2016. március 12., szombat

Vásárlós Vasárnap Sephora nagybevásárlás


Hetekkel ezelőtt bevettem magam a Sephorába egy nagybevásárlást tartani. Mostanra mindenről van valamennyi mennyiségű tapasztalatom, amit most szeretnék megosztani veletek. Lesznek jobbak és rosszabbak is.

 
Kezdjük egy Youtuberek körében slágernek számító termékkel a Laura Mercier Translucent Loose Setting Powderrel. Ez egy púder, ami fehérnek néz ki, mert az is látványra, de arcon nem lesz színe. Nem fog világosítani, nem fog sötétíteni, sem sárgásítani, semmilyen színező tevékenységet nem folytat. Amit viszont csinál, az az alapozás helyén való tartása. Mondjuk, nekem alapból nem mászkál az alapozóm, nem is igazán tudom, hogy az milyen. Szeretek valamilyen por állagú terméket használni alapozás után, bár nem igazán van rá szükségem, ez csak olyan megszokás. Ezért is gondoltam rá, színtelen, én talán nem is látszik. És tényleg nem. A tartóssága jó, de zsíros bőrön ez nem elég hosszú távra. Újrapúderezni napközben lehet, de én por állagú dologgal ezt nem tenném meg.



Megéri-e? 100%-ban elégedett vagyok vele, főleg, hogy valószínűleg több évre szól a barátságunk, de ennél olcsóbb alternatívát is lehet találni. Az ára 47 kanadai dollár, ami 220-szal számolva 10 000 forint felett van.


Rögtön jön is egy olcsóbb alternatíva a Too Faced Primed & Poreless Pressed Powder személyében. Első pillantásra a legnagyobb különbség az, hogy ez préselt, míg az előző Laura Mercier termék por állagú. Ránézésre kicsit rózsaszínes, de arcon ennek sincs semmilyen színe. A tartóssága és nagyjából minden tulajdonsága megegyezik az előző púderrel, viszont a kis kompakt kiszerelésének köszönhetően vihetjük magunkkal. Én nem szoktam, de azért ez is egy szempont. A leírása szerint ezt a terméket lehet alapozó alá is használni, még sosem próbáltam, ez nekem furcsa. Alapozó helyett kevésnek érzem, bár nem tudom, miért ragaszkodom annyira az alapozóhoz. Alapozó fölé, rendesen púderként használva kisebb csodát tesz. Tényleg eltünteti látszatra a pórusokat a szilikonnak köszönhetően.





Megéri-e? Ezzel is 100%-ban elégedett vagyok, viszont ez „csak” 38 kanadai dollárba került, ami 8000 forint felett van. Ha a két púder között kellene választanom, ezt választanám a kiszerelése és az ára miatt.


Arcra való termékek közül a Becca Shimmering Skin Perfector Pressed került még a kosaramba Pearl színben. A fancy név egy highlightert takar, a szín pedig egy jeges ezüstös árnyalatot. Tuti valakinek megfordul a fejében, miért nem a Jaclyn Hill által kreálódott Champagne Popot választottam, és az ok, hogy az egy aranyos, opálos szín, ami nem megy a hullaszínemhez. Ahhoz vagy szolizni kell, vagy jó sok bronzosítót használni. Visszatérve a termékre, ami 7 gramm, és jó nehéz fémcsomagolásban érkezik, úgy gondolom, jóban vagyunk. Eleinte egy egyszerűbb ecsetkével használtam, de már megérkezett a Morphetől egy hatalmas legyező, így ezzel meg teljesen hercegnősen suhintgathatom a csillámokat. 


Az anyagról: nem porol, nem potyog, viszont nagyon erősen pigmentált, javasolt óvatosnak lenni és az ecsetet leütögetni. A por az arcon ott marad, ahova azt tettem, nem mászkál, és nem csinál semmi olyat, amit nem kellene. A tartóssága jó, nem tart örökké, de nem is kopik le pár óra alatt.



Megéri-e? 46 kanadai dollárért, ami 10 000 forint felett van, azt kell, hogy mondjam: nem. Szeretem meg minden, jóban vagyunk, használom minden nap, de 10 000 forintot nem ér meg. Nem sajnálom, hogy megvettem, mert egy életre elég lesz, de van bennem egy „de” érzés.


A következő dologról nem tudok semmit sem mondani még, mert nem próbáltam. Ez a Clarisonic Deep Pore Cleasing feje, ami tág pórusokra javasolt. Még a gyári fejét használom a Clarisonicnak, ami már két hónapos körül van, de semmilyen elváltozást nem látok rajta. Ettől még persze cserélni kell, amiről idővel be fogok számolni.






A következő terméken sokat agyaltam. Az internet egy csodának harangozta be, legalábbis az a fele, amit én olvasok, és persze, hogy ki kellett próbálni. Viszont a színt olyan nehéz volt kiválasztani. Ez a Kat Von D Metal Crush mono eyeshadow-ja. Tökre meglepődtem magamon, idén ez már a második mono, amit vettem, ha a ColourPopokat nem számítjuk. A szenvedés tárgya az volt, hogy csak egyet választhatok, mert egyszerűen drága. A kéket (Metallic cobalt) választottam, mert ez is olyan istennőkék, mint a Lancome-os mono, csak még vagányabb. És tényleg az. Villog, csillog, világít, mindent csinál. Ez az a festék, ami tutira nem porol, nem is fog, mert kicsit krémesebb, mint egy matt szemhéjpúder általában. A Metallic citron green volt versenyben vele, de a Melt zöldje eléggé hasonló hozzá.  





Megérte-e? A Kat Von D Metal Crush 25 kanadai dollár, ami 5500 forint, amíg a MAC monoja 19 dollár, ami 4200 forint. Hát szép kis ára van, főleg, hogy mono áráért már palettát is adnak. Ez olyan kérdés, mint a MAC zöld szemhéjpúdere, hogy ha szerelem, akkor megéri, ha csak úgy veszünk egy színt, mert az jó lesz valamire, akkor nem éri meg.


Másik szemre, vagyis szempillára valótermék, ami hozzám került az a Smashbox Layer Lash Primer. A MAC szempillaalap kalandja után gondoltam teszek még egy próbát. Azért ő lett, mert hamarabb megtaláltam, mint az Urban Decay hasonló terméket. A tudatos vásárlás. Nem rossz, nem rossz. A szempillagöndörítőt elhagytam mostanában, aminek szerintem a pilláim örülnek. Viszont szerintem a festék ebben is sűrű, nem lesznek szép különálló pilláim. Már egy ideje tervben van a szempillafésű vásárlása, csak mindig elfelejtem. 




Megéri-e? Az eredeti MAC pillaalap sokkal jobb volt ennél. Viszont hatásos, mert a spirál önmagában sokkal kevesebb, mint vele. Főleg a hosszúságán látszik erősen. Szerintem boldogan lehet élni nélküle és venni egy kétvégű spirált a drogériában. 21 dollárba kerül.


Szájra három terméket választottam. Az első a Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Requiem árnyalata. Ez másokon olyan jó áll az interneten, sőt a kis kacsómon is tök szép. Viszont az ajkaimon meg olyan, mintha egy koporsóból szökött még friss hulla lennék. Ezt elrontottam, gondoltam én. Viszont a dolgot ott meg lehet menteni, hogy ezt mindennel lehet kevergetni, világosítani más folyékony rúzsokat.



Megéri-e? Megéri, ha az ember a jó színt veszi meg, mert maga a formula nagyon jó. 24 dollár, ami ugyannyi, mint a MAC hasonló darabja.


A másik szájra valómnak nagyon örültem, amikor láttam, hogy ez a szín is van készleten, mert korábban mindig hiányzott. Tarte Tarteist Creamy Matte Lip Paint Hangry árnyalatban, ami határozottan színváltós. Nem tudom, mit csinálok vele, de néha inkább piros, néha inkább lilás. Néha egész nap ott marad, néha lekopik, néha foltos. Maga a folyékony rúzs, nem folyékony, hanem krémes. Nem szárad úgy meg, mint a Kat Von D, csak úgy ott krémeskedik az ajkakon, ezzel nem szárítva szét őket. A tartóssága az állaga miatt nem olyan jó, mint egy mattra száradó rúzsnak, és a poháron is nyomot hagy, de egyszerűen kényelmes. A kompromisszumok.



Megéri-e? 24 dollár maga a rúzs, és 22 lenne hozzá a ceruza, amit nem voltam hajlandó megvenni, mert nem kell. Tetszik a formula, viszont kiszámíthatatlan, hogy ma éppen jó lesz-e vagy sem. Szerintem megéri kipróbálni.


A sok folyékony rúzsozás miatt gondoltam megveszem a Fresh Sugar Lip Polish nevű termékét, mivel a Youtube olyan magaslatokba emelte, hogy nem is látok fel odáig. Gondoltam én, oké, hogy ez olaj meg cukor, és én is tudnék hasonlót csinálni, de csak kell, hogy legyen benne valami mágia, ha mindenki imádja. Azt leszámítva, hogy undi ez a barna szín és üvegben van, nem volt vele bajom elsőre. Aztán használtam és olajban és zsírban úszott az egész szám környéke. És igen, következett a szappan, mert egyszerűen rossz érzés az olaj. És nem lehet lemosni úgy az ajkakról, hogy nem legyen olajon minden. A végeredmény egyébként nagyon szép, de ezt a Ziaja radírral is el tudom érni.



Megéri-e? Nem! Baromság, pénzkidobás. 28 dollár! Lehet, vissza kellene vinnem. Nem csak, hogy semmi különöset nem tud, még rossz is használni. Ettől még használgatom, hátha rájövök a trükkre, persze amíg meg nem unom.


Az utolsó termék megváltoztatta az életemet, csak nem úgy, ahogy terveztem. Ez a bevásárlás a legnagyobb edmontoni Sephorában zajlott és az egyik legfontosabb tétel, amit kimondottan akartam is venni az az alapozó volt. Én nem tudom, hogy hogyan csinálják, de a Kat Von D és az Urban Decay legvilágosabb színei elfogytak, viszont a teszterekből szinte biztosan tudom, hogy nekem az kellene. Így maradt a korábban már kipróbált Bobbi Brown, ami jó volt, csak télre nem az igazi. Mivel a Clinique alapozóból még van valamennyi így én már a nyári alapozót vettem. Szóval Bobbi Brown Skin Foundation SPF 0 Porcelain szín. Próbálgatom napról napra, és nem szép. Cserélgetem az ecseteket és egyik sem jó. Majdnem idegbajt kaptam, hogy hogy lehetek ilyen hülye, ennyi pénzt költeni erre. Aztán felbukkant előttem az őszi szivacsteszt egyik alanya. Kimostam, és nekilendültem, hogy majd azzal. És megtörtént a csoda. Egyszerűen tökéletes. Ragyákat nem fog elfedni, de az orrom körüli pirosságot igen. Már terveket szőttem, hogy jó, megvesszük a BeautyBlendert, azzal lesz ez a tuti. Erre nemrég megérkezett a Missha BB krém, ami majdnem ugyanazt tudja, mint Bobbi négyszer annyiért.


Érdekesség, hogy tavaly a Westendben a leányzó a 3,25-ös színt akarta nekem eladni itt meg a 0-ás színt vettem meg, pedig a fejecském pont ugyanolyan hulla színű. 


Megéri-e? Nagyon szépen nem látszik semmi. Nincs alapozó kinézete, nem mű. Viszont nap végére elpárolog a fele. Én nem bánom, nekem ez így jó, mert nincs zsíros bőröm annyira, meg takarni sem sok mindent kell. 58 dollár, ami ugyan 12 000 forint körül van, de a magyar Bobbi üzletben 14 000 forint körül van. Kérni kell tesztert, és ha jó, akkor lehet, hogy megéri, de ha nem akkor az aztán szívás. Nem fogom újravenni, keresek valamivel olcsóbbat. 


Nem érzem a sikeres vásárlás felemelő érzését. Majdnem mindegyik terméknél valamilyen kompromisszumot kellett kötnöm, pedig, ha drága dolgokat vesz az ember, akkor nem szeretne. Tudom, lehetne a drága, olcsó, nagyon drága dolgok elméleti kérdéséről egy egész hetes elmélkedést tartani. Az abszolút pénzkidobás az ajakradír volt. De valahogy a Laura Meriertől vagy a Beccától is csodát vártam. Tökéletesek, működnek, csak bennem van az, hogy még mindig mindent átváltok forintra. 10 000 forint, púderért vagy egy highlighterért, te jó ég. Aztán meg reggelente beszélek hozzájuk, mint egy kattant.


Bűntudatom van. Nincs. De van. Nem tudom. Na, mindegy, csak élvezem őket, ha már megdolgoztam értük, és próbálok elszakadni ettől a hülye érzéstől, hogy valami Becca, vagy hasonló, akkor annak mindent kell tudnia. Ezek csak sminkcuccok.


Ti hogy vagytok a high-end dolgokkal?
Volt olyan, hogy valamit régóta szerettetek volna,
és mire megvettétek csodának képzeltétek, és mégsem volt az?
Ha beszabadulhatnál a Sephorába,
mi lenne az első 5 cucc, ami a kosárban landolna?


20 megjegyzés:

  1. A Kat Von D rúzs túúúl világos nekem, a Tarte viszont nagyon tetszik. Én most néztem ki néhány MUA Luxe folyékony rúzst, olcsóak és gyönyörűek, bár kicsit magas a szállítás Magyarországra. :)
    Annyira nem vonzódom a high-end termékekhez, bár az tuti, hogy még 30 éves korom előtt venni akarok magamnak egy Chanel rúzst.
    Szerintem ha beszabadulnék egy Sephorába, akkor a férjem kirángatna onnan :D De nem is tudom, hogy mit vennék... olyan sokminden van :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Velem sosem jön a férj, ha kimondottan a Sephora a cél. Ha együtt megyünk plázázni és csak beszaladok valamiért akkor kinn leül, és nyomkodja a telefonját, de egy szót sem szól, nagyon cuki.
      A Chanelt nekem is lehet 30 éves korom elött ki kellene próbálni, már nem sok idő van hátra. :(

      Törlés
  2. Én is tuti átszámolgatnék mindent, és szörnyülködnék, így is ezt csinálom, ha külföldre megyek...:D a BITE rúzsokat annyian imádják, hogy mostmár nagyon fáj a fogam egyre, lehet, hogy majd ebayről rendelek egyet, ha megjön az ösztöndíj, és úgy ítélem meg, hogy jó kislány voltam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De neked van értelme átszámolgatni, mivel a vevételed forint, nekem nem volna szabad, ha át is számolom valahogy nem 220-szal kellene.

      A jutalom mindenképpen jár!

      Megnézem őket legközelebb.

      Törlés
  3. Én most egy japán/koreai (jajjnemtudom) porpúdert használok oh my Brush Viki ajánlására, és szuper-szuper, csak az esetek többségében nem tudom hogy rázzam meg úgy hogy ne legyen minden tiszta fehér és ne menjen mindenhová...grr. Elfelejtettem, hogy ez mekkora macera :D Egyébként meg annyira jó, hogy tudósítasz ezekről a termékekről, és nem csak a külföldi youtuberek által hallunk róluk, ami nem mindig biztos, hogy full hiteles.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szeretem a por állagú dolgokat, mértékkel persze. Az viszont nem stimmel, ha mindent tisztapor lesz, mert nálam nem, nem kéne szállnia.

      Remélem más is hasznosnak gondolja, és nem csak idegesítőnek, hogy nem lehet a saki DM-ben kapni.
      Az ajakradír miatt haragszom, mert az tényleg mindenki nagy kedvence de közben meg gusztustalan.

      Törlés
    2. Jajj egyébként meg most jut eszembe a Sephorás dolog kapcsán...amikor nővérem Sephora közelbe kerül, minden alkalommal elnyekkentem hogy nézze meg van-e ilyen Give me some lip-kit, mert hogy abban több márka rúzsa is benne van, és nem számít a világ melyik felén van éppen, sosincs belőle :'D Na de majd egyszer...:) (A Sephorás rúzsról meg már téényleg meg kéne írnom azt a tesztet a blogra, jajj.)

      Törlés
  4. Mennyi szépség! Én is átszámolok mindent és aztán jól átgondolom, hogy biztos akarom-e. Becca highlightert majd szeretnék én is, legutóbb pedig Tarte palettákba és pirosítókba szerettem bele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Tarte-nak szép dolgai vannak az tuti, és az is, hogy idővel jön még haza velem tőlük pár dolog. A Becca már kevésbé esélyes, mert ez az egyik legdrágább márka.

      Törlés
  5. Ha beszabadulnék a Sephorába, akkor nem lenne miből hazamennem, szóval nem is tudom ötre szűkíteni a listát:D Nekem a Clinique mono szemhéjpúdere volt nagy csalódás anno. Olyan hóka, fakó színe volt, komolyan szerintem egy euró boltos festékkel szebben boldogultam volna. Túl is adtam rajta hamar. A Laura Mercier púder a listámon van, nagyon ígéretes, bár most hogy írtál róla, lehet hogy tényleg jobban megérné a Too Faced. Az a barna szájtrutyi nagyon undi :S Ha ilyet szeretnél, akkor próbáld ki a Lush ajakradírját, hatását tekintve ugyanezt tudhatja, csak az nem úszik az olajban, ellenben nagyon finom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nincs miből hazamenni no para, megtartalak :) Úgyis kell pár új segítő kéz a boltban :)

      Nem lesz beőle rendszer, hogy kipróbálom tényleg jó, hasznos lesz a bogra. De tuti, hogy a Lush terméke jön haza legközelebb, csak abba a boltba nem szeretek bemenni, mert túl nyüzsis, nagyon rá vannak kattanva az emberek.

      Törlés
  6. szerintem ne legyen bűntudatod. amit vettél, megdolgoztál érte, szeretted volna, tiéd lett, ennyi.
    én mindig csak egy-egy dolgot szeretnék, annak nagyon utánajárok, aztán vagy hozzájutok vagy nem :-) általában hamarabb becsúszik egy (kettő, három) körömlakk, és akkor ugrott a félretett pénzem, vagy inkább cipőt veszek (még egy addikció), és akkor szintén ugyanott vagyok, hát így :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj a cipők, régen mennyit vettem, most meg a fele férficipő a szerknyényben :(
      Nincs több bűntudat, csak heppiség :)

      Törlés
  7. Jó kis írás volt megint szeretem ezeket a sminkes posztokat! Én ha beszabadulnék a sephorába ami itt sajnos nincs tuti Nars felé venném az irányt és jól letesztelnék pár dolgot rúzsokat,bronzosítót,alapozót és persze szemhéjpúdert,pirósítót szóval mindent! Nemrég rendeltem egy sminkalapot két rúzst és egy szemhéjalapozót és nagyon meg vagyok elégedve! Te próbáltál már valamit a márkától?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. NARS az iParfümérián kapható, ha jól tudom. Nemrég vettem egy budget csomagot akciósan tőlük, de még nem tudom mit gondoljak. A pirosító biztosan a világ végéig tart. Drága az tuti, és félek, hogy mi van ha nem tetszik.

      Törlés
  8. Én most épp Rómában hesszelek és életemben először láttam Sephorát, viszont semmi se tetszett úgyhogy elkenődtem, Kat von D Lolita liquid lipstick pedig itt nincsen mert arra lettem volna kíváncsi :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a rúzs nekem pont nem tetszik, olyan semmilyen, bár ettől áll mindenkinek jól.
      Komoly, hogy nem láttál semmi olyat, ami megtetszett volna. Vagy csak az árakkal együtt nem tetszettek?

      Törlés
  9. Ah, de tetszett ez a sok finomság! Élveztem a bemutatót! Wayne Goss-nál láttam már, hogy púdert ajánl az alapozó alá. Zsírosodó bőrre jó recept, kipróbáltam. A Too Feced púderről jutott eszembe.
    Amúgy egy sznob pi... vagyok, mert leginkább a high endet szeretem. Van drogériás szinten is jó termék, használok is, de inkább fiatal bőrnek készülnek. Egy öregedő bőrön, ami még mindig nagyon zsíros is tud lenni sztem nehéz jót találni. Kísérletezni meg drága dolog. Néha elcsábulok, de majdnem mindig megbánom.
    Nem tudom Sephorából mit vennék, de biztos tudnék sok mindent venni. Csak az anyagiak szabnának határt. Talán egy egyszerűbb kontúr-palettát vennék, por alapút, nem krémeset. Esetleg ecseteket és rúzst és szempillafesték és szemfesték palettát és, és... Meg persze olyasmit, amit itt nem, vagy nehezen lehet elérni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha az alapozó alá púder kerül, azt én maxbeauty blenderrel tudom elképzelni. Kézzel és ecsettel egyáltalán nem. Nekem nem lenne türelmem ahhoz, hogy arra figyeljek, hogy mindent merőlegesen ütögessek, nehogy a púder ide-oda másszon.
      A highend érettebb bőrre már csak azért is jobb lehet, mert a célcsoport nem a 16 éves pénznélküliek rétege. Az Estée Lauder célcsoportja korábban 35-ről indult, tehát tuti olyat gyártanak, ami jó az érett bőrre. A She, Catrice, Eccence meg 16 éveseknek készül.
      Kontúrpalettát konkrétan nem ajánlanék a Sephorából, én nem találtam olyat, ami ne lenne sárga, vagy ne lenne valamilyen bajom vele. De én egy hiszis picsa tudok lenni, ha 50 dollár körüli palettáról van szó.

      Törlés
    2. 50 dollarnal en is hisztis lennek ;)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány