2016. május 9., hétfő

KUKA KEDD 37. HÉT



A képek még múlt héten készültek jó előre, aminek oka lesz. Nézzük meg, mik mennek a 38 héten a Kuka kedd földjén.




A szekrényből több dolog miatt is mennek a dolgok. Mint majd látni fogjátok, fehér vagy részben fehér dolgok mennek. Az ok annyi, hogy a lila hajról már jó előre tudtam, hogy fogni fog. Titkon persze reméltem az ellenkezőjét, de jelentem, fog, és most, hogy még friss, nem is kicsit. Javaslom a lila vagy kék hajra vágyóknak, kétszer gondolják meg, hogy utána melyik ruhát tudják hordani.

Az első darab tökéletesen borzalmasan áll, ezek a nagy csíkok kövérítenek. A hónalja bolyhos, ami fura mert Tommy Hilfiger, és az összes többi hasonló felsőmnek semmi baja. Őt beletettem az adományos kosaramba, mert felesleges lenne itthoninak megtartani a hajam miatt.


A következő darab egy hiba folytán került hozzám. Vagy egy Ralph Lauren felsőm, ami M-es és tök jó, imádom. Aztán ezt megláttam valami nevetséges áron és bevágtam a kosaramba és siettem is tovább dolgomra. Ez kicsi rám, és nem kényelmes. Szerintem sosem hordtam.


Az utolsó szekrényből távozó egy Calvin Klein fehér póló lesz. Fehér, nekem meg lila a nyakam. Nem, nem akarom tönkretenni.
Az utóbbi két felső anyósomnál fog landolni, mert ő kisebb, mint én, de azért ezek még nem nagyok neki. Szóval jó helyen lesznek.

A jövő hétre is szerintem a fehér vagy világosak közül fogok választani, mert ők most jó ideig nem fognak kelleni.

A fürdőszobából az ajakkencék közül kell kikerülnie mostanában a kukára ítélteknek, mert egyrészt nagyon sok van, kettő, ez annak köszönhető, hogy sosem dobom ki őket. A sima rúzsokat nem gondolom romlandónak, le kell fertőtleníteni, és oké. Viszont a folyékony dolgokat érdemes élesebb szemmel vizslatni, mert könnyebben romlanak.


Így esett a választásom a Burt’s Bees szájfényekre, konkrétan háromra. Nem használtam őket nagyon, még úgy sem, hogy annyira azért nem ragadnak. Az árukat szerintem megérik, főleg, hogy szép összetevőket eszünk le a szánk széléről napközben. De ami régi, azzal bizony kegyetlennek kell lenni.


A rúzsszelektálási kísérletemből nem tudom mi lesz, mert nem érzem azt, hogy én ki akarnám őket dobni. Az agyam érzelemmentes és reális fele böködi a ragaszkodó részemet, hogy nahh, történjen már valami, de a kifogások erősek.

A Kuka Kedd mára ennyi lett volna a 38. héten.

Ki mitől vált meg a héten?
Mit gondoltok a rúzsok és a folyékony ajakkencék eltarthatóságáról?


9 megjegyzés:

  1. Egy Nourish próbacsomag távozott tegnap. Nagyon natúr és jó illatú volt, de egyrészt nem csinált mást, csak ragadt és nem hidratált eléggé, meg az illata is hamar megváltozott. Nem szívesen kentem magamra. Lemosó tej, tonik, szérum és krém voltak együtt (50-50-30-15 ml, ha jól emlékszem). A lemosót elfogyasztottam, a többit félig sem.
    Megint pár ócska játékszerűséget is kiszelektáltam. Most nem volt sok és csak random, ami a kezembe került.
    Ruhából csak egy pár zokni repült. 2 aláöltözős hosszú ujjún filózom, kidobjam-e, mert kilyukadtak, de ilyet már nem kapok sehol. Ha megvarrom jövőre még jó lesz, ezeket úgysem mutogatom társaságban, mert átlátszóak nagyon, de a selymes pamut anyagukat oltárira szeretem. Hosszú derekúak, ezért védenek. de nem akarnék sz.rt rágni sem. Dilemma...
    Az eldobozolt sminkcuccokhoz még nem nyúltam. Kuksolnak tovább.
    Van egy 10 éves Chanel rúzsom és még mindig pöpec. A színe nekem már nem való sztem, így a húgomhoz kéne küldeni. Sötét bogyós szín és 25 évesen tökéletesen használható. Én 40 vagyok. Szóval a rúzsok, ha jó minőségűek, akkor baromi sokáig használhatók nálam. Folyékonyakkal már volt bajom. Volt olyan szájfényem anno, ami csípni kezdte a számat, onnan tudtam, hogy megdöglött. Nem emlékszem mióta volt meg, de ezeket lejárat után talán már nem érdemes megtartani és használni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez a dolog annyira ismertős. Kilukadt vagy valami baja van, de egyszerűen nem lehet pótolni. Vannak ilyenek a gyűjteményemben, annyira idegesítő.

      Mindenből a folyékony a gázosabb szerintem, bár a 10 év az nagyon komoly. Semmi olyat nem érdemes használni, ami káros lehet az egészségünkre.

      A Nourish csomagon meglepődtem, bár sosem használtam a márka termékeit, olyat szépeket írnak róla, hogy nem gondoltam vvolna, hogy máshol mega kukában landol.

      Törlés
    2. Valszeg nem a bortipusomnak megfelelo csomagot valasztottam. Ezert nem valt be. Az illatvaltozas talan nem a megromlas jele ebben az esetben, csak oxidacio, de teny, h ezek a natur dolgok altalaban fel evig birjak bontas utan. Szivesen probalnek amugy mast a markatol.
      Meg delutan kihajitottam egy hajra valo kremzselet. Regi volt mar, keves maradt es inkabb szaritott mar, minthogy a hullamokat emelte ki. Lehet, h ezt ujra veszem.

      Törlés
  2. én évi egy nagy ürítést csinálok kb.rúzst nem használok,idegesít sajnos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rúzsok egy időben engen is idegesítettek, de mára teljesen oda vagyok értük. Viszont a szájfényt még ma sem viselem el, undorító.

      Törlés
  3. A rúzsok nálam elfogynak, mert piros és bogyószíneket szoktam venni, 3-nál sosincs több. A folyékonynál az lenne a problémám, hogy igazából visszatunkolod a ki tudja mit a kencébe, nem teljesen tiszta, míg a kemény rúzsnál ez nincs, lekenődik a felső rész mindig.
    Van 3 fedőlakkom, ami nagyon durva, mert 1 óra után simán elmozdítható vele a lakk és ezen nagyon berágtam, mert ilyet még nem tapasztaltam, ez már túlmegy a lassú száradás határán. Szóval nem tudom, hogy kb. 500 Ft/ db miatt megéri-e mérgelődni, míg el nem fogy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezért sem értem miért jó az applikátoros szemhéjalap vagy korrektor csomagolás. Megy vissza menden a tubusba...

      Nem hiszem, max lábujjkörmökre. Bár ilyen alapon lenne mit kiselejtezni még mindig a körömlakkos dobozomból.

      Törlés
  4. Szia, nálam a szempillaspirálok kerülnek rendre a kukába-belőlük sosem elég :D de nem tarthatóak sokáig- a szemem rögtön "jelzi" ha gond van velük. De imáádom a szempillaspirálokat :D Szőkék a pilláim és "szüzek" tehát minden újdonságra ugrok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sprirállal nagyon szigorú vagyok, abból tényleg csak 1 van nyitva egyszerre. Hozzám mindig egy pici kiszerelésű kerül, de már úgy vennék egy spirált, csak hogy elmondhassam, hogy vettem egy spirált :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány