2016. május 8., vasárnap

Vásárlós Vasárnap West Edmonton Mall kiadás



Múlt héten szombaton két imádott barátnőmmel komoly vásárlási terveink voltak. Az úti cél a West Edmonton Mall volt, ami Észak-Amerika legnagyobb plázája.  Nézzük meg ma, hogy mit sikerült beszerezni ezen a szép napon.



Ami nem jött össze, az valamilyen kék, zöld, egyszerűbb, de csinosabb felső. Pedig 100 boltban biztosan voltam. Mindenhol fesztivál hangulat van, csipke, horgolt cuccok, népi (európai) minta, és még több minta, amit én nagyon-nagyon idegennek érzek a magamtól.
Ruha ügyben nem sikerült nagyot alakítani, de a Sephora és a drogéria természetesen megoldotta, hogy ne üres kézzel menjek haza.



A kínai szupermarket pedig még mindig az egyik kedvenc helyem, olyan mintha egy nagy állatkert lenne, de közben egy bevásárló hely. De én nézek ki a fejemből, csodálkozok, és próbálom megfejteni a világot, amit ott leginkább kínai betűkkel írnak.

Nézzétek meg a videót, ami megint túl hosszú lett, de remélem még így is tetszeni fog.

Ki merre járt mostanság?
Ti miket szereztetek be legutoljára?










A képek most jönnek majd lejjebb, hogy ne rontsák el a videó meglepetését.








Ennek a korrektornak csodás kell tennie, mert baromi drága volt.





Itt megállunk egy pillanatra, mert le kell írnom, hogy ezt a rúzst elsőre nem szeretem. Használtam és olyan puha, folyós, hogy belemázott a szám körül lévő nem létező erekbe, ráncokba, amit eddig semmi sem produkált. Úgy néztem ki, mint egy 60 éves, tök gáz. Próbálom még száraz szájcerkával, úgy hátha jó lesz, mert a színe nagyon tetszik



Megint kaptam ajcsit, most egy NARS pirosítót.









4 megjegyzés:

  1. Tetszik az ombre blúz! Végre nem póló, hanem egy lazán is meg csinosan is variálható darab! Sztem nagyon ügyes fogás!
    Az a malacos tapasz, de cuki! Mondjuk ezek hatékonyságában nem hiszek, de ari. Jó a többi kozmetikum is. Kár, hogy itt nincs Tarte, úgy kipróbálnám!
    Nekem csak egy hegyes balerina jött újnak. Mit össze kajtattam utána! Van ám kínálat, csak egyik sem volt elég puha, túl vastag volt, túl csillogó, baromi drága... Aztán most meglett a tavaszi-nyári darab. Pici lyukacskák vannak rajta, 1 rétegű, béleletlen, vagyis nyárra is jó lesz a szendi mellé. Remélem nem fogja rommá törni a lábamat.
    Jönnek a Joy-kuponos napok és nem maradt rávalóm. Amúgy egy Lauder DW stay in place korrektorra és egy szemöldökspirálra fáj a fogam, de tudok nélkülük élni :D. Korrektorom van 3 másik :). Majd következő hónapban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg csini és jól is néz ki, de amíg fog a hajam, addig nem nagyon fogom használni :(
      Pont ezért is vagyok az utolsó héten csak pólókba, amik lilák vagy feketék :)
      A malacos tapaszban én sem hiszek komolyabban, de a csodát meg persze mindig várom.

      3 korrektorom lettnekem is ezzel az újjal együtt, és tökre rossznak érzem magam, mert nem fogom tudni őket kifogyasztani időben. :(

      Törlés
  2. A tarte bb primer akármiről szeretnék egy tesztet nagyon. Kb egy hónapja nézem az interneten, de sephorába még nem mertem bemenni mert akkor tuti szét nézek rendesen és abból csak drágán jöhetek ki. :D Igazából az egész doboz tetszik nagyon, jó ajánlatnak tűnik. Na jó az lesz a vége, hogy úgyis be kell mennem. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor muszáj lesz felbontani :) A médium szín a tök barna barátnőmnek túl sötét, mindenképpen a light dobozt ajánlom.
      Sephorából csak drágán lehet kijönni, ehhez kétség sem fér :)
      26 CAD volt a Tarte doboz, ami kevesebb mint 20 USD, már csak a szempillaspirál miatt megéri. A pirosító nálam akkor is bronzosítóként működik, ha pirosító van ráírva, és nem sokkal kisebb, mint az eredeti méret, ami 30+ cad.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány