2016. május 27., péntek

Az igénytelenségről és a bunkóságról vidáman



A mai videó címének kitalálásával igencsak bajban voltam. Csapjunk is bele a lényegbe. Arról lesz ma szó egyrészt, hogy milyen igénytelenségeket kellene elkerülnünk. Másrészről ez egy feldolgozás, mert hasonló VIDEÓT csinált nem is olyan régen Betti, aki a Felhők fölött örökké kék az ég blogot írja, és utána jöttek a gyűlölködő kommentek, mind felhasználóktól, mind más bloggerektől.


Sosem fogom igazán megérteni miért jó az utálkozás, mire jó az ha beszól valaki egy olyan a Youtube-on, hogy „Hülye vagy” vagy olyat, hogy „Neked aztán sok időd van”. Nem tesz hozzá semmihez, nem lesz jobb semmi. 



Örüljünk annak, hogy vannak lelkes emberkék, akik azzal töltik el a szabadidejüket, hogy másokat szórakoztatnak. Néha a téma nem a legkifinomultabb, nem a legúrinősebb, de most egyébként nem is hercegnőknek készül.

Köszi, ha megnézitek a videót, köszi ha kulturáltan hozzászóltok, vagy még akkor is köszi, ha kulturáltan küldtök el a sunyiba. Egyéb jellegű dolgokat kösz ne!

13 megjegyzés:

  1. Betti videóját végig bólogattam,de most már,tudom,hogy Ő nagyon szolíd volt.
    Bár miközben néztem a videót,olyan érzésem volt,mintha magamat hallgatnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bennem több indulat van az tuti (szegény férj)

      Törlés
  2. Cuki vagy amikor elgurul a gyógyszered :D Az a baj, hogy akikhez kellene, pont azokhoz nem fog eljutni a mondandód lényege, mindenesetre szép, hogy kiálltál Betti mellett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cuki, wow
      Nem azokhoz valóban nem fog eljutni.
      Ez a legkevesebb, az összes kedves bloggeremért kézzel lábbal

      Törlés
  3. Megnéztem az eredeti videót, szerintem sokkal bántóbb volt, mint a tiéd. Valahogy más a stílus, ahogy előadja magát, amiatt lehet. Az alap ápoltság, tisztaság hiányára nincs kifogás, de nem is értem, kikkel találkoztok ti?? Nem BKV-zok szerencsére, lehet, azért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére már én sem BKV zom, de hidd egy kecskeméti piac még a Moszkva térnél is tud rosszabb lenni.

      Törlés
    2. Nem adom elő magam, ilyen vagyok. 😂 Amúgy én sem BKV-zok, de bárhol kimegy az ember az utcára, szembejönnek a prototípusok.

      Törlés
    3. Nem azt írtam, hogy másnak mutatod magad. Engem nem zavar a szőke haj-fekete szemöldök, amíg nem büdös-koszos valaki, hagyjuk már meg neki, hogy hadd nézzen ki úgy, ahogy akar. Persze az elkenődött rúzs meg az étel a fogak között az az a dolog, amiért szól az ember a másiknak, mert az nem direkt van.

      Törlés
    4. Mondjuk, a saját bevallásod szerint is koszos kádat nem kellene levideózni illetve ha levideózod ne csodálkozz, hogy beszólnak. És egyik videóban meg korpás volt a fejed. Sajnálom, ha valaki korpásodik, (kellemetlen és nehezen orvosolható probléma) de ha leülsz videózni, akkor legyél annyira igényes ugye, hogy ne korpás fejet vagy koszos kádat filmezz le.

      Törlés
  4. Nem hordok leggingset, de hogy jön ide a terhesség meg műtét? Ha felvesz a leggingshez valaki egy tunikát, akkor már nincs kint a segge, szóval ha volt műtét, ha nem, úgysem látszik a bugyi ebben az esetben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bettinél volt egy rendes komment, hogy ő azért hordja, mert terhes, és tudom, hogy amikor műtöttek, nekem sem volt jó a farmer. De igen, ekkor is van hosszú felső, és ekkor sem kell, hogy az a leggings átlátszó legyen.

      Törlés
  5. Nem tudom... én megtanultam ignorálni a külsőségeket.
    Persze, ha valaki büdös meg koszos azt undorítónak tartom, de azt is utálom, mikor valaki magára locsolja a parfümesüveg felét, csak hogy mindenki érezze, közeledik. :DD Ettől ugyanúgy képes vagyok öklendezni, mint a testszagtól.
    A szemöldökproblémát csak viccesnek tartom, de hát van olyan is, aki nekem szól be, hogy túl vastag a szemöldököm, szedjem már jobban (na ő még nem látta Cara Delevigne-t vagy Taylor Hill-t, gondolom). A leggingsbe is beletörődtem, a gond csak az, hogy nem csak bugyit láttam, hanem intim betétet is. Úgy vagyok vele igazából, hogy viselje nyugodtan, de ne háborodjon fel, ha megmosolygom... :D
    A körömlakk lepattogzásában bűnös vagyok, sokat festek, szóval előfordul, hogy el is színeződik, de legalább be szoktam ismerni, hogy undorítóan néznek ki a körmeim, ahogy Te is, hogy büdös vagy egy-két szál cigi után (mellesleg ott jót nevettem, köszönöm). :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, egyből a krasznaja moszkva jutott eszembe, ezzel párhuzamosan a húsvét, majd átszökkent az agyam a vidéki diszkók dévidbekem illatára.

      Fujjj, fujj, na betétet még nem láttam. Rövidnadrágból kilogó tamponzsinort mondjuk igen.

      A lényeg a jókedv, amit bármikor bármiyen témában :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány