2016. augusztus 7., vasárnap

IPSY bag július



Ipsy bag júliusi kiadás következik. Nem is húzom az időt, mert így is eléggé megkésett a dolog.


Nézzük meg mi volt a borítékban/neszesszerben!



Jöjjenek a képek és a linkek!


Értéke: 21 USD
Az áraik alapvetően nem olcsóak.
Van nemzetközi szállításuk és az első rendelésből 20% lejön.



Too Faced

38 gramm = 40 USD, így az én 5 grammomat 5 USD-ként fogom számolni.




 

50 ml 9USD-ba kerül, de persze ebből is a nagyobb éri meg, ami 300 ml és 18,5 USD.




Meet Matt(e) Trimony.® Matte Eyeshadow Palette – theBalm
Nekem a Matt Kumar színt küldték.
A teljes paletta 42 USD, így egy szín a 9-ből 4,5 USD.
Hírlevélre feliratkozva 10%-os kedvezményt lehet elérni. Szállítanak Magyarországra.



Delectable

A márkáról/almárkáról rövid netről kimásolt anyag INNEN
„we never use parabens, sodium chloride, phthalates, sodium lauryl sulfate, GMOs, mineral oil, petrolatum, gluten or triclosan”

118 ml= 4 oz 12 CAD, azaz a 60 ml=2 oz-os kiszerelésem 6 CAD, ami nagyjából 5 USD.



Összesen: 21 + 5 + 9 + 4,5 + 5 = 44,5 USD a végeredmény.



Most, hogy már egy csomó féle meglepi dobozom van ideje szelektálni őket, mert lassan havi 100 dollár felé megy az áruk összesen. Az Ipsy teljesen biztosan marad, a legjobb ár-érték arányban még akkor is, ha néha van benne haszontalan cucc.


Ki az, akinek egynél több meglepi doboz feliratkozása van?


13 megjegyzés:

  1. Rossz cica :D, végre szerepelt! Édes, ahogy visszabeszélt!
    Egyik meglepire sem vagyok feliratkozva, mert csak ez az Ipsy érdekelne, de Mo-on élek. Tetszenek a neszik, amiben küldik és tudnék mit kezdeni a benne lévőkkel.
    Most hány csomagra vagy feliratkozva?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben izgisebbnek érezte a blogot, most már alíg jön fényképezkezdni :(
      Most Morphe, Ipsy, LaRitzy, LookFantastic dobozok vannak nekem folyamatban, de szerintem a LaRitzyt lemondom, mert nagyon fura az a dolog.

      Törlés
  2. Az ipsy-vel én fogok végezni. Nagyon sok problémánk volt az utóbbi időben. Pontokból beváltott szivacskámat nem küldték, pedig levélben 3x megígérték és helyette kaptam vmi 10 dolláros drogériásat (a beváltott 25-be kerül). Az augusztusival a 3. rúzsom és a 2. highlighter-em fog érkezni, pedig lepontoztam mindet. Az 5 sztártermék is nagy baromság, mert kettőt már kiküldtek és egyedül a szempillaspirálnak lenne jó és persze, hogy nem azt dobta a gép. Az Ipsy összes programozóját kirúgatnám. A facebookon is egy csomóan hasonlóra panaszkodnak és a felhozatalból tudnának jót küldeni, szívesen cserélnék azzal, aki 4. körömlakkját kapja. Megvárom a szeptembert, hogy beváltsam a pontokat, de utána ennyi volt. Remélem a te csomagjaid sikeresebbek lesznek.

    VálaszTörlés
  3. Én a pontgyűjtésbe bele sem kezdtem, mert ha rákattanok, le sem lehet állítani.
    ÓÓÓ ez nem szép tőlük, nagyon nem.

    Nekem mini szempillaspirálból van sok, és abból már kicsit sok van, mindenhonnan az jön, és lassan két éve nem is vettem rendes spirált.

    Az Ipsy eőnye az, hogy 10 USD, míg az összes többi 25 körül van. Így még akkor is megéri, ha egy termék mindig nem tetszik. De ha drágább lenne, akkor már nem lennék boldog vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már ott tartok ezzel az új rendszerrel, hogy a kapott 5-ből 1 ha tetszett az utóbbi két csomagban. Az augusztusiban is csak egy szemcerka tetszik, mert azt legalább odaadhatom Anyukámnak, a többi bénaság. Így már a 10 dollárt sem éri meg. :( Majd itt a blogon kiélvezkedem magam a te csomagodon. :D

      Törlés
    2. Uuu, ez elég rémesen hangzik, így már nagyon gáz. Az augusztusi még nekem nem ért ide, de szigorúbb leszek vele kapcsolatban az tuti.

      Törlés
  4. Most vettem észre, h kicserélted az arcképedet, nagyon tetszik! Az előzőn olyan volt a mosolyod, mint a Drew Barrymore-nak :)
    A szemöldököd meg egyre jobb! Hagyod jobban kinőni, vagy mással fested?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig próbálkoztam azzal, hogy a felső ívét kicsit egyenesebbre faragni, de az nem működött jól. Most úgy jobban hagyom neki, hogy csináljon amit szeretne.
      És talán most a szemöldökcerkám is kicsit sötétebb, ami nem cél, de a barna színen kivűl csak még több barnát árulnak, semmi szürkés

      Törlés
  5. Nekem tetszik. Lehet, h mar ajanlottam: Shiseidonal lattam kifejezetten szurke szemoldokre valo ceruzat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na rosszul emlékeztem és a Clarins-osat csekkoltam le. Megnézem, reménykedem

      Törlés
  6. Lehet valahonnan rendelni ilyen csomagokat Magyarországra?:) Milyen csomagokat ismertek amiket érdemes lehet kipróbálni?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Go Send nevű cégen keresztül többen is rendelnek Magyarországra Ipsy-t.

      Minden csomag egy kaptafára megy, a befizetett összegnél nagyobb érték van a dobozban a kérdés csak az, hogy magyar oldalról akarod rendelni, vagy külföldiről.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány