2016. március 27., vasárnap

Vásárlós Vasárnap, alcím nélkül



Összegyűlt innen-onnan annyi minden, ami simán kitölt egy Vásárlós Vasárnap bejegyzést, így hát nem is vártam tovább ezzel. A mai bejegyzésben lesz pár koreai termék, lesz pár a drogériából és lesz pár az Sephora akciós dolgai közül. Lesznek olyanok, amiket nagyon szeretek az első naptól, lesz olyan, amivel fenntartásaim vannak, és sajnos van olyan is, ami nem az igazi. De nézzük is mi van a kosaramban ma!


Első körben a koreai dolgokat mutatom be, talán időben is ők voltak az elsők. 


A Jolse.com-ról rendeltem most is, mert biztosan 7 dollárt írnak a dobozra, és megkötések nélkül ingyen postáznak. A célja a vásárlásnak egy éjjelre használatos hidratáló krém volt, ami a vízhiányos bőrömnek jó lesz. Sok kisebb Lancome, Estée Lauder minta nem volt igazán hasznos, mert inkább zsíros krémek, mint vizes állagúak. Olyat szerettem volna rendelni, ami inkább zselés típusú. Így esett a választásom a Missha Near Skin Water Sleeping Mask megnevezésű zselés-géles állagú csodájára. Könnyed állag, de van benne erő anélkül, hogy reggel egy zsírtócsában ébrednék. A tégely 100 millis, ami hatalmas adag. Mivel az ára igen kedvező volt így a tégelyes kiszerelés felett szemet hunytam. A kompromisszumok megint. 16,48 amerikai dollár, ami 20 kanadai körül van, hát ennyiért nem remélek jobbat, vagy hát nem is tudom, mivel a Jolse-n erről a krémről semmi sincs angolul, én meg nem nagyon jártam utána, csak az árakat hasonlítottam össze.

A lényeg, hogy bevált, szépen hidratál. A napi két Clarisonicos arctisztítás sem terheli meg az arcbőrömet. Nincsenek száraz foltok, amiért külön hálás vagyok. Mitesszereket vagy pattanásokat nem okozott, még egy ok az örömre. Vízhiányos bőrre bátran ajánlom, bár az összetevők tudásának hiányában.
ITT találjátok meg.


A Missha BB krém az internet egymillió csodáló véleményének következménye, illetve az, hogy közeledik a nyár, kell valami, amiben erős a fényvédelem és nem sárga. Így aztán a Perfect Cover BB Cream 42 faktoros védelemmel, pumpás kiszereléssel és kedvező árral egy jó ötletnek tűnt. Szerencsémre be is vált. Itt azért a szerencse is közrejátszott, mert a színválaszték nem a legnagyobb, bár a koreai BB krémekről azt mondják, jól idomulnak a bőr színéhez. 21-es és 23-as színkódok alatt árulják őket, én a 21-eset választottam. A színe nem hófehér, így a sötétségét tekintve jó döntés volt.  Amin a vélemények miatt nem lepődtem meg, de azért kicsit különös, az az, hogy ez a BB krém szürkés, számomra teljesen ideális. Egy óvatos pumpálás elegendő a teljes arcfelületemre, amit csak simán kézzel oszlatok el, és szép lesz. Nem olajos, nem nehéz. Azt nem mondom, hogy ultrakönnyű, de a fényvédőnek ára van. Nyáron majd meglátjuk, mennyire fogom szeretni a melegben. A fedése kiváló, és nem feltűnő, hogy van ott valami. A nap végére valamennyire eltűnik, mert a vattapamacson lemosáskor nem sok mindent találok, de közben a bőröm pont olyan szép, mint reggel volt. Mágia. A pöttyökre, bőrhibákra nem szoktam korrektort tenni pluszban, csak a szemem alá, de ezt is főleg, mert a szürkés szín nem nagyon tesz a kék árkok ellen. Meg a korrektorhoz egyébként is ragaszkodok.
Összefoglalva szerintem nagyon megéri kipróbálni, egy nagyon jó és barátságos áru termék.
ITT érhető el az 50 milis kiszerelés 13,98 amerikai dollárért és ITT a 20 milis 7,38 dollárért. Érdemes csekkolni mikor van 10-20%-os akció.



A következő termék egy hasznosat a cukival egyesített színes-szagos ínyencség. Ez a TonyMoly Mango Hand Butter, ami cuki, mangó illatú és hatékony. Tudjátok, imádom a cuki kézkrémeket és erre nem sajnálok időnként némi plusz pénzt költeni, de az igazat megvallva, akit nem érdekel a mangós műanyag csomagolás, annak teljesen felesleges. 8,98 amerikai dollár csupán 45 milliliter kézkrémért rengeteg pénz. Főleg ha azt veszem, hogy cuki, mangó illatú, és jön a férj és lenyúlja. Pont, mint az aloe vera ág kinézető kézkrémet.  Kis cuki, legalább nem kell rászólni, ha mást nem is, de ezt simán megéri az ára.
ITT tudjátok beszerezni.



Az utolsó koreai szerzeményem már nem derített olyan jó hangulatra. Az Etude House Drawing Eye Brow szemöldökceruzáját reményekkel vettem meg, gondolva arra, ha közel olyan jó, mint az Anastasia Beverly Hills, akkor ötödannyiért milyen jó üzletet csináltam. Hát nem így lett. A szín teljesen az én hülyeségem, gondoltam 5 dollárért rendelek egy szürke színűt, és akkor ki is próbáltam a szürkét olcsón, illetve az Etude House formuláját is sikerül megismernem. Na már most ez nem fog. Ez vicces, mert nekem ezt először eszembe sem jutott kézen swatcholgatni, használni próbáltam rendeltetésszerűen. Nem nagyon akart fogni, ahol fogott ott is inkább csak darabkákat hagyott. Aztán amikor a képekhez akartam swatchot csinálni, akkor láttam, hogy nem, ez tényleg nem fog, nem a szemöldököm tagadja meg a festéket. Olyan szinten nem fog, hogy ahogy rányomtam az alkaromra a ceruzát, az lemosás után még percekig piros nyomott hagyott. Dehogy akarom én behorpasztani a fejem, ez sajnos megy egyenesen a Kuka Kedd mezejére. Határozottan egy nagy nem, amin csodálkozom, mert a márkától minden korábbi próbálkozásom sikeres volt. A hibás termék esete mindig fennáll, de csak, hogy ezt kiderítsem, nem kívánok újat venni.
Aki nagyon bátor, ITT megtalálja 4,98 amerikai dollárért.



A következő pár dolog a drogériából került hozzám. Én mondtam a férjnek, hogy nem jó ötlet, ha én bemegyek vele kenyeret venni, de ő meg nem akart egyedül menni. Szóval ez az ő hibája. Igazából már mindet beterveztem, így nem is töltöttem el benn több mint 3 percet.


Első a Sally Hansen Miracle Gel lakk, amihez nem kell lámpa. Tele volt vele az internet, hogy jujj milyen jó, hát csak nem lehet akkor rossz. Most volt akciós, most volt itt az ideje, hogy hazajöjjön. Nem választottam túl kreatív színt, egy lilát, de legalább nem valami sötétet. Életemben nem volt még pasztellszínű lakkom, majd most lesz. Remélem a legjobbakat vele kapcsolatban.


A következőt is idők óta meg akarom venni, de egyszerűen mindig ki volt fogyva. Ez a NYX Jumbo Eye Pencil a 604-es milk árnyalatban. Az oka, amiért szükségét éreztem, hogy ez majd jó lesz a szemhéjpúderek alá, amitől minden szín még színesebb, még élénkebb lesz. A megérzésem jó volt abból a szempontból, hogy ez egy krémes, puha anyag, ellenben a jelenleg meglévő ceruzáimmal. Szerintem megéri kipróbálni, mert nem drága, legalábbis itt nem volt az.


A következő egy Rimmel rúzs, aminek ebből a színéből nem volt kinn teszter, így sikerült megvenni egy olyat, amilyen színem már van. Ez sem volt egy drága darab így nem bánkódom, de azért majd jobban fogok erre figyelni. Maga a The Only 1 Lipstick 800-as Under my spell rúzs lapos, ami nem a kedvencem, de okés. Szépen fog, nem szárít, és elég tartós is. A Rimmel rúzsokat igazából azért veszem, hogy tudjam milyenek. Nincs 100 rúzsos gyűjteményem, de eddig nem gondolom azt, hogy a 20 dollár körüli vagy felettiek többet tudnának, mint egy Rimmel. Szóval őt csak ajánlani tudom.


A következő darab azt mutatja meg, hogy nem vagyok normális. A Revlon Colorstay 4-es szemhéjpúdert a 384-es Exotic megnevezés alatt csak azért vettem meg, hogy a sárgát össze tudjam majd hasonlítani a Kat Von D, Coastal Scents és a Melt sárgájával. nem gondolom, hogy ez normális dolog, de 5 dollárt rá tudok áldozni erre küldetésre. És nem mellesleg, de ez a négyes 16 órát ígér, amit sosem fogok tudni letesztelni szerintem, de nem gondolom reálisnak egyáltalán. 6 óra múlva a színek már valahol máshol vannak. A színek szépek, de nem egy látványos fajta, nem egy pigmentált darab, legalábbis elsatírozás után kétszer kell visszapótolni a festéket. Nem ajánlom megvételre.


 
Rúzs, egy laza mozdulattal

Ő is akart szerepelni, még ha nem is látszik igazán sem a macska, sem a swatch

Rúzs két rétegben

Mint valami hippi

Az egyik oldal alatt ott a NYX fehér cerka.
Melyik oldal?


A következő kupac az outletből való, ahol Sephora cuccok is vannak időnként. 


Itt vettem egy NARS diszkoszt, ami tisztességes nevén Andy Warhol néven fut.
Ennek a tartalma volt egy mono szemfesték, egy duo pirosító egy filces tus és egy rúzs.


A mono szemfesték egy szépnek kinéző gyöngyház szín, de mivel ilyen színem már van, valószínűleg ki fogom sorsolni. Pont ezért nem is nyúltam bele.


Hasonló a helyzet a rúzzsal, ami egy Pure matte lipstick, aminek teljesen natúr színe van, de ilyenem már van, így ezt sem próbáltam ki. Nem tudtam előre a színeket, csak megvettem a dobozt. 


A miért most következik. A doboz 17 dollár volt, és lapult benne egy duo pirosító, amit tudtommal nem is lehet önállóan kapni. A sima egyszínű pirosító 38 dollár. Így úgy voltam vele, ha minden más nem is hasznos számomra, a 17 dollárt a csomag akkor is megéri.

Az pirosítóim neve a Deep throat és az Amour. Hát, ha az árát (38 CAD, nagyjából 8500 Ft) nem is éri meg, az biztos, hogy kiemelkedő. Egyszerűen csak egyszerű és nagyszerű. Felteszi az ember, kicsit vigyázva, mert veszélyes az anyag pigmentáltság ügyben. Elsatírozni egy pillanat csak, viszont egész nap tart. Valami zseniális mind a két szín, pedig alapvetően a hűvösebb színeket kedvelem.


A dobozban volt még egy filces tus, az Eyeliner Stylo, ami a Carpates, azaz fekete színben érkezett hozzám. Az utolsó filces tusom két hét alatt megmurdált, de ő már hetek óta bírja, bár nem használom minden nap. Filces tust biztosan nem vennék 34 kanadai dollárért, még akkor sem, ha olyan tökéletes, mint ez. Fekete, pont jó mennyiségű festék jön ki belőle, könnyen tudom használni és a világ végéig megáll a helyén. Tusvonalban azért még van mit gyakorolni, főleg azon a szememen, amit nem látok.


Van még egy NARS termék a kosaramban, de ez külön került hozzám. Ez a Duo Eyeshadow Jolie Poupée színben, ami két lilát jelent. A bal oldali kicsit kékeslilás, egy kicsit hasonlít is a Revlon lilájára, csak legalább tízszer jobb. A jobb oldali lila valami csodás, olyan igazi szilvalila csillámokkal. Egy pillanat alatt elsatírozhatóak és egész nap a helyükön maradnak. A kiszerelés annyira nem jött be, hogy csak két szín, de nem reklamálok, mert harmad áron vettem. Egyébként ezt 42 kanadai dollárért árulják, ami 9000 forint felett van. 2 darab színért, wáo. Aki ezt eredeti áron megveszi tényleg komolyan függő.





Utolsónak következik valami, ami valószínűleg teljesen felesleges volt, de olyan szép és olyan különleges. A legyezős csomagolás mögött a Make Up For Ever Black Tango Palette, ami 4 darab vízálló krémes festéket tartalmaz. Egy kisebb félelem volt bennem, hogy mi van, ha régi és már száraz, mert az outlet, az outlet, de nem vészes. A tervem vele kapcsolatban a tusvonal volt, és arra tökéletesen alkalmas és bevált. Korábban gondolkoztam a színes tusokon, de úgyis csak beszáradna, a Clinique picike zselés tusa sem fogyott el évek alatt. Így ezt a 4 színt 10 dollárért nem akartam otthagyni. Mély szilva, sötét és piszkos zöld és egy csodaszép sötét királykék kapott helyet a palettában, amik minden fenntartás nélkül csodásak. A világos szín trükkös, néha rendben van, néha nem, és még nem tudom, hogy mitől, még barátkozunk. És akkor térjünk vissza a csomagolásra, imádom. annyira szuper, benne van egy palettában, de ki is lehet venni. Pattintós, nem csavaros. Egyszerűen szép.




A világos szín nem okés

A legtöbb cuccot akciósan vettem, mint mindig. A legjobb fogás a NARS diszkosz, még akkor is, ha a fele nem az én termékem. A most látottak úgymond csak egy része az újonnan érkezőknek, viszont az IPSY Bagről, a Morphe ecsetekről vagy az új ColourPopokról majd külön szeretnék írni, így ide nem kerültek be.


Remélem ti is gazdagodtatok pár új szépséggel, és remélem hozzá, hogy be is jöttek.

Meséljetek, mizu arra újítás fronton?



19 megjegyzés:

  1. Mikor meglátom,hogy "Vásárlós" bejegyzés következik, akkor már azonnal huppanok is le a tejeskávémmal és minden értelemben iszom a szavaidat! :D Én másoknál is szeretem az ilyen bejegyzéseket,de nálad a legjobban,mert ha lenne egy halom termék és órákig kéne olvasni, akkor is szívesen olvasnám mivel úgy írsz a "szereplőkről",hogy teljesen átjön és olyan hiteles az egész! :) A NYX fehér ceruzáján én is sokat gondolkoztam,de aztán valahol olvastam,hogy az essence fehér szemceruzája is egy viszonylag jó alternatíva és szerencsére tényleg,mert bár annyit csalok,hogy picit melegítem használat előtt,de így egy olyan krémes és tapadós alapot kapok,hogy nap végére is csak picit veszít a színes sminkem az intenzitásából ezért elégedett vagyok vele. A tippem lehet,hogy nem lesz jó, de én azt mondom,hogy a jobb oldali képen van használva a NYX! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem őket olyan szerettel bemutatni ahogy hozzám kerültek. :)
      Nem tudom, mekkora árban a különbség, és hogy meddig lesz elég, mert a NXY nagyon vastag.

      Bal oldalin volt a cerka, de mélyítővonalba próbált Yves Rocher elrontott mindent, mert nem fog és az ecsettel csak felszedtem a sárgát, nem hozzátettem egy sötét színt. Sebaj, a Kuka keddnek van egy új jelöltje.

      Törlés
  2. Nagyon szuper a Nars csapat, imádnám, ha az enyém lenne. :) Viszont most a Make Up For Ever paletta dobogtatta meg a szívemet. Utána is néztem, hogy honnan tudnám beszerezni és úgy döntöttem, ha sikerül az angol szóbelim, akkor meglepem magam vele :D
    A NYX fehér cerkát olyan sok helyen láttam/olvastam, hogy kezdem azt hinni, tényleg beválik. És szerintem a jobb oldali képen használtad. Remélem jól tippeltem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Új képed van :)

      Remélem sikerülni fog a nyelvvizsga, aztán pedig a megérdemelt jutalom.

      A monitort nézve a bal oldalin van a szemcerka, nem a hűtő felölin.
      A kolléganőim már pár óra elteltével nem láttak különbséget és én sem, de más festékekkel is megcsinálom a tesztet.

      Törlés
    2. Igen :) Most szinte mindenhol lecseréltem :)
      Köszi, én is remélem. D amúgy ezzel is úgy vagyok most,mint az írásbelivel: csak legyek már túl rajta. Ennyi választ el a diplomámtól :D

      Akkor tévedtem :) De nekem valahogy a jobb oldali erősebbnek, élénkebbnek tűnik.

      Törlés
  3. Jézusom azok a tusok, nagyon szépek *-* Itt is lehetne Sephora outlet...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért ez egy outlet, ahol néha vannak Sephorás dolgok. Egy az egyben Sephora outletról nem tudok, és a Sephorában akciók sincsenek nagyon. :(

      Tus ügyben nagy szakértő nem vagyok, de majd megírom meddig bírta. Beszáradnak 3 hét alatt egy sokezres darab, attól lehet megőrülnék.

      Törlés
  4. A NYX Jumbo nekem is megvan. Élénk színek alá must have. :)
    A Nars tuson gondolkodom egy ideje. A BB krém is kezd szimpi lenni, habár nem a kedvenceim a túl erős fedésű BB-k és alapozók. Az IPSY Bag-re nagyon kíváncsi vagyok! :)

    Én lakásdekor cuccokat vettem főleg, meg néhány Yankee Candle tartot és gyertyát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A NYX jobb már egyből, mint egy sima szemcerka, ami keményebb. Lehet nekem van szemgolyó fóbiám, de én nem tudom szegényeket böködni. Kell egy ilyen, ha színeket szeretne az ember a szemén látni.

      A BB krémből van 20 milis is, megéri kipróbálni.
      IPSY szerdán vagy csütörtökön érkezik, már majdnem készen áll.

      Ó a lakásdekorációval kellene foglalkoznom, mert a fűrdőn kívűl nem nagyon történt semmi. Csupasz falak, pont mint az előző vagy az az előtti lakásban.

      Törlés
  5. Bármit elfogadnék innen. Nagyon tetszik ez a sárga-lila összeállítás. Eddig erre a szí apárosításra nem is gondoltam, bár nekem nem állna jól.
    Én próbáltam már jó pár BB krémet, eddig ez a legjobb. Bár magasabb árkategóriában még nem keresgéltem. A kézkrémekkel hónapok óta szemezek, plusz bárkinek jópofa ajándék lehet.
    A krém is birizgálja a fantáziám, mivel még nincs meg a tökéletes éjjeliszekrényt krém. Most a tonymoly water bomb sleeping mask van meg, de nekem kevés a hidratáló képessége, illetve mások véleménye sem túl jó erről a termékről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lila-sárga kombót szerintem még tovább fogom fejleszteni, mert izgi kombináció :)

      Én csak boltban próbáltam drágább BB-t, de valahogy nem támadt az az érzésem, hogy 10 000 forintért megvegyek valamit, ami félig fed, és a hidratálása is ilyen-olyan. Inkább alapozót akkr már.

      Ha alapvetően nem száraz a bőröd, csak vízhiányos akkor ezt a Near Skin-t ajánlom, de ha kimondottan száraz akkor nem lesz elég.

      Törlés
  6. Az a Nars duó gyönyörű szép *-* Illetve a Make Up Forever festékek is :)

    VálaszTörlés
  7. Wow a nars gyöngyház mono és tus csodaszép! Már csak a pirosító duó miatt szerintem is megérte a diszkosz az árát.
    A mély szilva krémes szemhéjfesték swatchra pedig már vagy 3x pörgettem vissza... :)
    A nyx jumboval kapcsolatos további tapasztalataidra kíváncsi vagyok, engem nem győzőtt meg, pedig jópár éve megy a hype körülötte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma az egyik szememen megint a NYX ceruzát használtam, és a Revlon lilát. A különbség ég és föld, viszont a nem ceruzásra vizes ecsettel tettem fel extra port, és ugy már egyforma. A tartósságát még meglátom.

      A szilva visszatér még :)

      Törlés
  8. Hú ennek a Rimmel rúzsnak gyönyörű színe van és nagyon jól mutat rajtad!

    VálaszTörlés
  9. Az a sárga szemfesték! De szuper a vele készült smink! A vízálló piklikből a kék fantasztikus szín! Próbálkozom néha én is kékekkel, de annyira meleg barna a szemem, hogy eddig csak meleg lilás kékkel tetszett. Nagyon inspirálóak a "festményeid"! De ezt már írtam, ugye, és a hatásodra vettem 2 élénkebb színt magamnak. Már az egyiket használom és nem érzem, hogy be kéne tiltani a fejem :)
    A rúzs is baromi szép, de ez csak a fiataloknak jó. Ebből a kijelentésből nem engedek. Legközelebb megnézem ezeket a Rimmeleket magamnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a sárga csak akkor sárga, ha van alatta fehér ceruza vagy vizes ecset vagy mindkettő. Csalás :)
      Határozottan nem kell betiltani. Legfeljebb a szomszéd nénik irigykednek egy kicsit, hogy milyen jól nézel ki.

      Még sosem voltam idősebb, mint 27 év, így a rúzs témában nem vitatkozom. :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány