az utazó kiszerelés nagyon jó volt, vagy valami mást.

Nem tudom Magyarországon visszaveszik-e a cuccokat a MAC-ben vagy sem. Aki erről tud valamit, kérem, írja meg! Mondjuk, itt minden boltban mindent visszavesznek kérdezés nélkül, és mindenhol a bankkártyára teszik vissza a pénzt. 

Azóta a Smashbox hasonló termékét beszereztem, majd meglátjuk, hogy mit tud.


Ennyi lenne ez a legrövidebb, összesen két hétig tartó történet a False Lashes Maximizerrel.



Ti vittetek vissza valamit mostanában?
Mennyire lehetséges egyáltalán visszavinni a dolgokat?



13 megjegyzés:

  1. Szerintem ha picik a pilláid akkor felesleges ezzel küzdeni. Egy jó spirál többet ér, mint szórakozni az alappal meg ráspirálozni mindig. Nekem extrémen csutkamaki pilláim vannak, azok is egyenesek, de a Clinique Lash Power vált be eddig rá legjobban. Ha pedig extrém drámai hatásra vágyom akkor még picit pluszban rámegyek a MAC Upward Lashel, de ide behelyettesíthető bármiylen dúsító spirál, itt csak az a lényeg h véárni kell egy 3 percet a 2 réteg között, de mivel a Clinique amúgy is szuper állagú így könnyű ráspirálozni, mert nem szárad ilyen undi szárazra.. Ha pedig a full turbó a cél akkor fekete v sötét szemcerkával nyomok egy kis pillasürítést fent is lent is a külső egyharmadban (a szemformám miatt csak ott, de másnak mehet totál végig is fent).

    Szerintem egyébként itthon nagyon nagy a gond ez az árú visszavétel. Pl hétvégén vettem ajiba egy kapucnis felsőt és pici lett. Tök bosszantó és inkább a pénzt szeretném vissza, de szerintem úgyis az lesz h vásároljam le.

    Kozmetikumot én nem szoktam visszavinni, de jó volna ha itt is így menne, szerintem bátrabban vásárolnának az emberek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lennének nagyon rövidek a pilláim, ha kenném őket estére.
      Az oka, hogyilyet próbálgatok az, hogy nem szeretnél műszempillát, viszontaz meg olyan hülyén néz ki, amikor virít rajtam a neonrózsszín szesmink és a pillák meg sehol.

      Ezt a Clinique spirált megnézem, köszönöm a tippet.

      Törlés
  2. Ez tényleg undi, a Lidlben vettem egyszer egy kétoldalú spirált, az mézett ki így. :D Én egyszer a Rossmannba vittem vissza egy Loreal spirált, mert figyelmetlenségből vízállót hoztam el a sima helyett, egyből cserélték. Karácsony előtt viszont egy e-book olvasóval jártam hasonlóan. Szolnokon a Media Marktban vettem egy Kindlet, sajnos itthon jöttem rá, hogy nem reklámmentes, nagyon felhúztam magam, visszavittem a debreceni üzletbe, Debrecen mellett lakunk. Csak úton voltunk a párom rokonaihoz azért Szolnok..... A lényeg, fél óra bürokrácia után visszavették. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De hogy ezen mit kellett szenvedniük. Én nem értem. Emlékszem, hogy anno a C és A betűs boltban simán megvan a papír hogyan kell külföldi cuccokat visszavenni. Nem csak országon belül, mindenhonnan.
      Nem tudom elképzelni, hogy a Media Marktnak ez a pár kilóméter gondot okozna, minden rosszindulat feltételezése nélkül szerintem az ögyfélszolgálatosok egyszerűen nem akarják visszavennni a cuccokat.

      Nálunk a boltban ha valaki Torontóból hoz cuccot azt is visszavesszük (több ezer kilóméter) csak ez egy kicsit macerásabb mivel a két tartománybannem ugyanaz az ÁFA.

      Törlés
    2. És még örültem, hogy visszavették, vagy három emnerrel kellett aláíratni, aztán előbb le akarták vásároltatni.... Érdekes, itthon a h&m olyan, hogy a blokk alján van egy dátum, meddig vihető vissza..... A magyaroknak van még mit fejlődni.....

      Törlés
  3. Több mint érdekes szó se róla. Viszont egyet nem értek. Az eladó lányok miért nyitogatták ki sorba a termékeket a boltban? Onnantól, hogy felnyitották ketyeg az ideje és gondolom, hogy azokat majd még valaki megveszi. Aztán majd jól meglepődik, ha hazamegy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amit kinyitottak azt nem tették vissza. Még ott az orrom elött rányomták a nullás cimkét és ment a megsemmisítős kukába. Itt eszébe nem jutna egy jobb üzletben az eladóknak a nyitogatás és a visszapakolás. Ha mégis, még mindig vissza lehet vinni.

      Törlés
    2. Köszönöm Ildie. Megnyugtató, hogy nálatok figyelnek az ilyesmire.

      Törlés
    3. Itt ha valakinek baja lenne egy sminkcucctól, mert ki volt nyitva korábban, ez a személy olyan pert akasztana a bolt nyakába, hogy utánanem kéne aggódnia miből vesz másik spirált. Amerikában bármiért beperelhetnek. Ha más nem ezért sem teszik vissza.

      Törlés
  4. Hát ez tényleg nem néz ki túl jól!...
    Szerencsére pillafronton jól meg vagyok áldva, nem kell ilyeneket próbálgatnom, elég egy egyszerű szempillaspirál is.
    Itthon szerintem nem igazán jellemző, hogy visszaveszik az árukat a drogériák, vagy csak én nem próbáltam még túl sokat.
    Nemrég viszsavittem egy sajátmárkás terméket a DM-be, mert a benne lévő alkohol teljesen szétcseszte a bőröm, azt akkor szó nélkül visszavették
    (mondjuk próbálták volna meg nem visszavenni, mivel épp 2 nappal előtte írta ki a cég a FB oldalára, hogy bármelyik saját márkás termékük árát visszaadják, ha nem vagyok elégedett vele)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De miért csak sajátmárkásakat?
      Mondjuk azért megnézném, hogy valaki tényleg visszaviz-e egy fél Balea tusit, éshogy visszaveszik-e.

      Törlés
  5. Annyit tudok, hogy elvileg rúzst meg ilyesmit akkor vesznek vissza Mo-n ha nem használt egyszer sem, nme kipróbált, mert hát nyilván nem tudnák eladni ( nem Macben, de volt egy bolt ahol dolgoztam és árultunk kozmetikumokat, jött vissza a külföldi turista csaj a használt rúzzsal hogy ő ezt cserélné... no comment) Amúgy nagyon undi ez a cucc, főleg hogy meg sem romlott, hanem alapból ilyen. Brr. =/

    Btw, a Prep + Prime rúzs alá való stickes cucclit próbáltad már esetleg? Ódákat zengenek róla és erősen kívánságlistás nálam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt simán visszavesznek félig elhsznált sampont is, teljes áron.

      Azt még nem, de kíváncsi vagyok mit tudhat. A ColourPopos 5 dolláért tök jó a MAC-es meg egyből 20 körül van. Előbb utóbb úgyis hazajön, de most inkább legyen utóbb.

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány