2016. augusztus 15., hétfő

KUKA KEDD 51. HÉT



Megérkeztünk a keddi naphoz, ami nem telhet el egy jó kis szelektálás nélkül.


A fürdő következzen elsőre!

Onnan is legelőször egy Clinique por állagú púder. Ez a kis kiszerelés egy ajándékneszesszerben volt, és persze, hogy nem az én színem. Igazából annak már jó lehet, aki a hulla szín után van eggyel. Ő megy a sokat emlegetett mutáns blogsalebe.



A következő dologgal együtt, ami a Gosh Mineral Waterproof Eye Shadow nevet kapta. Nekem ez alappal is a ráncomba megül, és egyáltalán nem mondanám vízállónak. Egy jóízű röhögést nem bír ki.



Az utolsó darab a fürdőből a Jásön teafás dezodor stick-je, amit a szívem mélyéről gusztustalannak és gyűlöletesnek érzek. Egyszerűen ragad. Felkened és undi. Tök mindegy mennyit vársz egy szál csöcskantárban, akár feltett kézzel is, ez nem szárad meg, nem csinál semmit, csak tocsog és ragad. Elég gázos nyitás a natúrabb deók világa felé, igyekszem azon, hogy ne vegye el a kedvem teljesen a dologtól.



Térjünk át a szekrényre!

Az első egy élénkpiros felső lesz aminek a színe az egyik oka, hogy megy. Nem és nem, amíg lila a hajam, a pirosat el kell felejtenem. Meg az eredeti hajszínemhez is túl harsánynak érezném. A másik ok, hogy a (rám)tapis anyaga miatt 100 kilósnak nézek ki benne. Jó, erről nem a felső tehet, de inkább maradok az ápol és eltakar típusú ruháknál.


A következő életem első kanadai H&M-es ruhája, még 2013-ból. Azóta nem nőttem valószínűleg, és már akkor sem vettem sok rövid ruhát, így gyanítom, hogy összement idővel. Az ujja és a válla sem az igazi, úgy az egész nem az igazi. Na jó, a színe az. Imádom ezt a színt.


Még egy piros, amiben megint pufihusi vagyok kicsit, de igazából ez is rövid csak. A válla már majdnem túlzás, de ezt a pufis vállmegoldást egyébként szeretem, mert ellensúlyozza a csípőmet, és nem leszek tőle körte.


Azt hiszem, lassan eljutok oda, hogy az össze ilyen teljesen egyszerű és sima elejű felsőm eltűnik a szekrényből. Jó lenne, mert a mellemen mind hülyén néz ki, és csak azért, hogy menőbb legyek nem fogom a melleimet a nyakamig felhúzni.


Kinek tetszik a buggyos vállmegoldás?
Szeretitek a teljesen sima, egy anyagból készült felsőket?


12 megjegyzés:

  1. Sehogysem jó az a púder? A világosat mégiscsak könnyebb elhasználni, mint a fehéret, nem? Kidobtam egy szemcerkát, ami nem bírt ki egy fél napot sem, elmászott undorító módon és el is tört benne a bél. Persze lehetett volna felmelegíteni, összetapasztani, de nem érte meg a macerát. Sajnálom, mert jó színe volt a Rimmelnek, de még egy Avon vagy Essence is jobb minőség.
    Egy stift, ami nem szárad meg, ilyen is van???
    Ezek a felsők egyik sem a te világod. Az a baj, hogy egy kaptafa mindegyik. Kicsit lazább inges vagy húzott megoldás jobb lenne, de tapadósat az életbe ne vegyél többet. A derekadat viszont lehetne hangsúlyozni, tök szép, egy deréktól lefelé bővülő ruhával. Nagyon nőies alakod van, de ezek a ruhák pont elrontják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem jó, mert sárgás, és májbetegnek látszok tőle még a nyári színemmel is.
      Nekem sem lenne türelmem melegítgetni a dolgokat...

      Ezeket akkor vettem, amikor 5-7 kilóval kevesebb voltam, de képen szerintem 15 kilónak is látszik az az 5 kiló különbség. Tapis egyszínű cuccot nem veszek, csak olyat aminek merevebb az anyaga és nem adja ki a hurkákat.Ruhán gondokodtam, de nincs hova felvenni. Most az nagyon viccesen nézne ki, amikor a boltot átépítem kisesélyiben, munakvédelmi cipőben. De nyitva tartom a szemem, és ha nem is veszek, felpróbálok párat. Miért ne alapon.
      :)

      Törlés
  2. nem azért invisible blend, mert ez a színtelen fixálószín? Nekem pont ilyen van és előbbinek vettem...

    VálaszTörlés
  3. Kicsit elbizonytalanodtam, megnéztem a Beautypedián, hátha ír valamit erről:

    http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/clinique/_/Blended-Face-Powder-And-Brush

    The Invisible Blend shade goes on translucent but not too white, so it is indeed suitable for most skin tones looking for a powder that tempers shine without adding color. One more point: Toss the brush; it doesn't apply powder well, feels scratchy, and sheds too much.

    Szvsz ennek alapján ez nem a legvilágosabb árnyalat, hanem a színtelen fixálópúder.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elsőre én is megörültem, hogy olyan lesz a púder, ami mindenkinek jó, tehát nekem is.
      De ennek van egy sárgás beütése, ami valószínűeg a sárgás bőrszínek összességéhez passzol, de engem beteggé tesz. Szóval az, hogy színtelen az nem igaz sajna :(
      Én vagyok a kivétel a most skintones alól muhahaha

      Törlés
    2. Igen, akkor lehet, nálam azért műxik, mert egyértelműen világossárgás az alapszínem.

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. "egy szál csöcskantárban"

    Én sírok. 😂😂 Eddig nem tudom miért nem olvastalak, de ünnepélyesen bepótlom az elmaradást.

    Ölel Crystal

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Crystal, üdv a fagyosan humoros beauty blogon :)

      Hajrá, hajrá, ha valami kimondottan érdekel a menűben a blog kategórián belül van egy nagy cimkefelhő, ott tudsz váogatni.

      Csajos visítos ölelés :)

      Törlés
  6. Na, már a múlt hét végén rákészültem a Kuka Keddre :). Bezacskóztam 3 kihízott nadrágot, egy lyukasat kidobtam (férjemé volt, nem látta, hogy kihajítottam), 3 felsőt is zacsiba tettem, amik becsúsztak a szekrény hátuljába, így sokáig nem akadtam rájuk. Egy szúrós körsálat is kiszortíroztam. Azt hiszem adomány lesz belőlük.
    Megint elsüllyesztettem pár kence-ficét. Ha nem nézek feléjük mondjuk 2 hétig,akkor kuka, vagy megpróbálom elpasszolni.
    Én szeretem a kicsit húzott vállú felsőket, mert nagyon körte vagyok. Kicsit javít az összképen. A sima egyszínű pólókat is bírom, de ne tapadjon nagyon, csak kicsit legyen "izompóló". Nálam deréktól lefelé kezdődik a kritikus rész, fölötte jobb a helyzet. A simákat valami nyaklánccal, vagy sállal szoktam feldobni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép kis mennyiség.

      Pont ezért szeretem a húzott vállú dolgokat. Ha szélesebb a vállam kicsit optikailag, akkor kevésbé lesz a csípőm hangsúlyos.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány