2016. február 28., vasárnap

Vásárlós Vasárnap Szekrény újratöltés



Rengeteg Kuka Kedd után a ruha fronton is jön egy beszerzős poszt. Közel sem célom ugyanolyan mennyiséget fenntartani, mint ami nyáron volt, de azért néha jól esik pár új ruha. A poszt anyaga az elmúlt másfél hónap szerzeménye.




Megpróbáltam színes és mintás dolgokat beszerezni, de nem nagyon jött össze. A színes rész igen, sőt, extra büszke vagyok magamra, de a mintás dolgok nem mennek. Nem egyszer azzal a szándékkal indultam el, hogy nekem mintás dolgokat kell vennem, és nem nézem az árcímkét. Nyílván nem a Gucciba mentem, de próbáltam is olyanokat, amikre az ára miatt nemet mondanék, de egyszerűen nem tetszett semmi. Idegen volt. A fekete-fehér az egyetlen, ami okés, de abból is csak a nonfiguratív vagy geometrikus. Mondhatnám, hogy ez ilyen felesleges szenvedés, meg hogy ez legyen a legnagyobb bajom, de most ez egy ruhabeszerzős poszt, szóval idetartozik.

A dolgok több különböző helyről jöttek az elmúlt két hónap alatt.


Az első pár tétel a West Edmonton Mallból került ki, és ezen belül is a The Simons nevű boltból. Ez egy laza Tesco méretű ruhaüzlet. Innen jött haza a háromszínű top, amiben nem érzem magam bálnának és a ciciknek is van helye. Szóval kényelmes. A másik darab, amire kifelé figyeltem fel a fekete blézer vagy kiskabát. Igen tudom, a régieket meg kifelé dobálom. Ennek a darabnak a különlegessége annyi, hogy kötött, rugalmas és nyúlik. Ha audit van a boltban, arra a napra tökéletes, mivel egyrészről elegánsosabban nézek ki, mint egyébként, de közben meg tudok pakolni. Na, most egy sima blézer szerintem elég hamar kettészakadna a hátamon.



A WEM-ből de egy másik boltból a Ricky’s-ből jött haza a nadrág, ami a képeken van. Ennek a különlegessége, hogy tükizkék. Ó ég, milyen szép szín, egyáltalán szín, amikor mindenhol szürke cuccokat lehet kapni. A másik nagyszerű dolog benne, hogy nincs gombja, nincs cipzárja. Amikor megvettem, nem voltam benne biztos, hogy ez jó lesz nekem, mivel ilyen gatyám nincs másik, de színe meggyőzött, és azóta szerelem van.


A következő pár tétel a Guessből van. Be sem akartam menni, mert minek, sosem találok ott semmit. Egyébként is szakadt a hó, blá blá blá, nem volt sok kedvem csalódni a boltban. Aztán csak úgy kapkodtam magamhoz a cuccokat, végül 8 felsővel érkeztem meg a próbafülkéhez. Ami számomra érthetetlen, hogy az üzleten belül volt egy darab kék szín, de színkódra ugyanaz az egy, és minden kék ruha pontosan olyan kék. Vagy piros vagy bármi. Nekem ez a kék bejön, de akinek nem, annak egyetlen kék ruha sem fog tetszeni. 
Térjünk a lényegre.


Évtizedes vágyam vált valóra. Farmeringet szerettem volna már mióta. De nem túl világosat, mert abban egyből látszik az izzadás, nem túl feszülőset, nem túl bő szabásút. Csinosat és hordhatót. Na, most itt kettőt is találtam, és olyannyira nem tudtam dönteni, hogy megvettem mind a kettőt. Az oka a szerelemnek a hónaljából induló oldalt végigfutó rugalmas szövetrész. Kényelmesen lehet benne mozogni, de mégsem egy sima póló.


A második farmeringben nincs ilyen rugalmas rész, de nagyon csini, így hazahoztam. Ez a második rövidebb ujjban és derékban is, így nem is nagyon hasonlítanak.


A Guessből még egy ing jött velem haza, mégpedig abból az egyetlen kékből, ami ott kapható. Azért nem mindenki tolerálja ezt a rikító színt. Imádom a színét, a fazonját, a mindenét. Megláttam és hozzám szólt, a lelkemhez. Ugyanaz a betét van benne, mint az első farmeringben, így ebben is tudok renden mozogni, dolgozni. Ide még nagyon sok jó és fenomenális jelzőt betennék, mert megérdemli, de inkább csak haladjunk tovább.



A Guessból jött még haza ez a hosszú ujjú sötét türkizzöld felső. Jók ezek a kis redők a cicirészen, illetve a színe. Nem egy hú, de különleges darab, de akciós is volt, és ha tetszik, akkor minden oké. A lila gatya már volt az előző ruhás beszerzős bejegyzésben, azóta is a kedvencem. Lila gatya úúú.



A Guessben szépen mentem fizetni, meg is volt, mennék ki a boltból, és megláttam ezt a pénztárcát. Mennyi sok hely a kártyáknak. Visszamentem, mert nem volt drága, és valami tényleg kellett, mert a régibe egyszerűen nem férek már bele. Pedig azt is szerettem, az is Guess. Egyszer majd csinálok posztot, hogy mennyi kártyám gyűlt össze, nagyon komoly mennyiség.




Ez a régi:





Az utolsónak gondolt felső a Banana Republicból van. Itt a férj volt szerencsés, neki egy csomó mindent találtunk, nekem meg csak egy felsőt. Polót inkább. Remélem, szeretni fogom, mert ezt úgy vettem meg, hogy leárazva jó lesz. És nem, ezt nem szabad csinálni. Ha valamiért nem akarnám kifizetni a teljes árat, mert határeset, azt nem kell megvenni, az nem kell. Na, mindegy, megvettem, és a színe nagyon szuper.


A képen a nyaklánc is új szerzemény, ez a bolhapiacról van. Na, most ez nem annyira igazi bolhapiac, mert van itt az antik vázától a fröccsöntött kínai kacatig minden, többek között ékszerárusok és bizsusok is. Ez a nyaklánc annyira én vagyok mostanában. Semmi cicó, fém, egyszerű, kész. Ennek örülök, hogy megvettem, de annak meg nem, hogy egy tonna bizsum meg csak hever a polcon, és nem csinálok velük semmit.

Aztán itt azt gondoltam, hogy ennyi volt a vásárolgatás, de nem, rájöttem, hogy még januárból kimaradt pár ruha. A férj, én és a napsütés hármasa nem találkozott össze az utóbbi időben itthon, így ezek maradtak vállfán.


Egy ujjatlan szürke top, aminek ugyanolyan a mellrésze, mint az elsőnek. Kettő oké, de több ilyet nem vehetek. Olcsó volt, és jól is néz ki.
Az a bizonyos mintás darab. Fekete-fehér, foltos-pöttyös, tetszik. És ez a lényeg. A mell rész alatt-között van ez az izé, valami extra, amitől soványabbnak és cicisebbnek tűnök. Ez is tök olcsó volt, így boldogság van. Viszont nem egy szuperhosszú a dereka, amit sajnálok.
Az utolsó dolog egy ilyen lepel-kardigán. Ciki, de nem tudom a nevét. Nem boleró, mert hosszú. Mindegy, valaki írja meg légyszi! Szóval sötétkék, megy mindenhez. Alakom nem lesz benne, de még mindig jobb, mintha megfagynék. Zipzáras pulcsiban meg nem akarok dolgozni, mert az aztán nem sugallja a főnöki tekintélyt. Illetve ujjatlan felsőben nem lehet dolgozni menni, arra is jó lesz.


Még tegnap reggel gyorsan ezeket kaptam magamra, hogy mégis legyen róluk 3D kép, Sőt még a cicát is magamhoz vettem a cukiságfaktor érdekében, meg hogy ne sírjon az állat.


  
Ezek lennének az új szerzemények. Tudom viccesek a képek. Megpróbáltam leutánozni az outfit bloggerek tipikus képeit, ahogy a hajukat birizgálják meg ilyenek, de az istenért sem áll ez nekem jól. Nem tudom értelmesen és egyszerre bambán nézni a földön a semmit. Gyúrunk még rá. Ja és az első sok képen Ildi smink nélkül szerepel, csak a szemöldömre erősítettem rá. (mentem utána alapozót veni)


Melyik a kedvencetek?
Nálatok milyen színek kerültek be mostanság a ruhatárba?
Elkezdtétek már a tavaszi-nyári frissítést?


21 megjegyzés:

  1. Sose érezd magad bálnának :)
    Nem is tudom..mind tetszik valamiért,de ha egyet kell választani akkor a Guess inges megoldás jön be a legjobban :) Csinos vagy :) Cica ❤ Én egyedi póló mintát szeretnék, de egyelőre nem írt vissza a cég. Szeretnék végre egy fullos Hello Kitty pólót, amit hordanék is. Valamint egy kedvenc animés a másik vágyam. Remélem a jövőhéten már láthatom a póló terveket, hogy tudjak dönteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont tegnap láttam nagy Hello Kittys táskákat :)
      Egyedi póó, hm menő, mi is szeretnénk, a cicáinkról, (nem beteg csak mániás)

      Törlés
    2. :D dehogy ^_^ én is láttam szuper malacos pólókat mostanában. Lenne malackám akkor vennék ^_^
      Jaj a táskát ne mondtad volna :'D Kell (pedig nem is láttam :))

      Törlés
  2. A kedvenceim a hosszabb ujjú farmering, a kék ing, meg a hosszú ujjú zöld felső lettek. Szuperül állnak, és ez a zöld nagyon a te színed! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak olyan ritkán lehet kapni. Szürkeség mindenhol :(

      Törlés
  3. A hosszúujjú farmering nagyon-nagyon csinos, én is régóta keresek már egyet, de mindenhol 6-7 ezer forintba kerül, én meg annyit sajnos nem adok ki felsőre :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán turkálóban, bár én ott tuti nem talánék, ha azt keresném.
      Ez sem került kevesebbe, sőt. Csak működjön, szeressem.

      Törlés
  4. Jó dolgokat vettél, az a laza póló bejön, szeretem az olyanokat. Én nem vettem ruhákat már hónapok óta, de nincs is szükségem rájuk, annyi cuccom van.
    Egy apró megjegyzés Ildie, szerintem ez a szemsmink nem áll jól, betegnek és levertnek tűnsz tőle. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teszek még hozzá barnát,bár közeli képen nem tűnik betegnek. Köszi :)

      Törlés
  5. Az a háromnegyedes ujjú farmering! :)
    Nem bánnám, ha az egész bejegyzés csak erről szólna! :D :D

    Én jelenleg a téli szezonvégi kiárusításokat bújom, de a bejegyzésedet látva ráizgultam egy jó farmeringre. Én is meg-megújuló reményekkel telve évek óta hajszolom már az igazit, aztán valahogy mindig elmúlik a vágyakozás.

    Az én szurikáta-méretű és fazonú testemre sajnos nem állnak jól az ilyen élénk színű nadrágok, inkább a kék-szürke-fekete vonalon mozgok farmernadrág ügyben.
    Vagy a militária sokzsebes gatyókhoz szoktam új felsőket válogatni.

    Jéézus, de felcsigáztál, úúúgy mennék most tavaszibeszerezni! :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd ha lehet kinn fényképezni (május) :) :( :) lehet csinálok róla/vele valamilyen aoutfit posztot. A legtöbbeteknek ez lett a kedvence.
      Nálam is többször elmúlt a vágyakozás, mert egyszerűen nem talátam, csak olyat, ami 50 kilósokra van kitalálva, én meg 70 felett vagyok.

      A militaris gatya az amit nem tudnék felvenni. Még 8 éve volt egy fekete oldalzsebes, de ennyi,sosem semmi több. Már a katonazöldtől is kiráz a hideg magamon.

      Szerencsére egy napot várnod kel, és addig megnyugszanak a kedélyek és a fellángolások. A túl nagy elkesedésbő könnyen hazajöhetnek felesleges dolgok is.

      Törlés
  6. nem vagy bálna. nő vagy. csinos.
    és jó ötlet volt bemenni a guess-be, a hosszú ujjú farmering, a kék ing és a hosszú ujjú felső zseniális, nagyon jól állnak. szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem határozottan nem, de vannak ruhák, amikben farsangi bálnának érzem magam.

      Pedig szakadt a hó és sietni is akartunk, de megálljt mondtam. Köszönöm szépen.

      Törlés
  7. De jók a képek, Ildi! Az új képed is nagyon tuti a blogon! Jobban tetszik, mint a kalapos, pedig az is ötletes volt!
    Szintén a farmeringet látom a legjobbnak. Egyszerűen szuperül áll a színe, fazonja! A nyakláncos képen lévő póló a másik, ami sztem igazán jól áll. AZ összes bejön, de ez a kettő a csúcs.
    Nem baj, ha nem akarsz mintásat. A sminkelési stílusod mellé talán sok is lenne valami tarka.
    Olyan türkiz naci nekem is kéne, ha nem körte fazon lennék. Fantasztikus színe van!
    Kérek még ilyen posztot is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát mostanában nem tudom mikor lesz újra ruhás poszt. Beszerzős tuti nem lesz, mert elég ami van, de valami tavaszi ruhatárásat lehet csinálok. Nem rossz ötlet. (-23 fok van kinn)

      Én is körte vagyok, de nem para. Kell egy buggyos vagy pufi vállmeoldású valami, ami csodákat tesz. És amit itt sehol sem találok, odaát a turi meg tele van velük.

      Törlés
    2. -23??? Mi meg itt nyafogunk, hogy mikor jön a tavasz, bocs :S

      Törlés
    3. Nem is megyek ki ma sehova...
      Szoktam mosolyogni a jujj de hideg van és az +5 fokot jelent és hasonlókon :)

      Törlés
  8. Nagyon tetszett a posztod :). A fotokat nezve, nekem epp az jutott eszembe,h probalod ugy csinalni, mint az outfiteket posztolo "nagy" bloggerek :D es tenykeg ;)
    Oriasit nevettem az utolso soraidon :DD Ez a legjobb"Nem tudom értelmesen és egyszerre bambán nézni a földön a semmit". Hihetetlenul pontosan irtad le oket ;) Szuper vagy! Meg sok-sok hasonlo irast kivanok,kerek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Ígérem lesz még, ihletben nincs hiány

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány