2016. május 15., vasárnap

Vásárlós vasárnap Körömlakk kiadás



A mai vasárnapi kiadás a körömlakkokról fog szól, és igen, csak lakkokról. Ez ugyan szokatlan, de egyik napról a másikra úgy döntöttem, hogy 6 lakkal nem lehet élni, és hogy rendelek egy doboz körömlakkot.


Rendeltem, mert az a kép létezik a fejemben, hogy ezek a lakkok nem nyitódtak ki senki által, és nem is állnak a polcon 2 éve. Tehát friss és jó minőségű lakkokat vártam, és remélem azok is lesznek majd.

A videóban egyesével bemutatom őket, illetve, hogy mi és hogy és merre velük kapcsolatban. Ide csak a képek kerülnek fel, az árral és a milliliterrel.




Ezeket rendeltem:




Colors by llarowe

Behead the Drama Queen - v.2 (pillanatok alatt megszárad és szuper tartós)
17 CAD
12 ml



piCture pOlish

Heavy Metal

14 CAD
11 ml



piCture pOlish

Kryptonite

16 CAD
11 ml



A England

Encore Margot

12,50 CAD
11 ml



Powder Perfect

Abandon Ship (nem szárad túl gyorsan)

14 CAD
11 ml



Cupcake Polish

KaBloom

17,50 CAD
15 ml



Rica

Camo Green

10,50 CAD
15 ml



Rica

Gloomy Sunday

10,50 CAD
15 ml



ILNP

Harbour Island

15 CAD
12 ml



Polished by KPT

Hyacinth (világosabb a valóságban, mint amire kép alapján számítottam)

Sold out, általában 15-17 CAD a márka lakkjai
15 ml



Pretty Serious Cosmetics

Forbidden Zone

12 CAD
11 ml



NCLA

Prized Possessions

16 CAD
15 ml



piCture pOlish
That Remover (nem egy hatékony dolog, viszont nem olyan büdös)
7,5 CAD
125 ml




Ők lennének az én új bébikéjeim. Jó drágák voltak, de legalább most van minden féle fajta színből lakkom, tudok velük alkotni. A lepattogott körmöt nem szeretem nézni, de a kopott köröm sajnos okés kell hogy legyen, mert egyszerűen a munkám miatt naponta jön ez a probléma, és naponta nem szeretnék körmöt festegetni.


Olyan szépen nem festek körmöt, hogy én arról képeket csináljak, de idővel majd vissza-visszatérek egy-egy véleménnyel.


Ti hogy álltok a körömlakkozással?
Mennyire vagytok szigorúak a pattogzással?
Mennyit gondoltok átlagosnak egy körömlakkért?


14 megjegyzés:

  1. Tegnap sikeresen megszabadultam 3-tol, ugyhogy mar csak 36 darab van. :D Az arnyalatok hasonloak az elsodhoz es a szurkeidhez. :) Sokfelet probaltam mar, ezek kozul a Sally Hansen-esek valtak be a legjobban. Azokat vettem a legdragabban is, 6-7 euro volt (2000Ft), ha jol emlekszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még a 20 alatti számmal tök kis szerény vagyok :)
      (bár ha megszámolnám lehet ezen is meglepődnék)
      Itt egyik másik 15-16 CAD is volt, ami már kimondottan drága, csodát várok tőlük...
      A Sally Hansen lakkok tényleg jók, csak csekkolni kell, hogy nem-e régi :(

      Törlés
  2. Jaj de dögös valaki. *.* Imádom ezt a sminket!

    VálaszTörlés
  3. A Kryptonite olyan gyönyörű, hogy a szívemhez kapkodok tőle, régóta vágyom már rá :)
    Pattogzással kapcsolatban szigorú vagyok, és bár ezt kevesen tudják rólam, de a legkisebb pattogás a sarkoknál nálam a manikűr halálával egyenlő, ugyanis ilyenkor addig macerálom a másik kezem körmével, amíg le nem kapargatom az egészet. :D
    Hogy állok a lakkozással?
    Amikor van ihlet, alig várom, hogy a körmeimhez jussak, de sajnos nem mindig tudok erre annyi időt szánni, amennyit szeretnék, persze azért lopok rá néhány szabad órát hetente! :)

    Szépséges lakkokat vettél, kíváncsian várom a rád jellemző elfogulatlan véleményeket róluk!

    Az árakkal kapcsolatban: nagyon különlegesnek kell lenni egy körömlakknak, hogy 1000 Ft-nál többet adjak ki érte, de néha megteszem, mondván: "egyszer élünk"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kryptonite előre véve ezennel a sorban.

      Eddig 3-at próbáltam, és abból kettővel 100%-ban elégedett vagyok, a kék is jó lesz, csak gyakorolni kell.

      Nálam ez a beszerzés volt az egyszer élünk típusú mondhatni rongyrázás, de ennél több drága lakk nem is kell.

      Törlés
  4. Ezek közül a márkák közül nekem van CBL, Picture Polish, Cupcake Polish, ILNP lakk, szerintem nem jártál rosszul velük. Mind tartós, persze én mindig használok alaplakkot és gyorsszárító fedőlakkot is. Én végülis a különleges színek miatt vásárolok indie lakkokat, mert azért egy ilyen érdekes, holografikus színt nem annyira lehet drogériában fellelni. Egyébként az OPI-t nagyon szeretem. Nálunk a Nailland-től lehet ezeket megvenni, megrendelni, átlagosan 4 ezer Ft körül. Talán a PP Heavy Metal érdekelne a legjobban, már csak a neve miatt is. Nekem egyébként a lakk készletem több, mint 50%-a lila. :D Olyan 300 db lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pattogzást elfelejtettem :D Én mosom le a legkisebb pattanástól is, nagyon zavar. A körömvégi kopást is csak minimálisan viselem el.

      Törlés
    2. Alaplakk és gyorsszárító nálam is alap, anélkül nem is lenne sok értelme.
      Az OPI lakkok nálam mind szétváltak és besűrűsödtek egy év alatt, vagy kevesebb, mint egy év. De lehet, ha rendelném és nem a bolt polcáról venném le, akkor jobb vagy frissebb anyagot kapnék.

      Nem tudom otthon 4000 forintért vennék-e lakkot, szerintem nem. Vagy cak pár alap színt.
      A 300 a lila vagy a teljes mennyiség. Mindenképpen wow és wow s wow. Én meg ezzel a 12-vel éreztem azt majdnem, hogy jó ég, túlköltekeztem. Megnyugodtam, hogy ez még okés.
      PP lakkokat előre vettem.
      A körömvégi kopás engem valahogy nem nagyon zavar, mondjuk nagyon rövidek a körmeim, így nem is látható, csak nagyon közelről. A pattogás már zavar, ha több, mint 2 köröm. Akkor lemosás.

      Törlés
    3. A kb. 300-nak a nagy része a lila, azért nem mind. Természetesen nem minden darab ilyen drága árfekvésű lakk, van sok Lovely, Essence stb. PP-ből pl. 10 darabom van, ILNP-ből 8, CBL-ből 4 db..... OPI-ból is vagy másfél tucat. :D Furcsa, nekem még nem váltak szét ezek, én a Müllerből vettem mindet. Cupcake egy van, most rendeltem még kettőt. Ezt a lakkot (a Berry Good Looking színt) nem lehet lerobbantani a körmömről. Olyan, mint a géllakk, szerintem még akkor is fent volna, ha már fél centis lenövés volna. :D Érdekes szenvedéllyé válhat a gyűjtögetés egyébként. A szemhéjpúder palettáknak sokkal jobban ellen tudok állni, mint a lakkoknak. (-:

      Törlés
  5. A Harlowandco-t itthon is szeretjük! :) Én is szívesebben veszek indie lakkokat a különleges effektjeik miatt. De ha a tartósságban vársz csodát, akkor ki kell ábrándítsalak, alap és fedőlakk nélkül ezek sem tartanak örökké. Nálam a másnapi pattogás egyértelmű kegyvesztettséget jelent, annak a lakknak mennie kell. A lepattanást nem viselem el, rögtön lemosom, a körömvégi kopás minimális mértékben elmegy, ha több nap alatt következik be. Nálam kb. három nap a lélektani határ, ami annyit kibír rajtam úgy, hogy szép marad a végére is, azt szeretni fogom. Mivel sok melót fektek egy-egy manikűrbe (szeretek nyomdázni), kevés idő mellett, így elvárom, hogy több napig szép maradjon. Ebben a Seche Vite vagy a China Glaze Everglaze fedőlakk szokott segítségemre lenni.
    Szerintem dolgozó nőnek, anyáknak pláne, életmentő egy jó gyorsszárító fedőlakk. Még a színek rovásáre is érdemes rá beruházni, mert nem csak a felszínt, hanem az alatta lévő rétegeket is megszárítja. Annyi, hogy a Seche Vite-hez meg kell venni a higítóját is, mert hamar sűrűsödik, viszont a higítóval mindig a megfelelő állagra tudom visszaállítani. Én töröltem már gyerekpopót kb. 10 perccel a lakkozás után és a Seche Vite-nek köszönhetően tökéletes maradt a manikűröm - ezt azelőtt el se tudtam képzelni.
    Én általában nem önmagában nézem az árat, hanem a legjobb ár/érték arányt keresem, és ha úgy látom, hogy valamiért megéri a drágább terméket venni, mert nyújt egy olyan pluszt, amire szükségem van vagy szeretném, akkor inkább rászánom azt a pénzt és kevesebbet költök másra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alap és fedőlakk nélkül semmit sem. Sajnos nálam ez talán duplán igaz.
      A másnap már pattogó körömlakkot én is kidobom, semmi értelme kínlódni vele. Eddig 3 lakkot próbáltam, és mind a 3 napokig nem pattant meg, így eddig jók a tapasztalatok.
      A Chine Glaze fedőlakkotmegnézem majd, most ugyan elég új a Sally Hansenes (gyorsszárítós), de B terv mindig kell :)

      Körömlakk hígítót itt az istenért sem találok, vagy csak nagyon rossz néven keresem, de eddig minden boltban hülyének néztek, ha kérdeztem, hogy merre van. Talán majd a Walmartban találok. Ez a 10 perc igéretesen hangzik, nagyon, kell érzést keltett.

      Az ár érték arányt előre nehéz tudni. Ez a rendelés valami olyan indulattal kezdődött, hogy most veszek tízen pár lakkot, és legyenek drágák, de egyenek baromi jók. Aztán majd kiderül, hogy jók-e.

      Törlés
  6. Jaj, ezek nagyon szépek! Még nem tudtam rászánni magam a CbL lakk vásárlására, nálunk 3990,-, PP lakkot is csak 3-at vettem, ILNP is csak egy van, na A-Englandból már több, 8 db és most vettem egy UV-re változó és egy thermos BOW lakkot, na azok viccesek. Sajnos több lakkom van, mint kellene, úgyhogy mikor mondtad, hogy idén többet nem veszel, akkor gondolatban emeltem kalapomat, nekem is azt kellene. Vagy legalább 100-ra csökkenteni a készletet fogyasztással és nem vásárolgatni még hozzá. De nálam fogynak is rendesen a kétnaponkénti lakkozással.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. CBL-ből én is csak egyet váasztottam, a PP-ból is csak kettőt, mert a 16 dollár az akkor is sok(k).
      Uuu thermos lakkot majd én is szeretnék egyszer, mondjuk főleg télen lenne buli :)
      Tuti be fog csúszni még lakk, ennyire nem vagyok erős, de az elhatározás szerűség megvan.
      Kétnaponta, te jó ég. Irigylem a türelmedet és a szenvedélyedet :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány