2016. február 8., hétfő

KUKA KEDD 24. HÉT



A Kuka kedd stabilan itt van, és nem marad el akkor sem, ha nincs életerőm. Annyira jó, hogy ezt kitaláltam, és hogy fogynak az életemből a nemkívánatos elemek. Még akkor is jó, ha nehéz valamitől megválni, ha szerettem. Ma is lesz ilyen, ami korábban nagy kedvenc volt, de ha lejárt az ideje, teljesen felesleges őrizgetni.





Térjünk is rá a lényegre!


Kezdve a szekrénynél:

A kékes-lilás pulcsi a Jeans Clubból az első áldozat. A miért az annyi, hogy nem volt még rajtam itt és már több mint egy éve volt a költözés. De ha visszagondolok, ez a pulcsi sosem volt rajtam.  Ennek a miértjét viszont nem tudom. Nem rémes, csak egy zsák. Övvel rosszabb. Feleslegesen kerülgetem szegényt.


Kettes a régi kabátom a C&A-ból. Az oka, amiért megy, az a cipzár. Ez a kedves cipzár a költözésünk első hetében adta meg magát. A másik oka, hogy sosem szerettem igazán, de ezt még 20 ezerből megúsztam anno, ami tetszett is, az a Zarában 40 ezer forint lett volna. Elromlott. Rajta voltam, hogy csináltassuk meg, hátha, de mondtam a férjnek, hogy én nem viszem el, mert nekem simán beadják, hogy 100 dollár. Olyan kis nyomi vagyok. Ő meg nem vitte el, mert egy lusta disznó, de a cuki fajtából. Szóval nincs kedvem kerülgetni. Ja és a legrosszabb része az öve, ami csak így kibujkált, brrrr.


Hármas a régi nagy kedvenc. A képen nem látszik, de bolyhos rendesen, és már-már átlátszik a sok mosástól. Az ujja pedig rám van nyújtva. 8 éve túrtam ki, ideje lesz elbúcsúzni tőle.
Régen valamiért odavoltam ezért a nyakmegoldásért, rengeteg ilyen ruhám volt. Most meg nem értem miért. Nem utáltam meg, de lehet túl sok volt a jóból.




A fürdőből:

Első áldozat az Első áldozat az Yves Rocher 6 az egyben BB kréme. A probléma vele, hogy ez a medium szín már túl sötét és sárgás egy icipicit. Nyáron és ősszel többet használtam, most, hogy sokat mentem 7-re dolgozni, újra elővettem, de nem, ez nem az én színem. Minden egyéb tulajdonságát viszont kimondottan szerettem, remek darab, ha valaki nem akar fedést meg kb. semmit sem.


Ketteske egy Miss Sporty szemcerka. Nem tudom, hogy hol rejtőznek ezek, de megint találtam egyet, pedig nagyon a kiirtásukon vagyok. A főiskolás csóró korszakomban vettem őket, baromi régi, és nem is használom semmire. 


És végül érkezzen egy termék, amin biztosan jó páran meg fogtok lepődni. Ez a COSRX BHA Blackhead Power Liquid nevű számomra kínzóeszköz. Egy éve került hozzám. Akkor hol szebb lett tőle az arcom, hol úgy foszlott, mintha leégtem volna a Balcsin múlt héten. Félretettem. Nyáron is próbálgattam, az égvilágon semmit, de semmit sem csinált. Ősszel szintén volt egy tesztkör. Aztán most újra. De ez volt az utolsó, mert többet árt, mint használ. Lehet a következő sorok az én agyam szüleményei és baromság, de ezt látom, legfeljebb más a magyarázat. A lötyi szépen leszedi a felesleges bőrkéket vagy legalább hámtengerré változtatja a képem. A pórusokkal egy ideig semmit sem csinál. Viszont ahogy rámegy az alapozó (primerrel) az olyan szépen bújik a pórusokba, hogy öröm sírva nézni. Gondolhatnám, hogy az alapozó a hibás. De a Clinique Even Betterjét használom november óta, és a COSRX teszt előtt semmi baja nem volt a képemnek, és most újra minden oké. Sőt annyira gusztustalanul hámlott az arcom két hete, hogy alapozót sem tudtam rátenni. Az biztos, hogy rajtam semmilyen pórustisztító vagy összehúzó hatása nem jelentkezett.
A mindenféle ilyen jellegű bajom egy Clarisonic-kal lett orvosolva, de az majd egy külön bejegyzés lesz.



Ezek voltak a 24. hét vesztesei. Jövő olyan jubileumféle, de nincs ötletem, mivel lehetne ezt jól megünnepelni. Vásárlással? Rossz ötlet, állandóan csak veszem az új cuccokat. 


Lehet, ünnepélyesen kiteszek a sufniba 30 vállfát a szekrényből.


Nálatok mi újság?
Mi ment a kukába a héten?

 

13 megjegyzés:

  1. Én a ház lomtalanításának álltam neki tegnap. Az előző lakók rengeteg ócskaságot itt hagytak, de korábban nem volt kedvem foglalkozni velük, mert az öt szobából egyet laktunk be. De most, hogy lassan itt a Baba, nincs mit tenni, ki kell dobjak minden felesleges limlomot. Hogy a saját limlomjaimat említsem: kidobtam egy naobay arckrémet, egy csipkebogyóolajat, mert ezek megromlottak, illetve megváltam egy jimjams maszktól, ami katasztrófa volt...:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 5 szoba, te jó ég abba mennyi lom fér el :)
      Óvatosan azért a pakolással, nem szabad emelgeni.

      Törlés
    2. Emelgetni nem emelgetek, plusz holnap jön Anya segíteni :)

      Törlés
  2. Óh, ilyen szemcerkám nekem is van, kettő is, ugyanilyen zöld és egy lila. És már jó ideje nem használtam őket, szóval ideje menniük. Nem is tudom, miért tartogatom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lilát még egyet én is találtam, az is nemsokára megy. Remélem ezzel vége a kapcsolatom a Miss Sportyval örökre.

      Törlés
  3. A cosrx-nek miért olyan fehér a nyomója? :O

    VálaszTörlés
  4. Jó kérdés, volt rajta több is, csak időnként lemostam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Furcsa, pedig egy színtelen folyadék. Lehet, hogy selejtes darabot küldtek már alapból, azért is nem vált be. :/

      Törlés
    2. Itt vettem helyben, annak másnapján ahogy lehetett kapni.
      Szaga egyébként nincs azóta sem, nem tudom mi a baja. Sötétben volt.

      Törlés
  5. Hónapok óta használom a Cosrx-et és nekem nem ilyen undi a csőre (pedig nem törölgetem), lehet, hogy eleve tényleg buggyant volt szegény, ahogy Evelin írta :/ Ugyanilyen Miss Sporty cerkám van, megihlettél és az előbb kidobtam, mert én sem használom (nem is használtam soha az évek alatt).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)

      Csak én vagyok ilyen kis szerencsétlen, hogy nem válik be és még ott is marad a csörén a cumó :(

      Törlés
  6. Napok óta keresgélek kidobnivalót, de az eladásra szánt kencéken, ruhákon és 1-2 bizsun kívül most nem találtam kukázni valót. Megint megyek Gardróbozni 20-án (kezdek uncsi lenni ezzel) és remélem legalább annyi cumót el tudok passzolni, amiből valami szükségeset vehetek, vagy félretehetem egy kívánságlistás dologra ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Gardrób sosem lesz uncsi. Az egyik legjobb találmány. Ha egyszer lesz róla kedved írhatnál róla veddégposztot is. Az én esélyem eljutni oda a nullával egyenlő.

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány