2016. április 13., szerda

Meglepetés, vagy csak valami, kicsit más.



Valamelyik nap jó kedv talált rám és úgy voltam vele, na csináljuk, hajrá. Mit is? Egy ideje tervezgetek valamit. Jöttek hozzá jobb és rosszabb gondolatok. Jött az az érzés, hogy nem én nem tudok ilyet csinálni, aztán jött, hogy miért is ne tudnék én valamit csinálni, amit másik sok ezer ember igen. Na, most minden kiderül.


Régebben csináltam egy videót, olyan kísérlet képen. Tragédia. Semmi para, a net ugyan nem felejt, de talán ennél sokkal rosszabbak is vannak.
Utána hónapokig nézegettem mások videóit újra és újra. Más szemszögből, mint korábban. Milyen a háttér? Miért van mindenkinek gyertyája? Mennyi fény kell? Milyen a jó szög? Ki milyen gyorsan beszél? Jó az, ha valaki nyomja az infókat vagy jó egy kis lazaság? Visítás, miért? Mi az, amit a technika enged, és mi az, amit nem kell erőltetni?
Aztán valami megszületett az agyamban. Tök mindegy, mit csinálnak mások, most küzdhetek a szóbotlásaimmal, vagy, hogy néha hülye fejet vágok, ha valamit nem tudok, vagy hezitálok. Nem az Oscart akarom megnyerni, csak szórakoztatni magam, titeket, a férjet (néha hangosan röhög a blogomon).
Így aztán az történt egy szép napon, hogy fogtam magam, leültem a kamera (fényképezőgép) elé, Cuki elindította, én meg mondtam, ami jól esett. Nem vettem fel 10-szer, nem vágtam meg, nem filterezgettem.
Felvettem egy bemutatkozó videóféleséget, egy elfogytak videót, és egy random sminkcuccokat felkaptam és magyarázok róluk videót. Hát, van mit javítani, amikor lekorrektorpalettázom a kontúrpalettát, aminek a fele kilóg a képből (nem kifordítható a fényképezőgép kijelzője), vagy amikor a Zoeva ecsetet le Sephorás ecsetezem. Ezek nem tudom miért történtek, de erre itt úgyis annyit mondanak, jól van.

Így aztán örömmel jelenthetem be, hogy itt van a Frozen Beauty from far away blog Youtube bemutatkozó videója. Huhh. Oké nem ér paradicsommal dobálni akkor sem, ha tényleg gáz.


Nem ígérek ebben semmilyen rendszerességet. Ha nem aludtam ki magam, nem fogok kamera elé ülni, ha nincs jó kedvem szintén, ha ragyám van, akkor sem. Az írott formát gondolom továbbra elsődlegesnek.
Viszont az ötletek jöhetnek ezerrel, mert a „7 dolog” is tök jó lett, sokan olvassák. Nem gondoltam volna, hogy megadott témáról fogok szeretni majd írni, de jó lett. Köszönöm azokat az ötleteket és persze jöhetnek az újak is.

Köszönöm, hogy ezt elolvastátok, ha megnéztétek a videót.
Köszönöm, ha feliratkoztatok, ha nyomtatok egy lájkot, és ha kommenteltek.

Említett elérhetőségeim:

33 megjegyzés:

  1. Aranyos vagy, ahogy így örülsz:'D
    Na videóra nem gondoltam ^_^
    Végre:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy minek örülök, de nagyon erősen teszem :)

      Akkor meglepi volt tényleg.
      Nincs manikür :( Bár most a Lila Sally Hansen lakkért oda vagyok nagyjából, és Amazonról rendeltem körömnyomdát is. A remény még él. Már csak nyomdalakkot kellene venni, ha én tudnám, hogy azt hol lehet kapni xdxd szőke.

      Törlés
    2. Nyomdalakkból én csak Essence fekete-fehér lakkot használom. Nem tudom az van-e kint. Amúgy sima lakkokkal szoktam nyomdázni. Egyébként Harlow & Co. oldalon is van talán nyomdalakk. Az kanadai oldal. De ahol pl Colour Alike lakkot lehet kapni, akkor nyomdát is mert ennek a Márkának is van nykmdalakkja. De most már a CBL is kijött Velük.

      Törlés
    3. Azt hiszem szörnyet teremtettél, illetve a kövi fizetésm felét fejben már el is vertem :)

      Törlés
  2. Én ilyen kis csendes követő vagyok, de most muszáj hangoskodnom. :D Tök jó videó lett, és sokkal mélyebb a hangod, mint amire számítottam. Várom a továbbiakat! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hangoskodni bármikor ér :)
      Köszönöm. Mindenki meglepődik a hangomon, nem egy cincogós :)
      Jönnek majd kezdve egy elfogyottas videóval.

      Törlés
  3. Tök jó, nekem tetszik, hogy spontán vagy, hogy nincs vágva, mert olyan természetes az egész. (-: Így "élőben" egyik legjobb barátnőmre emlékeztetsz. ((-: Csak így tovább, azért remélem egyszer tényleg lesz sminkes videó is, nagyon tetszenek a színes sminkjeid. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig nagyon ki akartam vágni azt hogy nem tudom kimondani elsőre, hogy a 25. emeleten, demultkor meg a buszmegállónyira szó nem ment. Majd jobb lesz.

      Komolyan? Van belőlem még egy? Biztos jó fej lehet :)

      Fokozatosan alakul a dolog, kizárva nincs semmi sem.

      Törlés
    2. Hú, én marhára zavarban volnék a kamera előtt, biztos, hogy szokni kell ezt is, de minden idő kérdése. (-:
      Azért persze nem egészen vagytok egyformák, de olyan furcsa ez, mikor valakiről valaki eszünkbe jut. És igen, ő nagyon jó fej, szerintem ebben is hasonlítatok. (-:

      Törlés
  4. Juhúú! :) Örülök, hogy végül rászántad magad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az már megvan pár napja/hete, de a szerencse mindig közbeszólt és az hogy ki- és felnyitották elöttünk az utcát, és a légkalapács volt az ébresztőórám.

      Aztán várom, hogy te mikor kezdesz bele :)

      Törlés
  5. De cuki vagy. :D Máris sokkal jobban szeretlek, mint akárkit a tutyi világában. :DDD Olyan természetes vagy, meg vicces, meg tényleg mintha a legjobb barátnőmmel töltöttem volna ezt a pár percet. Már várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Love love love :)
      Jajj nagyon köszönöm a szupercuki sorokat. Rengeteg erőt ad a folytatáshoz. Ami érkezik hamarosan. :)

      Törlés
  6. Én is ritkán kommentelek, főleg csendben követlek. Most viszont el kell mondanom, hogy annyira aranyos vagy a videóban! :) Bearanyoztad a napomat! Nagyon tetszik, hogy ilyen közvetlen vagy. Kíváncsian várom a következő videókat is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj én most elpirutamm :)
      Jönni fognak szépen sorban, ilyen biztatás mellett simán:)

      Törlés
  7. Nagyon szupi lett örülök hogy elhatároztad magad és mostmár YouTube-on is jelen leszel :) Tényleg fura hogy mély a hangod én is vékonyabbra gondoltam, de nem baj mert ez vagy te! :) Sok sikert a további videokhoz remélem élvezni fogod mert mi biztos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, remélem jó lesz, mert ez csapatmunka, nézők nélkül nem menne

      Törlés
  8. Jaaaj de jó! :) Csak így tovább! Én biztosan követni fogom a videóidat is. :)

    VálaszTörlés
  9. Végre valakinek normális hangja van!! :D már csak ezért megéri nézni Téged :D
    hajrá csakígy tovább :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát még sosem dícsérték a hangomat, de örülök neki, hogy bejön többeknek :)

      Törlés
  10. A hangod már nem okozott meglepetést, mert jól emlékszem az első "fecskédre" :D
    A videóban tökéletesen érzékelhető a személyiséged, nagyon tetszik, hogy nem játszod az agyadat, és az is, ahogyan örülsz, mint egy kisgyerek.
    Egy szeretetreméltó, érdekes csaj vagy, megérdemled a növekvő népszerűséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj pirulok ám rendesen. Szeretem, hogy tudok örülni.
      Sosem gondoltam, hogy értelme lenne eljátszani a törékeny dámát vagy hercegnőt, csak egy lányka vagyok.
      Jó ezt hallani, remélem így is lesz.

      Törlés
  11. :) Mosolyogtam, miközben néztem, átragadt a lelkesedésed! A korábbi poszthoz akartam írni, de ide is aktuális a témaajánló: mesélj a kanadai divatról! Tudom, hogy nem vagy fashion blog, de érdekel, hogy milyennek látod. Pl teljesen leakadtam, amikor asszem egy kuka keddben kidobtál zakókat, mert az Kanadában topisnak számít. Kiváncsi vagyok, hogy mi pl a dögös, miben járnak dolgozni az irodákban, stb. én is utazom hamarosan és jó lenne tudni, mit vigyek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kanadai divat feljegyezve.
      A zakó vagy blézer itt kijön 2 óra fizetésből, nem hordanak a jobb népek olyat, ami otthon a 90-es években volt divat. De nálam az is belejátszott, hogy nincs esélye sem, hogy felvegyem őket.
      Mindegy lényegében, itt aztán tényleg lehet az ember bármiben, annyira nem érdekel senkit, senki nem néz meg, de azért erre a témára ráfekszem, mert érdekes. Megpróbálom behatárolni a rétegeket, mert azért a susi nacis suttyótól kedzve van minden.

      Törlés
  12. Szerintem get ready with me típusú vidikkel is megpróbálkozhatnál, annál úgysem igazán a smink a lényeg. :) Egyébként laptoppal nem tudod összekötni a kamerád, hogy lásd magad? Az lehet nagy segítség lenne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérdeztem a férjet, de nem tudom a fényképezőgépet összekötni a géppel. Sminkeket fényképeztem úgy, hogy a kamera mögötti tükörből lestem mégis mit fényképezek, de ez videónál nem az igazi. Ki fogok erre találni valamit, mert csináltam egy próbavideót random sminkcuccokról, és a kontúrpalettáról nagyban magyarázok, de a fele nem látszik, és így meg olyan nyomika.

      A get ready with me tuti vissec lenne, amikor nyüsszögök a férjnek, cica mit vegyek fel, vagy amikor a macskát tolom ki a képemből, hogynem kell még egy ecset :) Jó ötlet, köszönöm :)

      Törlés
  13. Elkezdtem nézni, kellemes meglepetés volt, nagyon szimpatikus vagy és hát igen, a mély hang meglepő, pláne a bájos arccal :) Kicsit le vagyok maradva mindig a videónézéssel, tömbösítve nézem őket, nekem az írott szöveg olvasása a gyorsabb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bájos pofim elpirult :)
      Igyekszem majd nem 20+ persec videókat csinálni, mert erre senkinek sincs ideje. Az írott szöveg nálam nem fog eltünni, most kersen az egyensúlyt, hogy melyik típusú bejegyzés hogyan lenne szemléletesebb.

      Törlés
  14. A vége nagyon vicces ("kapsz egy lyukat :D" ), meglepően reális vagy, hogy mi éri meg. Sajnos nekem is ez a problémám, hogy figyelem az összetevőket, rémesek. Az erős illatoktól meg egyenesen rosszul vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem érzek szagokat,a boltban elképzelésem sincs,hogy erős-e benne a parfüm vagy csak úgy van. A lista meg mikor milyen, így inkább egy nagy nemmel szavazok.

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány