2016. augusztus 8., hétfő

KUKA KEDD 50. HÉT


Elérkezett az 50. hét, wow. A dolog nem áll meg jönnek ma is a kuka földjére távozó dolgok.


Nézzük először a fürdőt!

Kihajítottam ezt az olcsónak mondható arctisztító vacakot. Sosem indult be, de jobb is, mert valószínűleg több kárt tett volna, mint amennyi hasznot. Tartogattam egy ideig, hogy majd jól vissza fogom vinni, aztán nem vittem. Úgy voltam most vele, hogy ez túl nagy ahhoz, hogy kerülgessem, kuka!


Van két krémem erre a hétre. Az ok egyszerű, nem szeretem ezeket a krémes krémeket. Az Estée Laudert használgattam korábban, őt egy kisebb rendezéskor találtam meg a csap alatti szekrényben.


A Clinique krémre azt hittem, hogy majd valami zselés cucc lesz. Nem tudom miért gondoltam ezt, de nagyon rá voltam készülve, hogy szuper lesz. Hát nem. Olyan fujj érzés.


Teljesen biztos, hogy sosem fogok egyiknek sem az aljára érni. Még akkor sem, ha csak 15 millisek. (azt hiszem akkorák voltak)


A szekrény következik!

Nem azt mondom, hogy híján vagyok a szelektálni valónak, de az tuti, hogy kevesebb van. Így gondoltam arra, hogy felpróbálom azokat a nadrágjaimat, amik legalul voltak, hogy vajon miért is vannak ők alul. Megtudtam erről a fehérről. Az ok egyszerű, kicsi rám, de ez valószínűleg tavaly is kicsi volt, pont azért nem hordtam. Ilyen haskibuggyanásom és muffin top-om még semmitől sem volt. Ja meg fehér, ha a méret jó is lenne, ezt úgysem venném fel.


A két felső a Tommy Hilfigertől van. A sárga egy kísérleti darab volt arra, hogy vajon szeretnék-e nyitni a sárga színű ruhák felé. Nem! Nem szeretnék. Az anyaga egyébként tetszik, jó méretű gatyával nem nézne ki így.

A szürke meg sehogy sem áll. Eddig sem állt sehogy, mindig csak olyan tőgyes macának éreztem magam benne. Mondjuk így, hogy a legtöbb hosszú ujjúmat kiszelektáltam nem tudom mi lesz velem a télen.

Hihetetlen, hogy majdnem egy évig tartott, mire eljutottam eddig a fehér gatyáig. De tényleg!


Őszintén!
Kinek hány olyan ruhája van,
amibe „majd bele fogsz fogyni”.


14 megjegyzés:

  1. Nekem csak egy farmer. 14 evés koromban kaptam..kétszer is sikerült belefogyni. Harmadjára nem akarok mert más céljaim vannak a testemmel jelenleg. A sárga felső de jó!!!!:)

    VálaszTörlés
  2. A sárga felső szerintem tök jól áll. A "tőgyes maca" dologról meg annyit hogy: drága, nagy cicijeid vannak. A legtöbb pulóverben a nagy cicik nem festenek a legjobban.Igaz minden másban szuperül mutatnak. :) De pulóver meg kell, legalábbis arra felétek mindenképp.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Múltkor láttam, hogy már feltaláltáka fűtött kabátot :)
      Egyszer megbékélek a cickókkal, meg, hogy hogyan is állnak

      Törlés
  3. Tökéletesen egyetértek Christine-nel! Még annyit hozzátennék, hogy szerintem nem néz ki rosszul benne a cicid. Formás vagy.
    A hétgévén csereberéltem, így megszabadultam egy szemfestéktől, 2 ecsettől és egy illatmintától, kaptam egy ajakápoló-szerűséget. Van egy Clinique DDML lotion-öm, ami kuka felé néz, de még kisérletezem vele. Az állaggal van bajom nekem is. A hatás jó, de odaragadok a párnához vele. A legtöbb Clinique kencével bajom van, sajnos. Egyedül a Moisture Surge sorozat jött be.
    Ha közel lennél szívesen megvenném a pulcsidat és a krémeidet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arca nekem is csak az jött be, semmi más, de már rájöttem, hogy nekem csak a zselés krémet jók, a krémes krémek nem igazán.

      Ez egy hátránya a költözésnek :(

      Törlés
  4. Ja, és a válasz kérdésedre: jelenleg 3 nyári darabot tartottam meg, hátha... Nekem is volt időszakom, amikor többször lefogytam, belefogytam a holmikba, ezért merem még eltenni.
    Na meg gratulálok a kerek alkalomhoz <3!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 3 az teljesen reális, ha 30 lenne, az már azért annyira nem

      Törlés
  5. Azt a sárga pulcsit én is szívesen megvenném Tőled, nagyon tetszik :-) Van két farmer, amelybe szeretnék belefogyni, de másik kettő ugyanilyen célút épp most hordok, egy pedig már túl nagy is :-) Szóval nem reménytelen a dolog, és motivációnak jó. Egy fehér farmert egyébként én is épp most tettem ki, mert bár belefogytam, annyira csípőfazonú volt, hogy lehetetlen volt benne bajok nélkül lehajolni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :(
      Nem biztonságos gatyám van egy pár, de a színük miatt szeretem őket toppal, de több ilyet nem veszek az tuti.
      Én még sosem fogytam vissza, vagy fogytam bele valamibe.

      Törlés
  6. A szürke felső jó lenne, csak ott mellben fura. Kidobtam egy min. 15 éves pizsamafelsőt, aminek az alsóját átalakítottam terhespizsamává régebben. De annyira nem akartam kidobni a felsőt, nehéz volt. Nekem nem a fogyás a bajom, hanem hogy minden jó rám, emiatt nehéz kidobni bizonyos holmikat. Na jó, gimiben voltam nagyon sovány, de azóta, kb. 18 éves korom óta normál súlyom van.
    Nagyon inspirálsz, hogy átnézzem a körömlakkészletem, de hát ahhoz fel kellene kenni mindet, hogy megtudjam, jó-e még :/ (Vagy vinné el valaki a felét, azokat, amiket egy éve sem kentem fel.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindig is ilyen pufiszerű kicsit nagyobb darab valami voltam 14 éves korom után. Az átlagsúlyom alá-fölé 2 kilóval ingadoztam, így igazából a közpiskolás cuccaim is jók lennének rám.

      EBayről rendelj körömswatch pálcikákat, azok hátha segítenek.

      Törlés
  7. Nekem is az a bajom, mint Audreynak,h minden jo ram gimi ota :) es vmiert erzelmileg is kotodom a cuccokhoz, nem tudom,de nehezen tudok megvalni toluk :)
    A feher gatya nekem tetszik rajtad, sot a ket TH pulcsi is. Valszeg azert, mert en hordok ilyeneket es el is fogadnam a ket pulcsit, mert ilyen szinben nincsenek meg:) Mondjuk nekem sokkal kisebb a mellem, de nekem meg mas bajom van magammal, nyugi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindenhez kötődök érzelmileg, az összes ruhámról tudom, hogy melyik boltban vettem, és a legtöbbről azt is, hogy mit ettem után, hogy megvettem.
      A fehér gatyában kibuggyan a hájam, csaj nem látszik :) , de ez tényleg nagyon gáz.
      Baja mindenkinek van magával, csak a legtöbbünk lusta csinálni valamit (én vagyok a leglustább, ez a cím lestoppolva)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány