2016. március 29., kedd

Márciusi IPSY bag



Az IPSY bag kicsit hasonlít a magyar PIXI box és bagre. A lényeg itt is annyi, hogy előre befizetünk adott mennyiségű pénzt, és majd valamit kapunk. Meglepit, aminek az értéke általában magasabb, mint a befizetett pénz. Főleg ha megéri, mert ha nem, akkor buktuk a pénzt.
A következőkben bemutatott IPSY bag nem kapható vagy rendelhető Magyarországon, de a benne található termékek többé-kevésbé igen, így olvasói kérésre a sorozat elindul, aztán majd meglátjuk, hogy érdekesnek gondoljátok-e.


Mint, ahogy a Morphe hasonló dobozánál is írtam, hogy ezt a dobozos lehetőséget korábban kihagytam, mert a PIXI kapcsán csak azt láttam, hogy „jajj, megint fogkrém”, meg hogy a lányok fele tele volt a bőrüknek nem megfelelő termékekkel. Ezt inkább gondolom pénzkidobásnak, mint meglepetésnek.
Viszont az IPSY baget annyi helyen láttam, és mindenhol elégedettek voltak vele, hogy felpiszkálta a fantáziámat. A kolléganőm konkrétan lecseszett, hogy ezt én hogy-hogy nem rendeltem meg eddig.
Mi a titka annak, hogy mindenki elégedett vele? Nagyon egyszerű a dolog. A netes regisztrációkor ki kell tölteni egy kérdőívet, ami nagyjából 10-15 kérdés. Itt rákérdeznek a bőrtípusra, sminkelési szokásokra és preferált termékekre. Itt meg tudtam adni, hogy milyen vagyok bőrtípus ügyileg, szemszínileg, hasonlók. Illetve meg tudtam adni, hogy érdekenek-e hajápolási termékek, krémek, vagy csak sminkcuccot szeretnék. De ezen belül is tudtam egy bazi nagy x-et tenni a szájfény mellé, ami hasznos, mert utálom őket, nem szeretnék kapni.

Az IPSY csapata, és persze szorgos kis kompjúterük mindenkinek személyre szabja az IPSY bagjét az 50 körüli lehetséges termék közül. Ebből a hosszú listából, ami akkor válik publikussá, amikor mindenki megkapta a csomagját, azért tudtam volna mást is választani egy-egy termékem helyett, még lehet a beállításokon finomítani.
Egy dolgot kötöttem ki ezzel kapcsolatban magammal. Ha nem a bőrömnek jó dolgot küldtek, akkor azt ki sem bontom. A Lancome és Estée Lauder ajándék neszesszerekből megannyi felesleges dolog került hozzám, amikkel csak kínlódtam utána. Utána gondoltam arra is, hogy van nekem egy blogom, szuper és lelkes olvasótáborral, így ami nem kell, simán jó helyre tud kerülni. Nem azért, mert nem jó a termék, csak egyszerűen az a szín már megvan.


Piszkos anyagiak. A csomag ára 10 USD, ami szerintem nevetséges 5 darab valamiért, plusz mindig jön egy neszesszer, ami nekem mondjuk felesleges. A posta az USA területén ingyenes, Kanadába plusz 5 dollár. 15 amerikai dollárból, ami nagyjából 20 kanadai, ha azt veszem, hogy a fele bejött, akkor megérte.

A csomag egy rózsaszín-pink buborékos borítékban érkezett a férjem irodájába, remélem jól megnézték érte. Minden szépen be volt csomagolva, és semmi sem sérült meg.

Kezdjük rögtön a legextrémebb termékkel, ami hozzám kerül, ami a NYX Liquid Suede Cream Lipstick LSCL 08-as árnyalatban. Szerintem volt már rajtam pár extra szín, de ez világít. Olyan mintha egy szövegkiemelőt megtoltak volna még atomsugárzással. A szín miatt van egy olyan érzésem, hogy a smink részt a kérdőívben majd módosítani kell, vagy mégsem.  Bár ahogy egyre többet nézem, egyre jobban tetszik, vagy legalább nem zavar, hogy világít a szám. Tavasz 110%-on pörgetve. Az anyag krémes, könnyen használható, viszont nem szárad meg teljesen. Ragadós érzést egy picit azért hagy maga után, de nem zavaró. Aztán egyfél óra múlva ez teljesen eltűnik. Kipróbálni érdemes mindenképpen, persze olyan színben, amit teljes kényelemmel tud hordani az ember.




A következp kép egy Phyrra nevű lány oldaláról van.


Ez a rúzs elég tartós volt hozzá, hogy a lila egy véletlen drogéria látogatás alkalmával becsússzon a kosaramba. Alapból 12 kanadai dollár helyett 9-ért. A rózsaszínt egyébként sokan dícsérték rajtam, állítólag nagyon ügye tekintetet varázsol.

A következő terméknek nagyon örülök, mert amikor a Target kivonult Kanadából, akkor a Pixi márka lelőhelye is megszűnt, vagy csak nem tudom, hol lehet őket kapni. Igen a Pixi egy márka, ezért sem értem, hogy a PIXI boxnak miért nem találtak ki valami egyedibb nevet. A Pixitől egy Beauty Blush Duo érkezett hozzám a Rose gold árnyalatban. A csavarós kupak alatt egy pirosítót találunk, ami matt, és egy highlightert, ami ugyan arany csillámos, de nagyon aprók a csillámok, és inkább fényt ad, mint csillogást. Természetesen lehet őket külön-külön is használni és összekeverve is.  Szeretem ezt a márkát, csak kár, hogy Kínában gyártják a cuccaikat, annak ellenére, hogy a honlapon tisztán szerepel, hogy nem tesztelnek állatokon. Ezen a pirosítón nincs nyuszis logó.
A honlapjukon azt találtam, hogy 35 font felett ingyen postáznak nemzetközileg.





A következő dolog, ami egy ecset lesz, bamba szemekkel álltam, mert életemben nem láttam még ezt a márkát. Jó, ez minden másnap megtörténik, de erről semmi fogalmam nem volt. A márka neve Beau Gâchis Paris amit két francia lány alapított és ecseteket árulnak. Még nincs sok minden a kínálatukban, de ezzel az IPSY baggel eljutottak rengeteg amerikaihoz, akik  majd felvásárolnak mindent. Az ecset egy egyszerű árnyékoló ecset, de valami istenien puha a szőre, magától dolgozik. A honlapjukon 12 dollár ez az ecset, a csomag pedig csak 10. Szóval megéri. A Beau Gâchis Paris honlapja itt érhető el.




A következő termék pont időben érkezett, mert már kerestem az új szemkörnyékápolómat. Az Aphrodite görög márkától érkezett egy olívaolajos szemkörnyéki krém, mi minden bőrtípusra jó, mindent tud, de főleg öregedés gátló és hidratáló hatása van. Az összetevői szépek, a beszívódása jó reggel is, nincs semmilyen panaszom rá. A márka görög, gondolom, van esélye annak, hogy beszerezhető Magyarországon, nem tudom.  A honlapjuk igen szegényes, viszont a katalógusuk megér egy pillantást, amennyiben ez a márka beszerezhető.
 


Az utolsó darab, ami érkezett egy Vera Moda Lotus Eyeshadow Clover színben. Ezt a márkát nem hiszem, hogy egyszerűen be tudjátok szerezni, mert a honlapjuk szerint csak az USA-ba és Kanadába szállítanak. A márka leginkább az ecsettisztító szivacsainak köszönhetően lett népszerű, amiről ITT találtok egy videót.
A Clover szín egy paletta része, a paletta ITT található. Ez egy szép szín, de van már ugyanilyen színem. Így ezt a monot a nyereményjáték Sephora csomagjába tettem a beígért +1 helyére. Remélem, hogy a nyertes örülni fog neki.



Ezek voltak a márciusi IPSY bagben. A rúzs színe kicsit erős, de okés. Az ecset, a pirosító és a szemkrém teljesen az én termékeim. A mono szemhéjpúdernek pedig már találtam is helyet. Azt hiszem ebben a hónapban ez a csomag megérte az árát simán. Reméljük ez így is marad.


Érdekesnek tartjátok a beszámolót,
még akkor is, ha nem minden beszerezhető közülük?
Folyatódjon a sorozat?


19 megjegyzés:

  1. Hű, egy ilyenre beneveznék :D De tényleg! Imádok minden meglepetéses dolgot. Nekem a rúzson kívül minden bejön. Az is tetszene, de nem hiszem, hogy jól állna :)

    VálaszTörlés
  2. .az amerikaiaknak 10 dollarert ez egy nagyon jo kis csomag, megeri :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, az összes többi, amit néztem 20-25 USD: Ipsy a legjobb.

      Törlés
  3. Igen, legyen folytatás, hadd irigykedjek!
    Először azt gondoltam, hogy marhaság ennyi mindent felhalmozni, sosem fogy el. De nekem van 2 húgom, anyukám, anyósom, sógornőm, pedagógusok és barátnők is, akiknek milyen jó lenne ezekből ajándékot adni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a ember időben keresjó helyet a sminkcuccoknak az szuper, hamár félig megromlott, mert tartogatta az a valaki, hogy jó lesz az még valamire, az nem jó. Így most az van, hogy ami nem kell, azt ki sem nyitom.

      Törlés
  4. Az a rúzs megvett kilóra, most rendeltem egy hasonló agyszaggató színt, de majd ezt is megnézem :) Nagyon jó ez az Ypsy bag, még régebben kitöltögettem a regisztrációs bigyót (tudtam hogy nem szállítanak, de imádok töltögetni :D) és már akkor szöget ütött a fejembe, hogy a magyar Pixinél miért nem lehet ezt csinálni?
    Ezt az Aphrodite márkát szerintem lehet kapni idehaza, nekem volt belőle testápolóm meg szappanom, bár fogalmam sincs honnan és kitől, de volt.
    (Gyorsan gugliztam egyet és itt: http://olivaegeszseg.hu/index.php)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Pixi miattti elégedetlenség miatt nem rendeltem sokáig semmit. A többi "híres" dobozról nem tudom, hogy van-e kérdőír, mert csak az USA-n belül szállítanak és nem éltem bele magam.

      A linket köszönöm :)

      Törlés
  5. Engem meg lehetne venni kilóra egy ilyen szépségboxszal. :)
    Minden tetszik, ami benne van, még a rúzs is teljesen az én (tavaszi/nyári) színem. :) Az meg hogy 10 dollárba kerül, csúcsszuper! Gondolom egy amerikainak ez a zsebpénz, vagy a zsebpénzecske kategória.
    Itthon is kifizethető mondjuk a PIXI, bár idén már egy ötezres fölé ugrott az ára, ami sokaknál ahogy olvastam, átlépte a lélektani határt, amit egy olyan dobozér fizetnek, ami vagy "szeret", vagy "nem szeret" termékeket tartalmaz.
    Ismét nagyon sajnálom, hogy hozzánk sok márka és szolgáltatás nem szállít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a szeret vagy nem szeret rizikó igen magas, és nekem sem érne meg 5000 forintot.
      10 USD valóban nem egy nagy pénz. Simán bele lehet bolondulni az ilyen dobozokba, van vagy 100 féle, ha nem több, és mind csak egy kis pénzt csíp le a keretből.

      A Lookfantastic dobozt Magyarországra is meg lehet rendelni és nagyon jó dolgok vannak benne.

      Törlés
  6. Pedig ez a rúzs annyira Te vagy! :D Az tetszik nagyon, a többi nem annyira fogott meg. Talán még a szemhéjpúder szép tavaszias darab.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyre jobban érzem a színt, de ennyire erősen világító színem még nem volt soha. Kívül volt a komfortzónámon, ha azon lehet valami kívül.

      Törlés
  7. Szuper csomag, én is simán megrendelném :) Nagyon tetszik a rúzs, kíváncsi vagyok, hogy itthon lehet e kapni valahol.
    Három pixit rendeltem eddig, két simát és egy pure dobozt. Nem volt rossz a tartalmuk, bár van amit el kellett ajándékoznom, mert nem passzolt a bőrömhöz. Viszont idén nem hiszem, hogy benevezek rá. Inkább költöm valami számomra értékesebbre azt a pénzt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A NYX márkát lehet, és remélhetőleg ezeket is, de nem hiszem, hogy a radoaktív pink és a brutál lila nagyon népszerű lenne :(, lehet meg se éri árulni.

      A pixivel kapcsolatban az a meglátásom, hogy a márkák nem értik az egésznek a lényegét. Ha megnézek nem egy amerikai box-ot 10-20 dollárért (egy óra alatt lazán megkershető pénz) 50-100 dollárnyi cucc van benne. a Biznisz az lenne, hogy a cégek ingyen teszik bele a cuccokat, (mint a Cosmopilitanba csomagolt ezt azt), és az egész boxot szóróajándékként értelmezik. Nem számoltam ki pontosan, mennyi az értéke az ipsynek, de tuti, hogy 50$ felett. Ez egy dolog. A másik, hogy az ecset márkájáról sosem hallottam, a Vera Moda is csak érintőlegesen jött szembe.

      10 dollár az zsebpénz, viszont 5000 forint már nem. Az egésznek akkor lenne értelme, ha 1000 forint lenne, és a tejes méretű cuccokat a mini mintákkal együtt elfelejtenék. Szerintem.

      Törlés
  8. Szerintem folytatódjon a sorozat, ahogy fentebb írták, hadd irigykedjem én is. (-:
    A Pixibox abban az esetben éri meg, ha mindent tud az ember használni ami benne van, mert azért az összérték általában több, mint a doboz ára. Én a legutóbbi Pure kiadásban hatalmasat csalódtam. Persze a szerencsén múllott, mert pl. a Coconutoil márkától minden jobb lett volna, mint a deo rollon, számomra a természetes deok semmit sem érnek, és több termékkel így jártam, hogy pont (és miért is ne) a számomra legkihasználhatatlanabb terméktípus volt benne. Pl. a Calena fürdőtea, ami kiváló, de kád nélkül ugye nem...... Vagy a zöldkávé tabletta, nem elég, hogy nem vagyok híve az ilyesminek, de hogy még közeli lejáratú termék is volt kicsit rosszul esett, na. Nem akarok rosszakat írni, mert kedvelem a Pixit, azt hiszem a mostani dobozt meg is fogom rendelni, de pl. milyen jó volna, ha itt is lenne lehetőség legalább a bőrtípusunkat megadni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az összérték tényleg nagyobb a Pixiben is, de ennek az egésznek a marketing lenne a lényege, attól pedig árban messze van...

      A közeli lejáratról eddig nem is hallottam, hu ez überciki és gáz. Hallottam róla, hogy többeknél csak erős hasmenést csinált, és ennyi.

      Idővel remélem azért fejlődik a dolog :)

      Törlés
  9. Szuper dolognak néz kis ez, már fel is iratkoztam pedig a pixis cuccok sosem érdekeltek, az esetek 90%-ában a márkából kitaláltam mi lesz a dobozban/tatyóban. Nagyon hasznos ez a kérdőív dolog is, mert imádom a spirálokat, de most van kettő és kivettem, hogy ne küldjenek, meglátjuk.. Remélem áprilisi már nekem is lesz, láttam elkezdték küldözgetni. A pixinél direkt nem szabad odanézni a honlapra ha még nem bontottad ki, mert mindenkié egyforma és jönnek a képek, de ennél meg ,,jajj de jó ő ilyet kapott, a másik meg olyat, vajon az enyém milyen lesz".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Pixinél nem csak az ő honlapjukon vannak fenn a képek, hanem minden második bloggernél, és nem úgy tenné ki a FB-ra a bejegyzést, hogy csak a doboz látszik, nem ám, egy az egyben minden cuccot. grrr

      Én a szájfényt vettem ki, és még valamit. Persze így is lesz olyan ami nem az igazi, de erre vannak a barátnők.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány