2016. március 22., kedd

7 kedvenc magyar bloggerem



Egy évvel ezelőtt ez a lista biztosan máshogy nézett volna ki. Sőt, de még mennyire. Nézzük a változásokat és magát a listát.


Egy éve még nem volt blogom, és nem voltak cicaharcok az életemben. Tök gáz, hogy a magyar közösség legnagyobb vagy legnagyobb követésszámú bloggereit sikerült magamra haragítanom, nyilván közöm nekem is van hozzá. Így aztán azt a párat, akit nem fogok megnevezni nem követem már, és főleg nem Twitteren…

A másik dolog, amit a főleg a magyar beauty bloggerekkel kapcsolatban meg kell, hogy említsek, az a személy és külön a tesztelni valója. Nem egy lány van, aki olyan dolgokról ír, ami nem érdekel. Tudjátok, hogy nem használok Essence-t és Catrice-t (nem is lehet kapni), de megesik, hogy elolvasom, hogy mit ír róluk, hogyan írja. Máshol meg nem veszem komolyan a Kat Von D tesztet, mert nem tartom hitelesnek, hogy egy hét alatt valaki egy sokrétű terméket 100%-ban kiismert.
Maradjunk abban, hogy vannak, akiket tisztelek a belefektetett munkája miatt, de nem érdekel a tusfürdő teszt, és vannak, akik tök jók lennének, ha nem a majmolást látnám a sorok között.  Na, most megint megutált még 6 ember, király.

Nézzük azokat a lányokat, nőket, akik a magyar bloggerek közül a legtöbbre tartok. Hitelesnek gondolom őket és munkájukban igényesnek. A lista nem teljes, lenne bővel kive folytatni.


Panna – Cherchez LaFemme


A nagybetűs nő. Nem kislány, hanem az az igazi sikkes nő. A blogja szuper igényes, csodás képekkel. Mindent megtalálhattok nála az életviteltől a teszteken át a sminkes bejegyzésekig. Cicája is van, duplán nyert ügy. Ilyen nyugis és összeszedett szeretnék lenni pár év gyakorlás után.


A blog Facebook oldala ITT érhető el.



Eleni – Titánia


Most költözött új és még csinosabb otthonába a korábbi Azrail blog, ami már Titánia. Eleni isteni szép körmöket varázsol és fog még a jövőben. A tesztjei mindig minden oldalról körbejárják a terméket, részletesek és az új fényképezőgépének köszönhetően, a képek is csodásak.


A blog Facebook oldala ITT érhető el.



Nóra – Nóra tükre


Majdnem a kezdetektől követem ezt a leányzót. Nem tudom, hogy miért, mert nem sok közös dolgot használunk, tehát nem a téma miatt. De valahogy megfogott és megtartott. PP cikksorozatban felvállalta a problémáit, és szerintem ezzel sokaknak segítségére lehet. Ez egy nagyon szimpatikus dolog volt tőle.


A blog Facebook oldala ITT érhető el.





A tipikus példája a nagyszájú, frankón megmondó lányoknak. Magamat látom néha vissza a képernyőn. Mi sem használunk túl sok ugyanolyan terméket, sőt vannak témák, mint az eBayes hamisított paletták kérdése, amiben a legkevésbé sem értünk egyet, de ettől még működünk. Együtt. A Youtube csatornáját is csekkoljátok!


A blog Facebook oldala ITT érhető el.



Nóri – Nora’s Diaries


Ha egyszer nekifogok végre mozogni, az miatta lesz. Bírom az aktívkodós bejegyzéseit, ugyanúgy az outfit posztokat. Utóbbinak a titka, hogy tényleg hordható és hordott ruhákból áll. Jó inspirálódni a hordhatatlan ruhákból néha, de nekem Nórira van szükségem. (bocs fél világ) Sok olyan cikket is elolvasok tőle, ami annyira nem vág erősen az én világomba, mindenből tanulunk alapon.


A blog Facebook oldala ITT érhető el.



Katy – DJKaty Beauty


Mondhatni öreg motoros, nem is tudom hány éve írja a cikkeket, tolja a videókat a Youtube-ra ugyanolyan vagy még több lelkesedéssel. A legprofibb mindenki közül, aki tök nyugodtan beszél egy adott sminkcuccról miközben a macska mászik a fején. Én vagyok a célcsoportja. Számomra ő az a nagy blogger, aki hiteles maradt amellett, hogy sikeres. Láttátok, hogy túl van a fél millió oldalmegtekintésen? Ó anyám, az komoly.


A blog Facebook oldala ITT érhető el.



Evelin – Zoara kockója


Sminkkattant. Érzem a sorok között, hogy attól, hogy nincs 38 csilliós palettája, mennyire szereti és tiszteli a sminkelés művészetét. A Venus paletták miatti közös rajongásunk meg csak egy lapát volt a lelki társ-érzésre. Remélem aktívabb lesz, és sok-sok új cikkel jön elő.


A blog Facebook oldala ITT érhető el.


Marát kihagytam büntetésből, mert nem ír eleget. Viszont a legjobb sminkes blog címét mindenképpen neki adnám.


Sokan kimaradtak a listából, jobbak és még jobbak, aktívak és még aktívabbak, de most 7-et kellett összeszednem. Mindannyitoknak köszönöm, hogy vagytok, hogy olyan sokat dolgoztok azzal, hogy nekünk olvasóknak meglegyen a napi betevő infófalat.
A képek forrása a mélységes internet, illetve a hölgyek Facebook oldala, merthogy mindenkinek van. Mars, nyomás belájkolni őket!

A következőkben ki fog derülni ki a 7 kedvenc Youtuberem, nézzétek meg majd azt is.


Nálatok kik szerepelnek a TOP magyar blogger listán?
Ha mindenki ír sok-sok ötletet, szívesen összegyűjteném a 77-es listát is.

12 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, igazán megtisztelő, hiszen Te is a kedvencem vagy ❤ nagyon nagyon nagy ölelés *-*,és egy puszi! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiérdemelt helyezés, mint mindenki más is megérdemel pár sort. A legjobbakon nincs mit vittázni. Puszcsika

      Törlés
  2. De cuki vagy, hogy ilyen szépeket írtál rólam :) Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A valóságban biztosan megtudnék rólad még jobbakat is :) Nincs mit, a soraid közöztt apult infót írtam csak le :)

      Törlés
  3. Ez most nagyon jól esett! :) Örülök, hogy egy ilyen szuper blogger listáján lehetek, olyanok között, akiket magam is egytől-egyig olvasok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök,gondoltam reggel majd egy kis extra mosoly lesz.
      Ezek szerint eléggé egy vonalon pörgünk, szuper.

      Törlés
  4. Nem vagyok blogger és kevés oldat követek állandóan. Első helyen a Te blogod van Ildi, amit szorosan követ a KM (tudom ez nem csak blog). Nem vagyok mai csirke, ezért nem találtam még olyan oldalt, ahol mindennel tudok azonosulni, de ötleteket merítek. A korombeliek nem nagyon írnak. Ha mégis, akkor még nem találtam meg a nekem tetszőt.
    Egy amerikai és egy norvég lányt nézegetek meg néha. Bejön a stílusuk és tőlük is veszek ötleteket. Szórakoztat, kikapcsol az írásuk.
    A Te oldalad azért jó, mert tele van vegyesen szórakoztató, lazító és elgondolkodtató, na meg inspiráló tartalommal. Pont ez kell nekem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy "szépség negyven felett" nevű blog, ami nekem annyira nem közeli, szinte semmilyen közös termékjellegünk nincs, de az írója aranyos, megéri rákeresni.

      Panni blogja is kifinomult, nem egy csacska 20 éves irománya (ezt egy tonna irigyéggel írtam természetesen.

      Annak örülök, hogy az egyensúly, igyekszem jó irányba terelni.
      Az amerikai és a norvég lány linkjei jöhetnek nyugodtan, hátha valakinek tetszik.

      Törlés
    2. Az Egyesül Államok-beli lány: http://www.thesmallthingsblog.com/
      A Norvégiában élő: http://lostinaspotlessmind.com/
      Az első régóta ír, rendszeresen posztol. A második sajnos leállt egy ideje és amúgy sem túl aktív. Tetszik a Mo-on nem szokványos furcsasága. Instán írta, hogy már jön a következő írás. Remélem nem hagyja abba. Volt egy harmadik rendszeresen látogatott blog, de már nincs szabadideje a csajszinak, lehet, h abbahagyja: http://www.mishmoshmakeup.com/ Őt a sminkjei miatt csodálom.
      Az általad említett 40-es blog nekem sem talál annyira, már olvasgattam, köszi a tippet! A Te 7 kedvencedet is megnézem ám!

      Törlés
  5. Annyira jól esett a lelkemnek és jó olvasni a kedves sorokat! :) <3 Szívből köszönöm és ezen felbuzdulva lassan én is írok majd egy ilyen posztot, hisz nagyon jó érzés nem csak kedvencnek lenni, de a saját kedvencekről írni is szerintem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit, én semmit sem csináltam igaából, mindenkinek a saját érdeme, hogy itt van :)
      Uuu várom azt a listát :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány