2016. július 25., hétfő

KUKA KEDD 48. HÉT



Hello Kuka Kedd újra. Most kimondottan szeretlek, mert olyan idegbajossá tettél, hogy nincs mit kidobnom, hogy fogtam magam, és egy hónapnyi cuccot szedtem össze.


Nem ezek most nem fognak egyben megjelenni, de a nagy begyűjtés most jól esett. Főleg mert a szívemnek kedves ruhákat is idetettem, amik már kopottak vagy valami nem stimmel velük. Sminkcuccból is jönnek majd olyanok, amiket  csak az idő eltelte miatt teszek ki, vagy mert nem használom, és persze olyan is lesz, ami nem jó.

Nézzük ma a szekrényt elsőre.

Volt egy gatya, amit majdnem kiszelektáltam, mert idén még nem volt rajtam, de aztán abban mentem dolgozni, és újra megtetszett. Ez azért nem jellemző, amit nem akarok felvenni, azt általában nem is szeretem.

Ma a szekrényből két nyárias „outfit” fog távozni. Elsőként a fehér miniszoknya. Két oka van a dolognak. Az egyik, hogy a miniszoknya dolgot hanyagolom, egyszerűen löttyedtnek látom a lábam, és nem nagyon vagyok hajlandó rövid dolgokban kimenni emberek közé. A másik az, hogy fehér, és emiatt nem vettem fel szerintem kb. sosem. Na jó, elvétve. Nagy félelmem a fehér, azon minden meglátszik és a buszok meg ugye nem csilivilik. Szép ez a szoknya, csak nem hordom, így aztán felesleges kerülgetni.


A két felső nem tévedés, pontosan egyforma, csak a színük különböző. 6-7 éve vehettem őket a Tescoban, és mivel nem tudtam dönteni a színek között, így mind a kettőt megvettem. A színeiket még mindig szeretem, vagyis azt, amilyenek voltak, mert mára már kopottas. Látszik rajta, hogy agyon vannak mosva. A másik ok az az, hogy a mellemen még mindig hülyén néznek ki, főleg, mert semmi ruganyosság nincs bennük. A szívemnek nem tetsző a mai döntés, de nagyon erős vagyok, ezek meg mennek.


A fürdőből első körben a Clarisonic testre való kefefeje fog távozni. Ezt konkrétan háromszor használtam. Valahogy nincs meg bennem a késztetés, hogy kis elefánt testemen egy ilyen kefével vacakoljak egy 10 percet. Így aztán a kefe a kád szélén várta, hogy használjam, minden egyes fürdéskor vizes lett, majd próbált kiszáradni, de a penészből ítélve ez nem jött neki össze. Megy a kukába, és most már tudom, hogy ezt a kefefejet nem kell újravennem.


A sminkek közül két Gosh mono szemfesték fog távozni.  Nem gondolom őket rossznak, de nem használom őket egyáltalán.  Miért? Mert ha színeket szeretnék, akkor igenis színeket szeretnék látni a szememen, ezek ahhoz képest meg fakó és halvány valamik. Olyan normális embernek valóak. Ők mennek a továbbpasszolós dobozba, mert még annyira nem öregek, hogy ki kellene dobni.



Meg is vagyunk a 48. héttel. Ha el nem felejtem, akkor jövő héten a ruha fronton kellene dupláznom, hogy az egyensúly újra beálljon a múlt hét miatt, de most valahogy nem volt kedvem.
Kuka Kedd nyomul az egy éves szülinapja felé, jupppééé.

Nálatok távozott valami?
Van még olyan nyári ruhátok, ami idén nyáron nem volt rajtatok?
Ugye hogy van, tessék kipróbálni!

8 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon erős vagy megint, hogy meg tudtál válni amúgy szeretett dolgoktól. Nálam ruhák terén most már egészen jó a helyzet, és nem nagyon vannak felesleges darabok, de azért majd egy kört még megpróbálok „kegyetlenkedni”, és az alig előkerülőket kiszelektálni, hogy jobban elférjek a szekrényben.

    Aztán pedig jön majd egy naaaagy körömlakk-szelektálás. Na, azt nem annyira várom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már eljutottam oda, hogy nekem kevesebb vállfám van a szekrényben, mint a férjnak, pedig mindenem vállfán lóg. Annyira jó érzés, hogy van hely.

      A körömlakk szelektálás kegyetlen lesz én érzem.

      Törlés
  2. Nekem van egy csomó ami nem volt...... fogom az időre, mert csomószor voltam nem annyira nyári cuccban dolgozni..... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó igen, sokat esett, rossz idő volt, és nem azért mert dagadtnak érzem magam és nem vagyok hajlandó kimenni emberek elé rövid cuccban :) Az időjárás :)

      Törlés
  3. Kidobtam egy szoknyát ma meg csomó zoknit múlt héten. Most tényleg, amit már tavaly sem hordtam meg max. azért tartogatom, hogy majd a kertbe anyóshoz...annak nincs értelme.
    Lakkokat nekem is kellene szelektálnom, de azért nehéz ügy, mert szívesebben adnám oda valakinek, csak vigye, de úgysem kell senkinek 2-3 éves lakk.
    Festés előtt állunk, MUSZÁJ lesz szelektálnom, pedig én aztán gyakran szoktam, de még mindig van mit kidobni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó igen, festés, költözés mindig egy jó ok a szelektálásra.
      Kertbe még jó lesz alapon mennyi cuccomat vittem haza anno anyámékhoz, hát nagyon megérte :)Egy dobozban senyvednek.

      Törlés
  4. Én rengeteg felsőnek kitettem a szűrét, amit még kb 1 éve anyóstól kaptam és nem akartam, hogy megsértődjön (igen, tudooooom...micsoda indok, de jobb a békesség, mert ő aztán tud hisztizni), így elfogadtam, de most eljött az ideje, hogy diszkréten megváljak tőlük. :D A fürdőből tusisflakonok távoztak, aminek az alján még volt, de Párom inkább az újat bontja, ezeket meg ott hagyja porosodni. Dezodorok is távoztak, amiket félredobtam a fiókba mérgembe, mert gagyik voltak, de most nem kegyelmeztem. :D Pár régi arckrém is a kukában landolt, amiket szintén félredobtam, mivel nem váltak be. 2 tubus alig használt, kritikán aluli fogkrém is a kukában landolt.
    Örülök, hogy végre rászántam magam, hála neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira gonosz dolog ruhát venni ajándékba. Másnak kell majd hordania, ami elég nyűg tud lenni. (ennél már csak a könyv gonoszabb, mert azzal ég el is kell cseszni x órát-napot, attól rettegve, hogy mikor kédezi meg az ajándékozó, hogy mi lett a vége)
      A majdnem üres flakonokat én sem bírom, olyan idegesítőek.

      Nem, nem. Csakis magadnak köszönheted :) Csak így tovább!

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány