2016. július 13., szerda

Hurrá nyaralunk! Mi került a neszesszerbe?


Igen, végre eljött a nyaralás ideje, így aztán eljött annak az ideje is, hogy bepakoljam a bőröndömet. Ma azokat a dolgokat nézzük meg közelebbről, amik a neszesszerben landoltak, és jönnek velem.



A videó:



Ami kimaradt a videóból:
Szúnyogriasztó, a testre való fényvédő, a spriccelős arctonik

Gyógyszereket nem hoztunk, egyrészt elfelejtettem, másrészt itt is tudunk venni, mert otthon alapból csak catafalm van nagyjából.

Nem a neszesszer témája, de minden nyaralós, utazós bejegyzésemben megemlítem, hogy az utasbiztosítás nélkül felelős ember nem megy külföldre nyaralni, gyerekkel meg pláne nem. Ha pont arra nem futja, ahogy az érv szokott szólni, aki az ne menjen sehova!

A tükröm már első nap hiányzik, mert a falra szerelt távoli tükörben nem szeretek sminkelni, így szerintem nagyjából felesleges is volt a szemsmink többsége.

Kinek mi nem maradhat ki az utazásból?
Smink vagy sminkmentesség a nyaralás idejére?

8 megjegyzés:

  1. én minimál sminkben nyaralok általában, ennek megfelelően kevesebb cuccot is viszek nálad, de sokszor beleestem abba a hibába, hogy cipeltem egy csomót, és nem használtam, emiatt már kevesebbet pakolok, és bőven elég így is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tavaly én sem használtam kb semmit, főleg, hogy 40 fok volt.
      A sunyi, hogy most még 10 kiló simán fért volna a bőröndbe, és ha meg fér, akkor olyan nehéz nemet mondani.

      Törlés
  2. Ha nyaralni megyek sminket semmit nem viszek egyáltalán. Alapból Balatonhoz megyünk, ha megyünk oda minek...önállató szállásunk van, tehát magunknak főzünk. De mikor Görögországba mentünk nem is tudom, lehet oda vittem spirált, meg szemcerkát, de kb ennyi. Sebtapasz, gyógyszer nálam alap :D De tusi, deo meg stb azokat elteszem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán? Mit meg nem adnék, hogy kellemes érzésekkel és mindenféle buta tévképzetek nélkül tudjam magam jól érezni más humánok között smink nélkül.
      Jó a Balaton meg a vízpart abszolút sminkmentes, az aki sminkben megy strandra, az már tényleg beteg.
      Ha otthon enne gyógyszerünk lehet hoztam volna, de itt van mellettünk a drogéria, így nem gáz, és azt is ugyanúgy fizeti a biztosító, szóval így nem gáz ha venni kell. De ezt a taktikát nem ajánlom, igenis mindenki vigye a bogyóit, különösen a széntablettát :)

      Törlés
  3. Mi általában a Balatonhoz megyünk, vagy a hegyekbe ilyen falusi turizmus.. Volt, hogy a Balatonhoz vittem pár sminkterméket, mert majd ha fényképezünk ugye..... Aztán nem vittem túlzásba a használatot. :D Azt hiszem idén csak a L'Oreal Genius alapozó jön velem (tudom, nem kedveled a márkát), mert az arcbőröm az nem valami szép, de ha kánikula lesz szerintem azt sem használom. Akkor inkább arcpermet. (-:
    Egyébként mint körömlakkfan nálam talán meglepő, hogy azt sem viszek semmilyen nyaralásra. Itthon lakkozok előző napon, elviszem a lemosót, ha kopik vagy lepattan lemosom és utána natúr körmökkel nyomom. :D Egyébként én az a homokórát lánccal típus vagyok, és listát írok, mert amúgy mindig elfelejtek valamit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy megjegyezted, hogy ezt a márkát tényleg nem veszem meg :)
      Jaja, a fényképek. Bár annyira nem bírja a szemem a fényt, hogy a szemsminket azt hiszem a napszemcsi meg is oldja.

      Régen én is írtam a kis listámat, de ma már csak bepakolok, majd lefelezem :) a logika

      Törlés
  4. Idén városnéző nyaralásra megyünk Párizsba az egyik barátnőmmel, tehát egy kevés sminket mindenképp viszek. Tóparti nyaraláskor nem szoktam sminkelni, de mindig van nálam spirál és szemceruza, mert hát sosem lehet tudni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sosem lehet tudni alkalmak miatt van velem az eltett sminkcuccom 80%-a, de szerintem ez elég sokakkal így van.
      Párizs nekem a vörös rúzs városa, ami nálam ugyan kizárt, de minden nem lila hajú nőnek kötelező :)

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány