2016. július 29., péntek

Banánkodjunk egy kicsit



Már mutattam pár cuki koreai kézkrémet, és ma egy kicsit folytatom is ez a jó szokásomat. Ma a TonyMoly banános kézkrémről és ajakápolóról lesz szó.



Tegye fel a kezét, aki vett már valamit, mert „olyan cuki”!
Na ugye.

Igen megesik a dolog, főleg a kézkrémek esetében. Mint szerintem legtöbben tudjátok, a koreaiak csinálnak egy csomó cuki kézkrémet, mint a fóka alakú, a pandás, barack, citrom és a többi. Ha valakinek ilyen vágyai támadtak ebben a hirtelen pillanatban, akkor annak irány Korea! Vagy a Jolse.com. Vagy akármelyik másik koreai oldal, de én csak ezt az egyet használom, innen sem lehet sosem megismerni a dolgok 1%-ánál többet.




Banán első adagja a TonyMoly Magic Food Banana Hand Milk, ami 45 ml és eredeti ára a Jolse-n 9,98.
 
Elsőre, mint szerintem a krém legtöbb használója, mintaként került hozzám. Akkor már alapból meg akartam rendelni, és mivel a minta tetszett így jött is haza. Értékeljük külön a kézkrémet, és külön a csomagolást. A banános krémnek banán illata van, legyen ez bármilyen meglepő is. Mű, de banán, aki nem szereti a banánt, annak nem fog tetszeni. A krém állaga a nevében szereplő milk, azaz tej szóval semmilyen kapcsolatban sincs, legalábbis állagra biztosan. Ez a kézkrém egy sűrű és kicsit zsíroskás cucc. Beszívódik, de nem az a fél pillanat. Nyomot nem hagy, teljesen kényelmes a használata. Hidratál, nekem elegendő mértékben. Ennél jobban már csak egy sarokkrém vagy a vazelin lenne erősebb.


A csomagolás ugye cuki. A nyílás nagyon kis pici, így jól adagolható. Mindaddig, amíg sok van benne, utána már kissé macerás. A kupak rész szilárd műanyag, a tubus viszont szilikon és puha. Érdekes, mert pár hét után a tubus benarancsosodott, ezzel szemben a kupak megmaradt banán színű. Az utántöltése nagyjából lehetetlen, hacsak nem megpróbáljuk felszívni a másik krémet a kilapított banántubussal, de a csőre nem leszedhető.


Menjünk tovább az ajakápolóra. TonyMoly DelightDalcom Banana Pong-Dang Lip Balmra, amit 7grammos kiszerelésben kínálnak nekünk 6,98 dolláros áron.

 

 

Az ajakápoló banán egy kis pici cukiság, amit kulcstartóra lehet tenni, vagy táskára szerelni. A csomagolás ugyanaz nagyjából, mint a kézkrém esetében, azt kivéve, hogy a csőr tök jól lett kialakítva ajakápolásra. Viszont a rúzsok miatt sokkal kevesebbet használom, mint azt illene. Hát bűnös vagyok, nincs itt semmi tagadás. Az anyaga nagyjából olyan, mint a kézkrém; sűrű, kicsit zsíros, kevéssé folyós anyag banán illattal. A hatása szerintem kiváló, legalábbis a kanadai tél nem fogott ki rajtam.

 


Megéri-e?
Egyszer buli, de ezek azok a tipikus dolgok, amiből nem vesz az ember kétszer. Akciósan a kézkrém 8,5 dollár, ami még mindig több mint 2000 forint.

Annak ajánlom, aki az ár és a mennyiség tudatában vágyodik egy kis banánra.


Mit szóltok a dologhoz?
Próbáltatok már cuki kézkrémet?
Mit gondoltok, mi a reális ára egy kézkrémnek vagy egy ajakápolónak?

2 megjegyzés:

  1. Ezekből a dolgokból pont mindig olcsót veszek, ajakápolóból Baleásat, egy db az éves adagom, nem száraz a szám. Kézkrém az fogy rendesen, emiatt Avon, Anaconda, Balea márkákat szoktam venni. Egyedül lakkból és arckrémből, fényvédőből szoktam drágát venni, egyébként skót vagyok :) Jópofa ez a banános cucc, kevés banánillatú kozmetikum van, már csak azért is!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajakápolóból Burt's Bees eset szoktam venni, ez csak a kézkrém mellé érkezett. Poénból. Kézkrémből meg aztán mindenféle van itthon, olcsó, még olcsóbb, drága szerintem ezen kívűl még egy másik sütis van és annyi. A lényeg ne legyen benne kőolaj, vagy más névvel megáldott, de még mindig kőolaj.
      A banánok meg a Pizsomás banánok óta a hatalmuk alatt tartanak.

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány