2016. március 16., szerda

Melt Cosmetics stackek. Elolvadva. Jöjjejenek a színek!


Az előző részben olvashattatok a Melt Cosmetics márkáról, termékekről, mindenről, ami hasznos vagy érdekes. A képek sokasága miatt kettévettem a történetet, most a sminkes rész fog következni viszonylag kevés dumával.


Nézzük a rajongásom tárgyát élesben! A képek között akad pár, amit magamról készítettem. Sajnálom, hogy nem lettek jobbak, de ennyi telik tőlem, ha a tükörben nézem, hogy mégis mit fényképezek. Nem egy jó módszer és nem is fogom erőltetni.
































Élő ukrán zászló. A kékek a Kat Von D palettából valósiak






























Kinek melyik színösszeállítás tetszett?
Mi a kedvenc nem nude sminkszínetek?


14 megjegyzés:

  1. Gyöbyörűek :)

    A narancssárga sminkhez milyen szempillaspirált használtál? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)

      Mindegyikhez a Clinique High impact mascara mini kiszerelését használtam.

      Törlés
  2. Választani sem tudnék kedvencet mert mind gyönyörű! Fantasztikusan állnak neked!

    VálaszTörlés
  3. Ú, ezek nekem nagyon vad színek, de irigylem hogy ilyen magabiztossággal viseled őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A színek a barátaim, csak sokáig tartott megismerni őket :)

      Törlés
  4. Az utolsó a kedvencem, olyan tengerparti naplemente hangulata van :) Csatlakozom Meához, szuperül állnak, de én kisnyuszi vagyok az ilyen színekhez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sárga-narancs-piros-bordó sminket Carolina sminknek hívom, és ha aznap vele dolgozom tudat nélkül, de szinte mindig ilyet csinálok. Tuti a meleg el salvadori lelke miatt.

      A kis nyuszikból tök jó pörkölt lesz a végén, csak semmi szégyenlősködés!

      Törlés
  5. Fantasztikus mind! Minél színesebb, annál jobban áll Neked! Bakker, azon gondolkodom, hogy ha megvettem a szükséges arcápoló kencéimet, hogy tegyek félre egy kis élénk szemfesték színre XD. Én, 40 évesen! Bár azt hiszem addig kéne pingálom, amíg nem ereszkedett meg teljesen a szemhéjam. Aztán már nem látszik.
    Más gondolat: nagyon örülök neki, hogy nem változtattál a blog összképén, kinézetén! Tudom, mindig írod, hogy mondjuk meg mi nem jó, de nekem így kell! Nálad a tartalom nagyon fontos, egyedi, szó szerint is színes, friss, a témák bejönnek. Ha nem is szólok hozzá mindhez, de minden nap nézem van-e új cikk, vagy Insta-kép.
    Kérek még ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)

      Valamelyik nap láttam egy 70 éves nénit rózsaszín hajjal és egy 60 körülit lilás festéssel a fehér hajában, és ugyanolyan lila szemcerkával.

      Nyílván nem mindenkinek fognak ezek jól állni, kell hozzá egy aktív test és lélek.

      Annyit és úgy, hogy az kényelmes legyen. Ha 40 évesen jött meg a kedved a pinkhez, hát hajrá, mert aztán meg bánni fogod, hogy kimaradt. Ha meg nem tetszik, ez is megvolt :)

      A betűket finomítottam, de most úgy jónak látom. A jobb oldali sáv lerögzítésén gondolkozom, hogy a FB mindig ott virítson, de nem biztos, hogy azzal jobb lesz. A kékség tuti marad :)
      Az insta miatt a telefonomra haragszom. Tök jó képeket csinál mindenről, csak közeli emberfej kép nem jön össze, csak homályosan. Nem túl professzionális :(

      Törlés
    2. Az Insta-képek is jók nekem. Lehet, h nem profi, de majd biztos ezt is finomítod. Ha nem, nekem akkor is jó lesz, sőt, ha képeket sem teszel ki, akkor is olvasni foglak. Az írásod kell :D!

      Törlés
    3. ahhoz kell egy új telefon, máshogy nem megy. Mindig ezzel szívom a férj vérét, hogy a TV-ben a iPhone s6 vagy 6s egymillió lájkot ígér, hogy nekem az kell. Na persze 1000+ dollár. Nem lesz.

      Nagyon cuki vagy, köszönöm :)

      Törlés
  6. A ciklámen és a fukszia is nagy kedvenc nálam, na meg a kék és a türkiz. Rengetegszer hordok ilyen színeket. Ezek a MELT-ek lenyűgözőek, és nagyon szépek a sminkek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Örülök, hogy te is színes vagy, annyi sok nude közé kellenek színek és színes egyéniségek :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány