2016. március 14., hétfő

KUKA KEDD 29. HÉT



Havas hét után újra kedd. Nem, nem rossz hét Kuka keddjét töltöttem fel, csak egyszerűen havazott. Brrr. Nem a legjobb időpont pulóverektől megszabadulni, de ha nem kell, akkor nem kell.


A szekrényből távozók:
 
Az első egy magas nyakú fekete kötött pulcsi lesz. Az a baj ezzel, hogy ha kimegyek a hidegbe, akkor tök jó, de ahogy visszamegyek a melegbe, és izzadok, mint a ló. A nyaka már kinyúlt és már nem is szeretem.


A második kötött bolerót anno a színe miatt vettem meg. Szép sötétlila. Viszont a derekamon nincs anyag, ami nem szerencsés. Felül meg tök meleg. A kombinálhatósága sem tökéletes. Nem volt rajtam az elmúlt egy évben, tehát nincs rá szükségem.


A harmadik darab a második képen szereplő nadrág. Ez egy eredetileg fekete Calvin Klein darab, ami mára már ronda szürke lett. Nem tudom, hogy miért fakult ki, de kevesebb, mint fél év alatt bevégezte. Az ugyanilyen szürke teljesen jól működik, így aztán duplán szomorú vagyok a fekete miatt.

A fürdőből távozók:
Korábban a Sonia Kashuk utazó ecsetkészletet már távozásra kényszerítettem, viszont a tokot megtartottam. De teljesen biztos vagyok benne, hogy nekem erre nincs szükségem, mert csak rövid ecsetek férnek bele, ami nem sok van és abból is csak pár. Az EcoTools ecsettartója sokkal jobban tetszik.



A második egy általam sosem használt kínai kacat lesz. Nem tudom, hogy került ez ide, mert nem rendeltem ilyet, viszont egy fésűt igen, ami sosem érkezett meg. Ennek a rózsaszín csodának a műanyagja kemény, a fogai merevek és élesek. Nem is szeretném megtudni, hogy mit csinálna a hajammal.





Harmadik távozó a mai napon szintén egy kínai kacat lesz, egy szivacsecset. Anno gondoltam én, hogy ez majd milyen kényelmes lesz, de nem különösebben az. A probléma inkább a szivacs rész silány minősége, ami úgy beszippantja az alapozót, mintha nem is lett volna. Pontosan látszik kimosás után is, hogy hol volt alapozó a szivacson.




Ezek lettek volna a 29. hét szomorú sorsra jutott darabjai. Igazi sminkcuccot nem választottam, mert ha már van könnyebb út, miért ne.


Nálatok mik távoztak mostanában?
Volt olyan ruhadarabotok, ami hirtelen megszabadult a színétől?



9 megjegyzés:

  1. A magas nyakú pulcsi pedig képen jól néz ki. Én azért nem szeretem ezeket, mert a hajam összegubancolódim a tarkómnál benne. A boleró.. Nekem egy van, azt is kaptam. Sosem hordtam.... Jól néznek ezek ki, csak számomra haszontalan, mivel nem melegítk a derekam. A fürdőszobás cuccokon nem csodálkozom. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj a tarkós dolog ismerős.
      A boleró a világ egyik leghaszontalabb dolga, csak dekorációnak jó.

      Törlés
  2. Még egy szavazat a magas nyakú pulcsiért! :D :D
    Egyszerűen istenien áll rajtad!
    Ha kényelmetlen, persze megértem, de mindenképp be kell szerezz valami kellemesebb anyagból készített UGYANILYEN fazonú-színű darabot, mert szuperül áll!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A magas nyakú fekete volt, de már csak szürkés fekete:(
      Valami gombos megoldást nézek majd hasonlóban jövő télre.

      Törlés
  3. Hihetetlen, hogy már ennyi hete csinálod a kukakeddet. ma én is kiszortíroztam a ruháimat, de lehettem volna szigorúbb. Így csak közel 10 db ruhától búcsúzom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az, és a legdurvább, hogy jó részét költöztettem is. Pedig előtte 3 nagybőröndnyi ruhát vittem el a templomba...

      Az a 10, pontosan 10-zel több, mintha semmit sem csináltál volna, szóval szép munka!

      Törlés
  4. Tőlem 11 db bugyi távozott :). Vicces leírni. Már rég "kinőttem" 7 db-ot (én is rövid vagyok:)), és ha bele is fogynék újra, már biztos hordtam annyit, hogy higiéniai okokból ki kelljen dobni. 5-öt meg azért, mert utáltam. Csak azért említem, mert nem tudom mi a bánatnak rakosgattam ezeket!
    Még egy Artdeco régiség, egy szemfesték repült. Más most nem volt.

    VálaszTörlés
  5. Hmm, jó ötlet. Nekem cicifixeket kellene kihajigálni, de a vételüket mindig egy nagy nyűgnek élem meg.

    VálaszTörlés
  6. Hát, ha nekem utálatos művelet a melltartó vásárlás, akkor Neked milyen nehéz lehet jót találni! Deréktól felfelé viszonylag átlagos méret vagyok, csak a vetkőzés-öltözés macera ne lenne, bah!
    Melltartót csak akkor dobok ki, ha van utánpótlás, mert halogatom a beszerzését a fenti miatt, aztán teljesen lepukkan a készlet mire újat veszek. Nem kéne ilyen lustának lennem!

    VálaszTörlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány