2016. augusztus 24., szerda

Csacsogós Csütörtök: Mi van a táskámban?


Semmi értelme az ilyen jellegű videóknak, ennek sem lesz, de hát sokan érdekesnek gondolják ezt a dolgot.


A videó ötletért pacsi Evelinnek, a Zoara Kuckójából. Köszcsi csajszi.

Nézzük, mi van odabenn!



Ugye hogy ez egy szuperhasznos videó volt, egy szuperhasznos macska segítségével. Tök ideg lettem tőle, nehogy nekem megfulladjon. 


Ki melyik táskacsoportba tartozik?
Rendezett, tiszta, mint a patyolat, rumlis, mindent belehajigálós?


18 megjegyzés:

  1. Kiragadom a lényeget! Füles ❤
    Nálam minden van a táskába. Minden. Régen volt nálam váltó ruha is. De arról leszoktam. Pedig hányszor jól jött:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen, Füles az alap.

      Hu az már komoly eset. Nálam a kézfertőtlenítő a max felkészültségi fok, najó, néha esernyő.

      Törlés
  2. Szuper! :DDD éljenek a haszontalan videók! :D Kedvencem a gyűjtői darab target táska :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez olyan, mint a régi "Skála" nevű táskák, már nincs.
      De egyébként jó ez az ötlet, mert nem fókuszálsz rá, hogy a púder 18 tulajdonságát mind el tudd mondani, el ne felejtsd, meg le ne maradjon, meg mittomén. Csak lazán :)

      Törlés
  3. Még soha nem néztem ilyen videót mert nem igazán csigáz fel hogy másnak mi van a táskájában + a szelektált vagy csak a poszt kedvéért odatett cuccaira sem. Ezen viszont nagyon röhögtem :). És a Füleses póló de édes. Ja és a cica is persze :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig hidd el már vártam a "Fujj, nálad taknyos zsepiii van" kommnenteket, mert nem lett megrendezve.
      Fülü, imádom.

      Törlés
  4. Az a póló! :)
    Imádom :)

    Az én táskám nagy, és mindig tömve van. Az egyterű táskákkal szemben a többzsebest-rekeszest részesítem előnyben, és folyton kutatok bennük, mert persze hogy eltévedek a zsebek között! :D

    Nálam is szokott elemlámpa lenni, most az öngyújtóm lámpája tölti be ezt a funkciót, életfontosságú, amikor a kerten át bandukolok a sötétben a sunnyogó varangyos-békák között.

    Esernyőt nem hurcolászol? Nálam az van még.

    A taknyos zsepik nélkül nem is táska a táska! :D

    Tetszett a videó, végigröhögtem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Én is

      Volt több rekeszes táskám, de nem szerettem, pont azért mert eltévednek benne a dolgok, keresem a cuccot, aztán szívrohamot kapok, hogy elhagytam, de később megtalálom.

      Én még sosem használtam azt a lámpát,de jó, hogy van.

      Esernyő nem nagyon van nálam, mert a mostani kivételes esős junius végét leszámítva itt nem nagyon esik az eső, ha esik is 10-20 és el is ment. Direkt vettem kis méretű esernyőt, mert annyira utálom, hogy mindig 1000000000000 kilós a táskám, és húzza a vállam.

      Örülök, hogy jó kedvre derítettt téged is. Ez vicces, mert erre tényleg semmit sem készültem és vicces lett, a másiknak meg jól nekiülök, és semmi extra. Szóval majd több, csak leülök dolog lesz.

      Törlés
  5. Most már legalább nincsenek tévhiteim,hogy csak az én táskám rendetlen és dzsuvás sokszor. :D
    Ha ennyire bejön különben a Lidl-s meg Aldi-s 10x10-es zsepi,most szólj,még ott dolgozom,ahol ezeket gyártják, küldök egy raklappal. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenkié retkes, csak nem valljuk be :)

      Igazából Zewa-t szerettem volna, mert az az igazi kedvencem, csak anyósom mellőzte a kérés ezen részét, de még így is ezerszer jobb a helyzet, mint az itteni rettenetek.

      Törlés
  6. Ez a legjobb videód! A kedvencem! Egy ilyen hülye témából (sosem érdekelt más tatyója) is milyen jót tudsz kanyarítani! A kisfiam rémülten nézett rá, mikor felröhögtem időnként. Imádom, hogy nincs megrendezve, agyonvágva, benne van a rossz cica is, természetes, őszinte.
    Amúgy én többféle szütyőt hordok. Van kicsi lapos borítékszerű, amikor kiruccanok egyedül, ilyenkor alig viszek valamit. Van nagy hátizsák gyerekes mászkáláshoz, kis csinosabb hátitatyó ha nem kell sok minden és normális nagyságú, mint a fekete rojtosod, ha egyedül megyek, de több holmit akarok vinni. Folyton pakolászom ide-oda. Elsőnek a gyerkőc holmijait, aztán magamnak, ha befér :).
    Vizet nem szoktál hurcolni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, pedig ez aztán tényleg a csak úgy jött videó.
      Szegény gyerek :) látom magam előtt a férjet, amikor szörnyülködik az én visításaimon.
      Van itt minden, ennek aztán tényleg nem volt tudományos célja.

      Vizet csak akkor ha megyek valahova. A napi táskámban nincs benne, mert a melóhely 5 pecre van a kanadai olcsó Starbucksnak megfelelő Tim Hortons meg ott van minden sarkon és híg amerikai lötty kávét iszom egész nap. (rossz vagyok)

      Törlés
  7. Annyira vicces vagy! :) Gyerek is nézte, tetszik neki a lila hajad!
    Annyi minden van a nagy táskámban, hogy mindig meglepődök, amikor rendet rakok, hogy mik vannak benne és nem is emlékszem, mióta. Pl. zokni. Egyszer beleraktam cipővásárláshoz, na ki tudja, mikor volt.
    Vizet én sem viszek, mert veszek a melóba, útra meg nem szoktam, helyben dolgozom, 10 perc. Csereruhát is a melóba rendszeresítettem, ha eláznék, akkor legyen pótnadrág, de azt nem hurcolászom.
    Lámpa a kulcstartómon van, egy Lego Lucy, aminek a lába világít. Kés, olló, körömreszelő, nedves törlőkendő, zsebkendő, összehajtogatós táska alap. Persze iratok is. Fésű, púder is van nálam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Vigyázz mert majd lila hajat akar

      Zoknim nekem is volt egy hasonló eset miatt, és nagyon sokáig velem volt.

      Körömreszelőm volt, de azt kitettem repülés elött egyszer, és nem tettem vissza valamiért, de jó ötlet.

      A nedves törlőkendős kilővi ez a kis egydolláros kézfertőtlenítő. A lényeg az volt, hogy minél kisebb valami, így is olyan sok minden van nálam.

      Törlés
    2. Na de a törlőkendő olyan, mint a svájci bicska, jó mindenre a cipőpucolástól a sminklemosásig, nemcsak kéztörlésre. A klaviatúrát is néha áttörlöm vele.

      Törlés
    3. Jogos, nyaraláskor van is velem, de így, hogy 5 percre van a meló, a barátnőm 6 percre lakik, így ez olyan, mint a víz, nincs elég idő, hogy kelljen.

      Törlés
  8. Hát a pirog azért meglepett! :D
    Viszont szeretem és már régen ettem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pirogon kívül semmi, de semmi izgalmas nincs a táskámban, pedig a statisztika szerint az egyik legnézettebb videóm.

      A nyugati mellett volt vagy van egy orosz bolt az Arabat, én ott vettem régen, magamnak nem állnék neki csinálni, lusta vagyok.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány