2016. június 9., csütörtök

Üres dobozok utolsó tánca


Ez egy videós bejegyzés lesz arról, hogy már megint összegyűjtöttem a szemetet, és ideje kidobni. A címben nincs tévedés, ez nem flakonokról fog szólni, hanem dobozokról, üres dobozokról. 



Igen még a dobozokat is tárolgatom, de most összeszedtem magam, és elhatározásra jutottam. Vagyis én nem, de szerencsére van nekem egy csodás férjem, aki még az életveszélyt is képes vállalni, csak, hogy nekem segítsen.

Kíváncsi vagyok, hogy a dobozok kérdését ki hogyan éli meg, mert én rosszul. Ki az, aki könnyen kidobálja a drága és márkás sminkcuccok csomagolását, és ki az, aki kincsként őrzi? 


Vagy ez terméktípustól függ? A krémek dobozait mondjuk sokkal könnyebben kidobom, mint egy palettának a dobozát. Így aztán az Urban Decay Smoky doboza majdnem egy év után távozott.
Nézzük meg, mi másnak a doboza jutott szomorú sorsra! Vigaszként a szelektívbe mentek.



Ki gyűjtögeti a dobozokat?

10 megjegyzés:

  1. Ha lenne egy foltvarró ismerösöd, akkor neki ajándékozhatnád a dobozokat és zacskókat. Pl. a zacskókat sokáig lehet használni, elhiszem, ha már nem szépek, szabásmintának kiválóak. Ugyanezt anyagból megvarrva strapabíró szatyrot lehet varrni belőle. A dobozok hát részben tárolásra, részben szabásmintaanyagának kiválóak.

    VálaszTörlés
  2. Hű..... Még nézni is rossz volt. :D Mintha magamat láttam volna, mert én is nagyon sajnálom ezeket a dobozokat kidobni! Amúgy éppen egy Sally Hansen körömerősítős dobozzal jártam úgy, hogy szinte azonnal kidobtam a vásárlás után, a lakk szépen tönkrevágta a körmöm, és nagyon bántam, hogy kidobtam a dobozt az összetevők miatt, mert ugye itt sajnos visszavinni nem lehet. Éppen a múlt héten dobtam ki sminkcuccos dobozokat, ezer évesek voltak. Meg beszáradt szemspirálokat is. Ezeket azért tároltam, mert amelyikben jó a kefe, azt ki szoktam mosni, és azzal fésülöm az összeragadt pillákat. (-: De ilyen sok minek...... Meg ilyen régi. \-:
    Hű, azok a zsinórfüles papírtáskák! Olyan cégnél dolgozom, ahol ezeket gyártják. Egyik kollégával éppen mostanában beszéltük, hogy ők mennyit kínlódnak a készítéssel, aztán megveszik benne az árut az emberek majd kidobják. :D A másik ami nálunk készül a Pixibox jellegeztes doboza. Nekem csak onnan származik ilyen dobozom, mikor rendelek Pixit, de lehet abból is ki kéne dobni, mert szörnyű mi helyet elfoglal, és nem mindben tárolok valamit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régen otthon mennyi mindent tárultunk ronda cipősdobozokba te jó ég. A pixiboxok egyforma méretűek? Mert ha igen, akkor abból valami jó dolgot talán ki lehet hozni.

      Én igyekszem nem kérni zacskót, deolyan hülyén néznek rám, pedig én em vagyok hajandó reklámszatyrokkal mászkálni, még akkor sem ha az Sephorás.

      Törlés
    2. Igen, egyforma, alapterülete szinte négyzet. Én körmös cuccokat tartok bennük, mint nyomdalemezek, kellékek.

      Fú, nálunk sokan hajlamosak "hazavinni" ilyen táskákat, meg van, hogy kicsit selejteseket odaadják nekik..... Én sem szeretek ilyennel járni, ha sok a cucc, én hátizsákos típus vagyok. :D

      Törlés
  3. A cipősdoboz az kell, azokat megtartom, na de a kozmetikai cuccok doboza megy a kukába. Az ajándéktasakot azt tovább szoktuk ajándékozni. Azt hittem, mindenki így csinálja, azért nem írnak a kísérő kártyára :) A konyhai, egyéb kütyük doboza van még meg, mert mi van, ha vissza kell postázni? Szerintem már rég elromlott cuccok dobozai vannak a szekrény tetején.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ajcsi zacsikat otthon én is mindig tovább adtam, lassan újra neki kell fognom.
      A konyhai kötyök dobozát múlt hétvégén hajigáltam ki, hu, nem tudom hány köbméternyi volt.

      Törlés
  4. Én csak addig tartok meg egy dobozt, amíg nem írok róla tesztet/hault, bár a NYX-et meg pár krémet leszámítva kb semmi sincs tobozban. Mániákus szelektáló vagyok, én ezeket élvezem összegyűjteni majd egyszerre kidobni... :D A videód után is olyan érzésem volt, hogy én dobozokat. akarok. KIDOBNI!!!
    Félelmetes vagyok néha. A sima szeméttel is így vagyok. Imádom kivinni a szemetet, és üres zacskót tenni a kukába. Nem tudom ezt sajnos megindokolni, engem is érdekel ez honnan jött nekem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD, jajj ez de cuki. Viszont annak örülök, hogy jött a kidobás kényszer, remélem másoknál is.
      A könyhai szememet, egy szelet szalámit, fél paradicsomot vagy ilyesmiket egyébként nem viselem el egy pillanatig sem. Csak a sminkcuccok olyanok, meg a ruhák, amiket nem tudok kidobni, de valószínűleg ez ilyen régről megmaradt kényszer, mert nem nagyon voltak.

      Törlés
  5. A zsinóros fülű nagy papírzacskókat imádja nálunk az egyik macska. Ugrál ki-be, püföli, mindent csinál vele. Úgyhogy azt én simán kint hagyom a nappaliban cicajátéknak 2 hétre és leamortizálódik, szóval máris ki lehet dobni szívfájdalom nélkül. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A macskák itt is imádják, ezért van már mindenhol. Komolyan mondom életveszélyes nálunk közlekedni, mert zacskós (csúszósak)és dobozok vannak mindenhol.

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány