2016. február 7., vasárnap

Sok óra extra alvás egy köles méretű pöttytől?



Volt egy olyan tervem, hogy veszek még egy korrektort, vagy inkább concealert, mivel csak a szemem alá használok ilyet. Az oka, a még egy vadászatnak az volt, hogy a MAC Pro Longwear Concealer pumpája igen sokat adagol, éreztem, hogy valami másik típusú dologra is szükségem lesz, ha nem akarom minden nap az egész arcomat körbekorrektorozni. Ez most igen érdekesnek fog hangzani, de a Sephorában már vagy 15-öt lecsekkoltam, és a legtöbbnél hiányzott a világos szín a készletből. A vége felé már csak 2-3 volt versenyben, és legvégül ez a Make Up For Ever Full Cover Extreme Camouflage cream jött velem haza.


A csomagolása átlátszó (vagy annak tűnik) tubus, és ami a legjobb az egészben, hogy csőre van.  Erről a részről még fogok áradozni, mert annyira jó, hogy pontosan annyit tudok kinyomni, amennyire szükségem van. Az meg hogy a vége is kijön-e majd belőle még a messzi jövő titka.


Bizony messzi jövő, mivel hogy egy köles méretű anyagra van szükségem a két szemem alá és összesen 15 ml korrektorom van. Gombostű fejet akartam először írni, de az szúr, így maradjunk a kölesnél. Ezzel a mini mennyiséggel is teljes fedést lehet elérni. Ha ennél többet szeretne valaki használni, mert tényleg ott vannak azok az árkok és sötét mezők, akkor egy szivaccsal a legcélszerűbb eldolgozni. Nem tudom emlékeztek-e még az én mini szivacsaimra, én ezekkel a két centis kis apróságokkal szoktam eldolgozni a korrektort nedves állapotban. Ha reggel rohanok, akkor viszont csak az ujjamat használom, mert az is elegendő.


Pedig első használat után meg voltam rémülve, hogy jól van Ildi okos vagy, vettél egy Full coverage concealert és csodálkozol azon, hogy majd nehéz lesz eldolgozni. Jelentem ijedségemre semmi ok nem volt, csak meglepően nagyon komolyan fed.


A Make Up For Ever Full Cover Extreme Camouflage cream tartósságának a végéről nem tudok nyilatkozni, mert nem jutottam még el odáig. Ha reggel 6-kor sminkelek a szemem környéke este 11-or is pontosan olyan szép, mint reggel. Az tuti, hogy sírásálló, nem folyik le egy kósza túl cuki cicás videó az érzékeny napokon bőgéstől.


Mellékhatása eddig nem jelentkezett szerencsére. Alapvetően nem küzdök szemkörnyéki szárazsággal, ezen a területen a bőröm normálisnak mondható. A MAC Pro Longwear Concealer egy hosszabb nap után azért érezhető volt, nem az a sivatagi repedősen száraz, de örültem, amikor lemostam. A Make Up For Ever termékénél ilyen probléma nincsen, pedig az utóbbi időben csak őt használtam és a -20 fok odakinn nem egy hidratáló dolog. A korrektor parfüm mentes, és a cég állítja, hogy érzékeny bőrűek is bátran használhatják.


Azt nem állítom, hogy korrektor szakértő lennék, mert egyáltalán nem. Viszont eddig határozottan ez a legjobb termék, ami hozzám került. Mondhatni instant plusz sok óra alvás.
A színe az 1-es Pink Porcelan tökéletes, nem sárgás (az egyik Smashbox ezen bukott el). Összesen 12 féle színben lehet kapni.

Csak az egyik oldalon használva

Alapozóval, mondhatni "készen"

Keressek benne egy kis negatívumot is! Nem kapható a sarki kisboltban és drága a maga 37 kanadai dollárjával, ami átlagos árfolyamon (most olyan alacsony a CAD, mint előtte soha) 8000 forint. Magában a termékben, és annak csomagolásában az égvilágon nincsen semmilyen hiba. A neten található vélemények között panaszkodtak páran arra, hogy megül a ráncokban. Nekem egy nagy ráncom van, abba az alapozó is belemegy. Ebből az egy ráncból kipucolom a felhalmozódott anyagot a folyékony sminkcuccok használata után, és utána semmi gondom nincs vele.
A Sephora honlapján itt érhető el.

Tökéletesen elégedett vagyok, nagyon fura érzés.


Nektek melyik korrektor vált be?
Mi az a lélektani határ, ami felett nem vennétek korrektort?


4 megjegyzés:

  1. Nekem a holy grail termékem a Maybelline Fit me korrektora - két kis pöttynyit rakok a szemem alá, de sokszor még az is soknak bizonyul, de ez belőle a második tubusom és nem nagyon vagyok hajlandó mást a kezembe venni, talán egyszer kipróbálnám a Mac Pro Longwear darabját majd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A MAC-kel annyi a bajom öszesen, hogy arra rendesen időt kell szánni mert két kimenetele lehet. Vagy nagyon szép, vagy nagyon ronda. Reggel szaladáskor nem a legtutibb darab...

      Törlés
  2. 12 árnyalat! :)
    Jelenlegi lakóhelyed maga a Kánaán! :D
    Én most a Catrice folyékony kamuját nyúzom, ami szintén könnyálló, és jól fed, de kicsit világos...két árnyalat közül lehet válogatni :(
    Erre most igencsak ráizgultam, köszönöm a tesztet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 12, de azért tegyük hozzá, hogy itt rengeteg a kínai, latin, fekete, karibi, meg ezek keveréke. Az a 12 nem 12 fehér, csak 3-4, ami persze sokkal több, mint 2.
      A Kánaánnal egyetértek :)

      Nagyon szívesen :)

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány