2016. augusztus 30., kedd

KUKA KEDD 53. HÉT



 A Kuka Kedd szülinapját jól megünnepeltük, de a munka nem áll meg, megyünk tovább, mintha ma kezdtem volna.


A fürdőből egy ecsetszett fog távozni. Az Ecotools mini szettje, amit utazásra találtak ki, nem tetszik. Sosem tetszett igazán, nem gondolom hasznosnak, mert egyszerűen nem áll rá a kezemre, vagy inkább a lapáttenyeremre. A szettel akkor sem lennék teljesen megelégedve, ha a nyelük hosszú lenne, mert van, ami túl nagy, van, aminek nem elég merevek a szálai.


 Az az elképzelésem, hogy több utazó szettet az életben nem veszek, mivel azon a 2-3-4 centin sok gramm nem múlik, viszont nyaraláskor, ha sminkelni akarok, akkor a leggyorsabban és a legkényelmesebben akarom ezt megejteni. Ergo olyat nem éri meg vinni, amit itthon nem használnék szívesen.


Tok is van a dologhoz, így igazából két hétre elég a cucc, de nem akarom szétszedni, inkább egyben hagyom a hat dolgot, és majd ha nem jön össze a három kidobandó, erre a hétre még visszanézhetek.


A szekrényből a nyári ruhák között nézelődtem, hogy mik azok, amik egész nyáron nem voltak rajtam. Sajnos nem volt nehéz találni valamit, mert azóta, hogy azt hiszem meghíztam, nem nagyon vagyok hajlandó felvenni miniszoknyát, meg annyira nem is praktikus a változó időjárás miatt. A 20 és a 40 fok tíz percenként is képest egymást váltogatni. És közben leégsz és megfázol egyszerre.

Az első rövidgatya biztosan turis, és biztosan nagyon régről, mert nem jön rám, de egyáltalán nem. Ha rámjönne sem venném már fel. Valahogy már nem akarom mutogatni a lábamat, tök gáz.


A következő miniszoknya, aminek a széleit szépen visszahajtogattam a fényképezéskor, hogy ne nézzen ki XXL-esnek egy Jeans Clubos darab és nem is értem, hogy tudtam én ezt felvenni anno. Sokat mondjuk nem volt rajtam, mert mindig fellibbenés parám van, és nekem ez tuti nem állna szexin. Az esélye hogy felveszem nulla, mehet új életet kezdeni.


A következő sem egy hosszú darab. Dupla olyan széles, mint hosszú. Igazából ezzel az a bajom, hogy a zsebe mindig kifordul, és ott mutogatja magát, hogy itt vagyok, nézzél meg, tök cikin nézek ki.


Meg is lenne a három ruhaféleség, amit miután kinyitottam a fiókot, amiben az ilyen jellegű cuccok vannak, nem sokat kellett rajta agyalni. Van még, de többi rövidnadrágot, szoknyát már szerintem szeretem.



Megvolt az 53. hét is. Most a nyári dolgokat nyár végén kéne kiszelektálni, nem várni vele egy egész évet.

Ti mikor szelektáljátok a nyári cuccokat?
Mik a kritikus darabok?
Mi az, amit tuti kidobtok, mi az, ami elfér?


9 megjegyzés:

  1. Hú, a nyári ruhák!
    Tulajdonképpen épp időszerű lenne szelektálni közöttük, mert most egészen pontosan rá tudok mutatni a kritikus darabokra. Érdekes, valahogy télre már halványodnak az emlékek és rendre megbocsájtok a béna nyári cuccoknak, meglágyul a szívem :D

    Van pár ujjatlan pólóm, amelyeket már legalább 5x felpróbáltam. Anyámtól kaptam őket, magamtól soha nem választottam volna full-egyszínű orgonalilát, szilvaszínt, és olívazöldet. A szabásuk jó, az anyag minősége kifogástalan, de teljesen fantáziátlanok, semmi minta, nulla nőiesség, mamisak.
    Holnapig még van idő gondolkodni rajtuk, mindenesetre ők lennének most az esélyesek nálam, hacsak ki nem találom, hogyan varázsolhatnék rájuk egy kis egyediséget.

    A béna ecseteket tényleg nem éri meg őrizgetni, úgysem nyúlunk értük.
    Mióta olvaslak, én is beszereztem pár új ecsetet, sajnos becsúszott közéjük néhány használhatatlanul merev szálú példány is, hurrá :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ezek a kedvenc színeim, valami feltűnő nyakbavalóval, tarka szoknyával hordanám őket. Vagy blézerrel. Trikónak, ha annyira jó anyag. Most már szinte csak pamut ujjatlant hordok trikó helyett, jobb az anyaguk és hosszabbak.

      Törlés
    2. Bandita ezt olyan jól fogalmaztad mmeg, pontosan így. Az emlékek szépülnek.
      A nagyon egyszerű dolgokhoz én hosszú nyakláncot veszek fel, de persze van ami menthetetlen.

      A merevek jók lehetnek krémes cuccokhoz. A Color Tattohoz tudnám elképzelni, de olyan még sosem vettem.

      Én H&M-es toppokat hordok nap, mint nap, ugyan nem pamut teljesen, de sokkal jobb, mint sok más.

      Törlés
  2. Én egyszerre vágok ki mindent ha zsúfolt lesz a szekrény. A nyári cuccokkal az a baj hogy hogy nagyon picire össze lehet őket hajtogatni és nem foglalnak sok helyet, szóval megbújnak a kis dögök. Nálam most csőtopok, pólók repültek. Én sem szívesen veszek már fel rövid cuccokat de idén azért sikerült beszereznem egy mintás farmer rövidgatyát ami már volt rajtam egyszer (éljeeeen!) egy balatoni hétvége után amikor pont szép barna voltam. Szóval vízpartra kell egy ilyen.
    Ecset hmmmm.... én nem nagyon használok ecseteket persze 4-5 van ami tényleg kell (szemöldök, púder, pirosító) nem igazán vagyok rápattanva az ecset témára de mindenkinek más a gyűjtögetés tárgya ugye :). Valószínűleg az enyéimtől lehidalnál hogy milyen gagyik de nekem a célnak megfelel. Pl. a szemöldökecsetem tök tuti soha nem vennék mást. Egyszer írtál egy olyanról ami túl kemény na ez is ilyen olyan mint a seprű de picit megnedvesítem és nagyon szép ívet lehet vele húzni, a szín erőssége meg attól függ mennyire nedves az ecset. Soha nem kenődött még el a festék, még edzés után is ott van. Az is igaz hogy a szemöldökömön általában nincs sok igazgatni való inkább színt adok neki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, ha van 3 szekrény meg a sufni, meg a kamra, meg mégpont akciós is a szekrény az Ikeában :)
      A csőtopok nálam évekig megbújrtak, de aztán most nyáron sem hiányoztak.

      Amíg szereted őket, és működnek addig ne zavarjon, hogy "gagyik", mert minek vennék 10ezres ecsetet, ha nem kell. Több marad arra, amit igazán szeretsz. Akkor gáz az ecset, ha hullik a szőre, szőr, vág, karistól, vagy valami nem stimmel vele.

      Törlés
  3. Alulról a másodikat megtartanám lakktakarításhoz.
    Á, ilyen rövidet gimiben hordtam utoljára, de akkor 43 kg voltam, gebe a 168 centimhez. Most már koromhoz illően munkába csak térd közeli szoknyákat veszek fel, itthonra, mászkálni még jó a mini, de azért nem ennyire mini :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs annyi lakkom, hogy értelme legyen, bár gyenge voltam és rendeltem megint egy csomót.
      43 kb én az oviban lehettem utóljára, mindjárt el is sírom magam :)

      Az ennyire miniben már csak azért is hülyén érzem egyszerűen magam, mert áll mellettem egy muszlim, talpig nagy lepedőben, és elgog a szégyellem érzés. Nem kéne, meg senki sosem szólt be, de valahogy már nem esik jól ha kivan a fél fenekem.

      Törlés
  4. Hú, az a kockás miniszoknya! :D Éppen ma viseltem egy hasonló fazont fehér színben.. Lassan túlkoros leszek ezekhez a darabokhoz, de én vallom, hogy nem kor kérdése...... Én nagyon alacsony vagyok, és a térd alá érő szoknyák már nem állnak jól, a nagyon hosszúban meg még kisebbnek tűnök (rövid gót korszakomban persze hordtam ilyeneket). :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fehérben? Bátor vagy, én nem mernám, akkora fenekem lenne, mint egy mamutnak.
      Alacsonyaknak csak a mini szerintem, de a mini egy rövidebb lábún nem olyan rövid ám. Az ilyen szoknyáknak a dereka alakul a számozás szerint, de a hossza alig változik.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány