2016. június 21., kedd

KUKA KEDD 43. HÉT


Ezen a héten lesznek egyen dolgok is véletlenszerűek is, de nem is húzom a szót, nézzük, mik mennek ma!


A fürdőből először egy kisebb mono szemfestéket fogok nyugdíjba küldeni. A cucc neve Manhattan Multi Effect Eyeshadow és a 87W Petrol színkódon fut. A nyugdíjazásnak két oka van, az egyik a kora, azért is hívom nyugdíjazásnak. Még bőven az exemmel léteztem, mikor ezt megvettem, ami azt jelenti, hogy minimum 6 éves. Eközben 2 éves szavatosságot jelző ikon van rajta, bár ettől még szerintem semmit sem változott. A másik ok, hogy akkor használtam utoljára, amikor az Urban Decay Smoky palettához használtam a monókat, hogy bemutassam annak a palettának a sokszínűségét. Nem tudom miért nem vettem elő, bár a monókat annyira nem is használom, így aztán tuti lesz itt még más is.


A következő dolog miatt nem kicsit érzem magam rosszul, de egyszerűen hiba volt megvenni is. Nem a termék miatt, hanem mert egyszerűen nem szeretem a krémes szemfestékeket, persze ezt akkor nem tudtam, vagy inkább tagadtam magamnak. A téma alanya a Shiseido Shimmering Cream Eye Color BE204-es óarany színe. Igazából ezzel lejárásos problémák még nincsenek, mert 24 napos szavatossági idő van ráírva, szóval őt még lehet, beteszem a már említett mutáns blogsale-be.


Az utolsó a szépségápolás témakörből életem első alapozó ecsete lesz a Yves Rochertől, ami lapos, macskanyelv típusú. Sokáig használtam, szerettem, jó volt, aztán persze megismertem jobb dolgokat és utána csak porosodott. Azóta az anyaga is megkopott, megzsírosodott. Őt ideje lesz kiselejtezni.


A szekrényből most 3 sima top fog távozni.
A fehér a C & A-ból valós, az utolsó kék pedig a New Yorkerből. Velük nincs semmi különös, régiek.
A középső lilát betettem a szárítógépbe és ezt nem tett neki jót. A H & M-ből jött eredetileg onnan újra is fogom venni.


A ruha rész most annyira nem lett izgalmas, de a toppok között is kell néha szelektálni.


Ti hol szerzitek be ezeket a sima egyszerű alávevős dolgokat?
Használtok egyáltalán ilyet?


11 megjegyzés:

  1. Lidl-ben szokott jó alávevős top lenni, pamut, van trikós és spagettipántos kivitel is. De vettem már Metroban Budmilt meg butikban, ezek nem simák, lehet hordani őket magukban is. Jobban szeretem ezeket, mint a fehérnemű trikókat, mert egyrészt színesek, másrészt meg hosszabbak és pamut mindegyik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fehérneműként árult trikóktól kiráz a hideg. Vagy nulla rugalmasság, vagy műanyag az egész, és igen nem elég hosszú....grrr

      Törlés
  2. Én őszintén ujjatlan topokban létezem egész évben, tekintve, hogy nálam 15 foktól felfelé nyár van :D A H&M-eseket nagyon szeretem, a legtöbbet ott szoktam venni, de van a Pimkie-ből, az sem rossz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 15 foktól felfelé nyár, wow, ja és még egy wow. Én még most is top plusz rövidújjúban nyomom, mondjuk ezt inkább a légkondi miatt. Aztán kinn meg izzadok :)

      Törlés
  3. Én az ilyen topokat szintén vagy a Lidlben, de a legtöbbet turkálóból szerzem be. :D Nyáron én is ezeket szeretem jobban az ujjas pólóknál, pár éve pedig rászoktam az "egyberuhákra" mikor a legmelegebb van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem már lötyög az integetűhájam, itt már nincs ujjatlankodás amíg el nem jön a 40 fok.
      Egyberuhát már mióta akarok venni, de az én testtartásommal egy zsáknak néz ki mind :( Azt hiszem nem szeretem a nyarat annyira már :(

      Törlés
  4. Én ma nagyon sok mindent kidobáltam. Hirtelen bejött a meleg, valószínűleg ezért vagyok szarul, és úgy voltam vele, hogy ami nem okoz örömöt és már rég lejárt, annak nyista. Így sminkekből is kidobáltam jópárat; egy Maybelline Colour Tattot, egy essence rúzst, egy Catrice pirosítót, amit gyűlöltem mert nem fogott, semennyire sem, egy essence szájceruzát -a transzparens használhatatlan lett, én nem tudom, mit csináltak a formulájával, de konkrétan nem kenődik, csak törik -és egy Catrice 4-es kékeszöldes púder palettát.

    Ruhák közül kiválogattam vagy 6-7 felsőt és 2-3 nadrágot, meg 2 cipőt -ezeket viszem valami adománygyűjtő boltba.

    Bevallom, rohadt jó érzés volt megszabadulni ettől a sok szartól, jó érzés, hogy nem foglalja feleslegesen a helyet, és végre mindenből kicsit kevesebb van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép kis mennyiség, nagyon is.
      És jó érzés elférni, és látni, hogy csak a jó dolgok vesznek kerül. Ha nem is hetente, de havonta mindenkinek kéne csinálni.

      Törlés
  5. Az ecset jó lehet esetleg arcpakolás felvitelére, legalábbis nekem bevált ez a módszer, és sokkal kevésbé kenek össze bármit is a pakolással, amit nem kellene.

    Nálam mostanában nem volt selejtezés, de a blogtalálkozós csereberére szeretnék majd vinni néhány dolgot, úgyhogy ismét csökkenni fog a dolgaim száma, de remélhetőleg úgy, hogy új gazdára találnak, akinél majd boldogabbak lesznek. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ecsettel az a baj, hogy lehetetlen kimosni, valamiért ilyen kis zsíroskás marad mindig, pedig mindennel próbáltam már.

      Na oda lenne egy nagy kupacom, de így majd valami mutáns blogsale-t fogok tartani, szerintem kisorsolok egy csomó mindent, mert túl sok a dolog, és igen, kicsit beteg vagyok ha új dolgokat kell kipróbálni.

      Törlés
    2. Á, értem, szegény menthetetlenül zsíros már. :-(

      A mutáns blogsale jó ötlet, kedves gondolat Tőled :-)

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány