2016. augusztus 10., szerda

7 kedvenc szemhéjpúder szín, dupla kiadás



Erre a témára nem elég a 7-es szám, még a duplája sem, de már sokkal kevésbé nyomasztó, ha 14-et megnevezhetek. Ebből már ki is derült, a mai lista színekről fog szólni, méghozzá a kedvenceimről.



Nem fogok meglepetést okozni azzal a kijelentésemmel, hogy mostanában a színek igen komoly szerepet játszanak az életemben. Sokáig voltam sátános, denevéres koporsószökevény, voltam natúr lány, de sosem voltam még ennyire színes a korábbi éveim alatt. Nem tudnék megnevezni hatást vagy okot, hogy ez hogyan is alakult ilyenre.

Nézzük meg a szuper színes listámat, ami nem sorrend szerint van, de így jöttek egymás után a képek.



Stila In the know paletta, és ebből a Fire szín. Csodás téglaszín, teljesen matt, én minden natúr vagy barna alapú szemsminket fel tud dobni úgy, hogy a smink diszkrét marad. A lila hajkoronával valószínűleg kissé háttérbe fog ez a szín szorulni, de a szívemben ott van, nem fogom elfelejteni.



Venus I.-es azaz a Grunge paletta és ebből is a Shell szín, ami egy barackos könnyű kis szín, szintén univerzális és ráolvad az ember szemére, elsatírozni egyetlen fél pillanat.
Megrendelhető ITT.



A következő palettából kettő szín is kikerült. Maga a paletta a Lime Crime Venus II. verzió és a színek zöldesek, egyik a Marsh a másik a Fly. A paletta egésze azért nem a szívem csücske, de ez a két szín csodálatos és tökéletes.
A paletta megrendelhető INNEN.



A következő paletta konkrétan 3 kedvenc színemet is magában rejti. Ez nem más, mint a Lunatick Cosmetic Labs szemhéjpúder palettája a Hocus Pocus. Ebből a palettából konkrétan 3 kedvenc színt is választottam, vagyis ez a három másik hármat ütött ki a versenyben. A bébikék a Sacrifice névre hallgat, a lilák pedig Phantom Craft és Omen néven futnak. Mind a három szín szuperül pigmentált, könnyen satírozható, imádom őket.
Beszerezhető INNEN.



Most következzen pár mono kiszerelésű termék. Első a sorban a MAC Eye Shadow Mineralize Smutty Green színben. Ez valami eszméleten szép zöld szín, megfelelő mennyiségű csillámmal. Nem szoktam mono porokat venni, de egyszerűen ez rámmosolygott, én meg beleszerettem.



A másik mono, ami szintén zöld az az Yves Rocher 063-as Vert Empire néven futó szín. Ó, ha én ilyen zöld ruhákat tudnék találni, milyen boldog is lennék. A zöldet szerettem mindig is, csak nem azt a zöldet, amit lehet is kapni. Válogatós vagyok, tudom. A szemhéjpúderre visszatérve ő egy zseniális darab, szép hűvös színe van, de még telt, nem pasztell. Satírozni könnyedén lehet, remélem, még sokáig jó állapotban marad, már nem egy fiatal darab.



A ColourPoptól van két monóm, ami nem meglepő, mert nagyon király színeket tudnak csinálni, csak szokja meg az ember ezt a fura állagot. Az én két kedvencem a Telepathy, az aranyszínű az ultra metallic szériából és a Too shy, ami egy kék pressed pigment.



Nem hiszem, hogy meglepő lenne, hogy a MELT Radioactíve Stackből is van kedvencem, ami nem más, mint a Radioactive szín, azaz a rózsaszín. Nagyon durva az a szín, mintha világítana, mintha saját fénye lenne. A kiszerelés meg csak egy extra wow hatás. A MELT Cosmetics termékei INNEN megrendelhetőek.



Végül következzen még két szín a Kat Von D Mi Vida Loca Remix palettából, ami sajnos már nem kapható. Oké, bevallom, hogy a 14 kedvenc színt ebből az egy 24-es palettából is ki tudtam volna választani, mert annyi kedvenc színem van benne. De ez nem lett volna fair a másik száz szemfestékkel szemben. Így aztán lekorlátoztam magam kettő, azaz kettő darab színre, ami egy Misfit nevű zöld és egy Echo nevű lila, amit a fényképezőgépem nem tud visszaadni.



És ennyi, ez máris 14 szín. Úgy hoznék még ennyi színt, nem lenne nehéz kihívás.

Ezek lettek volna a kedvenc szemhéjpúder színeim. Ha tetszettek a színek írjátok meg! És persze a listából a kedvencre meg duplán kíváncsi vagyok.


Kinek mi a kedvenc szemhéjpúdere?
Mi a kedvenc színetek szemre?



4 megjegyzés:

  1. Az Echo keltette fel innen az érdeklődésemet, annak ellenére, hogy a fényképezőgéped nem tudja visszaadni teljesen. Szerintem nekem való lenne a kicsike, és én is szeretném :-) Emellett még az Yves Rocher zöldje tetszik, és szerencsére két pulcsim is van ilyen árnyalatban: egy V nyakú és egy garbó, remélem, nem utálsz érte :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Irigykedek a szó legpozitívabb értelmében. Szorgalmasan tovább fogom keresni a tökéletes zöld felsőket.

      Törlés
  2. A bemutatott listából a Melt élénk rózsaszínje a kedvencem és ami neked nem kedvenc, de állatira megnézném magamon a mustard a LimeCrime II-ből. Lehet utána nézek a Mac-nél, hátha tartanak ehhez hasonlót.
    Saját késuletből a hatásodra beszerzett Sushi Flower (erős rózsaszín) Mac-től és hétköznapibbak közül Laudernek a Tempting Mochája. Ez egy finoman csillogó majdnem bőrszínű valami, de szeretem hosszú tusvonallal kombinálni. Szemfestékekből barnákat hamarabb magamra kenem. EGyrészt elég hangsúlyos a szemem és környéke, másrészt a stílusomból adódóan, harmadrészt nem mindig van olyan állapotban a bőröm, hogy az élénkebb jól mutat. Ilyenkor korrigálom a színekkel a plötyi szemhéjat, kiemelem, amit érdemes :) és a számra terelem a hangsúlyt egy erős rúzzsal.
    Bocs, a sok dumáért, de tudom, hogy itt megértő fülekre találok az arcápolás és smink-dilimmel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Mustard színből van majdnem ugyanilyen a MACben, tuti.

      Szemre az élénk színekből nem feltétlenül kell sok, de ha csak egy csipet élénk belekerül a barnába, az annyira jól mutat, de még nem megy feltétlen a komfortzónán kívűlre.

      A rózsaszín a barnás színekkel simán összefér, és az 5% - 95% arányból indúlva szépen lassan haladva elég komoly változásokat is el lehet érni. Amíg az kényelmes, kellemes.
      Nekem is plötyi a szemhéjam, és 10 év múlva már nem is lesz, de rá sem rántok a dologra.
      Azért van a komment szekció, hogy jöjjön a duma :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány