2016. augusztus 10., szerda

LookFantastic, júliusi fantasztikusságok



Igen, már megint egy meglepi doboz. Túlzásba estem, mint sokszor sok mindennel.  Ma a LookFantastic dobozát szeretném bemutatni, amit konkrétan egy Tweetnek köszönhetek.


A doboz egy másik dobozban érkezett, így egy egész fa halt bele a dologba, de semmi para, majd lesz másik. Csak vicceltem, a dobozon belül is van papír meg papírcafat, két fa volt az áldozat.

Ha leküzdöttük a papírfecniket, amik nagyon haszontalanok, mivel a cuccokat csak ráhányják, és nem a közepébe teszik, akkor 6 épségben megérkezett dolgot találunk jó esetben. Azért csinálok viccet a csomagolásbol, mert a LaRitzy pont ilyen papírfecniket használ, de ezek haszontalanok. Egy szivacs vagy egy bubisfólia sokkal értelmesebb, még akkor is, ha az műanyag és nem papír.


A LookFantactic doboz ára attól függ, milyen hosszúságú előfizetést választ az ember. Én most a kevésbé gazdaságos 3 hónaposat választottam, hogy teszteljem a dolgokat. Legjobb tudásom szerint, ha valaki az egy éveset választja, és fél év után meggondolja magát, akkor sincs mit tenni, mert ez egyfajta szerződés, nem tudod lemondani.

Nézzük az árakat, a forintosítást 370-nel számoltam, de ki tudja milyen kedvében lesz a font.
1 hónap ára: 15 font, ami 5500 forint
3 hónap havi ára: 13,33 font, ami 4930 forint
6 hónap havi ára: 12,50 font, ami 4630 forint
12 hónap havi ára: 11,25 font, ami 4160 forint


Postaköltség nincs pluszban, tehát annyi az áruk, mint amennyit itt láttok. Nem is értem, miért nincs ott minden második beauty blogon, ha a PIXI olyan népszerű és lényegében ugyanannyiba kerülnek.

Én a 3 havi előfizetést választottam elsőre, mivel már sokkal olcsóbb, viszont még azért nem egy halálomig tartó időhosszúságú a dolog. Ha beválik a dolog, amit még nem látok előre, akkor a fél éveset választanám. Egy év túl hosszú nekem ilyenhez.

Az általános infók után nézzük meg mik voltak a dobozban!

A honlapon ITT meg lehet nézni, hogy mik voltak a dobozban, sőt egyből elénk is dobják a linket, hol ehet megvenni. Hát nem tündéri?
Az árakat amerikai dollárban tüntetem fel, talán ez mutat legjobban összehasonlítási alapot.



Ára: 25,50 USD
Ezt többször megnéztem a Sephorában, és többször is megállapítottam, hogy ebből egyszerűen nem jön szín, ez nem jó semmire. Mekkora szerencse kellett hozzá, hogy pont ezt kapjam. Ráadásul a legsötétebb színben, de legalább ez szürkés, és nem barna, viszont rettentő sötét, majdnem fekete. Vésztartaléknak elmegy.
Ez kimaradhatott volna.



Kebelo Silk Cream

Ára: 23,5 USD az 50 ml-nek, az én 15 ml-em 7 USD-nak felel meg
Ez olyan oké dolog. Anti frizz cream, ami göndörödés ellen lenne, de nekem egyébként nem göndör a hajam a legkevésbé sem. Valószínűleg ártani nem fog azért, mert sok jó dolog van benne. Meglátjuk.


this works in Transit Camera Close-Up

Ára: 41 USD a 40 ml-nek, így az én 20 ml-em 20,5 USD
A honlapon látható pumpás kiszerelés jobban tetszik, de az enyém is okés, főleg, mert le van ragasztva a bejárata. Az összetevők között sok szép dolog van, mondjuk az alkohol megbújik félúton, de a 15. összetevő után annyira csak nem lehet rossz.
Mindent ígér, de tényleg. Hidratál, primer és még maszk is egyben. Pluszban koffein is van benne. Bár engem még senki sem győzött meg arról, hogy a koffein kívülről is hat. Mondjuk nekem belülről sem működik, csak üdítő.
Drága egy dolog, így majd ha eljutok oda, hogy használjam, akkor magas elvárásaim lesznek vele szemben.


NUXE Huile Prodigieuse Or - Multi Usage Dry Oil - Golden Shimmer


Ára a 100 milisnek 46,5 amerikai dollár, ami az én 10 milisem esetében 4,6 dollár lesz.
Ez az a dolog, amit magamtól tuti, hogy sosem vettem volna meg. Az arany csillámok tőlem olyan messze állnak, hogy arra kifejezés nincs.
Azt írja, hogy mindenre jó, lehet azt bőrre, hajra és még arcra is kenni. Hmm, arcra arany csillámokat olajban úsztatva miért is akarna bárki tenni. Illetve a parfüm egy dolog, de hogy még van benne irritáló anyag is majd még nem egy illatanyag és ezt arcra ajánlják, hm, hát inkább nem.

Forrás: Krémmánia

Hajra nem kenném, hogy szépen összetapadjanak. Max kipróbálom hajmosás előtti napon estére, mert az arany csillámokkal tuti hülyén néznék ki.
Lábszáron a tapasztalataim eddig azok, hogy viszonylag hamar beszívódik, de nem tökéletesen. Hagy maga után egy fura érzést, ami nem olajos, de érzem, hogy valami ott van. Nem jó. A csillámok annyira nem vészesen villognak, de nem hiányoznának, ha nem lennének.
Nem mondom, hogy rossz hogy kaptam, de magamtól tuti nem költenék 46 dollárt (13 000 forint) egy üvegért.



Bellápierre Cosmetics Cheek & Lip Stain


Ára: 18 USD, ami 5 grammot takar
Ez egy olyan terméktípus, amit sosem fogok megérteni. Tehát, ha pírosítóként akarom használni, akkor belenyomkodok egy ecsetet, amit aztán a fejemre, majd vissza a sminktermékbe. Erről a csodás ecsetről az alapozó meg megy bele a cuccba. Ezt utána miért is akarnám a számra kenni?
A szín, amit kaptam teljesen passzol. Pír funkciójával teljesen elégedett vagyok egy ideig, igen, egy ideig, mert a tartóssága azért megkérdőjelezhető fixálás nélkül.


MiTi Professional Hair Tie


Ára: 7 USD, ami 3 darab
Eltalálták a színt! Király és köszi. Nagyon hagy hajhosszúsággal még nem rendelkezem, de ez egy hasznos dolog lesz a jövőben.



A dobozban volt még egy LookFantastic ismertető füzetke és egy Elle augusztusi brit kiadás, amit ott 4,1 fontért árulnak, ami 1500 forint. Nem szépítem a sorsát, mivel nem tömegközlekedek így a WC újságtartójára fog kerülni.


Összegzés képen a tartalom 25,5 + 7 + 20,5 + 4,6 + 18 + 7 = 82,6 USD, ami 280-nal számolva 23’130 forintra jön ki plusz a magazin. Ez nagyjából a doboz árának az ötszöröse, ami elég WOW hatás.


Még két doboz mindenképpen érkezik, majd azok ismeretében döntök ennek az előfizetésnek a sorsáról, de a mostanival elégedett vagyok. Igazából nem is értem, ez eddig miért maradt ki teljesen.



Ti rendeltetek már LookFantastic dobozt?
Vagy bármi mást a LookFantastic.com-ról?


16 megjegyzés:

  1. Biztos megéri, de ezekből kb. én semmit sem tudnék jó szívvel használni, de más meglepi dobozzal is így vagyok. Nagyon ragaszkodom a bevált termékeimhez.
    Múltkori sminkelős videód hatására vettem két szemöldökceruzát, azóta lelkesen festegetem a szemöldökömet, bár jobb lenne festékkel lekenni, de nem bírom a végleges (haha 1 hónap se) dolgokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az első annyira talán nem is, de a kövi már elég jó, vagyis vanak benne jó dolgok.
      A Mindent a szépségről Anikónás Youtubeon láttam egy szemöldökfestéket, az egy hétig marad fenn kb, az olyan pont okés hossz, hátha
      https://www.youtube.com/watch?v=RCIsJWPqCvY

      Törlés
  2. Pont azért nem annyira népszerű szerintem, mint a Pixi, mert nem tudod havonta, a márkaválogatás után eldönteni, hogy kell-e vagy sem. Én szívesen megrendelném ezt a dobozt például, de diákként (diákmunka és ösztöndíj mellett is) nem biztos, hogy van kapacitásom egyszerre 16 ezer forintot félretenni, mert csak 3 hónapra lehet előfizetni, úgy, hogy ki tudja mire kell költeni akkor, és az én esetemben sajnos nem világos, hogy a következő vagy az azutáni hónapban mennyi pénzből gazdálkodhatok. (Szabadúszó munka hátránya.) Sajnálom egyébként, mert nagyon jó dolgok vannak bennük, majd ha megint kapok ösztöndíjat, és nem Sziget bérletre megy el, talán kipróbálom :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet egy hónapra rendelni

      " Nézzük az árakat, a forintosítást 370-nel számoltam, de ki tudja milyen kedvében lesz a font.
      1 hónap ára: 15 font, ami 5500 forint
      3 hónap havi ára: 13,33 font, ami 4930 forint
      6 hónap havi ára: 12,50 font, ami 4630 forint
      12 hónap havi ára: 11,25 font, ami 4160 forint"

      Nem kell egyszerre félretenni, havonta vonódik le automatikusan az összeg a számláról, mint az összes többi ilyen folyamatos feliratkozósdinál, csak ha ezt fél évre "aláírtad" nem tudod lemondani, míg egy nem időhöz kötöttet bármikor le lehet mondani.

      Törlés
    2. Értem, hogy havonta csinálja, de nekem a nem lemondással van a gondom, mert lehet, hogy nem lesz mit levonnia éppen abban a hónapban. Igy pedig félre kell tenni, ha nem akarok gázt.

      Törlés
  3. Gondolkodom én is ezen a dobozon, de ebből a kiadásból nekem a hajgumi meg a Benefit lenne csak tényleg hasznos. A Nuxe olajjal tuti nem tudnék mit kezdeni, az arany csillámos dolgok nem jönnek be. Úgy szeretem egyébként, hogy te mindenről leírod a véleményed, és nem fogsz tőle elájulni, csak azért mert Nuxe :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A TBS csillámos testápolóját is elkenegettem a lábamra, ezt is szerintem oda fogom.

      Én ezen a Nuxe-on például nem igazán értem mit eszenek az emberek, vagy miért mondják, hogy olyan jó, mert ahhoz képest nem egy szépek az összetevői (parfüm a 6. helyen egy arcra való szérumban) és nem is egy olcsó dolog.

      Ahogy egyre többet agyalok ezeken a dobozokon egyre jobban azt érzem, mind olyan, hogy kell, de nem hasznos. Mert NINCS rá senkinek sem szüksége, csak úgy van.

      Törlés
  4. Ezt a dobozt már régóta szerettem volna kipróbálni, de amíg suliba jártam én se akartam feliratkozni rá. Most viszont elő fogok rá fizetni három hónapra, bár ez a doboz egyáltalán nem jön be, úgyhogy most elbátortalanítottál. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A következő dobozban csak haj- és arcápolás van, semmi smink. Ígyekszem a dologgal, hogy még augusztusban kikerüljön az a bejegyzés.

      Én saját magamat tántorítanám ez az összes doboztól, de olyan jó meglepi dobozokat kapni.

      Törlés
  5. Hú, ez a doboz szuper lett, minden terméknek örülnék. Ezt a kiadást meg lehet még rendelni? Vagy már csak a következőt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak a kettővel ezutánit lehet megrendelni szerintem, mert az augusztusi is megérkezett már. :(

      Törlés
  6. Eddig egy meglepi dobozt sem rendeltem (se DM-et, se Pixit, se semmit), de ez elég szimpatikusnak tűnik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 3 havi előfizetés szerintem egy próbát megér, mert úgy olcsóbb is a cucc, de nem is olyan hosszú az elkötelezettség. A következőben is jó dolgok lesznek, de főleg arcápolás, nem smink.

      Törlés
  7. En meg akkor rendeltem pixit, amikor meg senki sem ismerte es kb 100 db-ot adtak el belole. Nem kellett a laptop elott ulni es percenkent frrissiteni varva a nyitast,h megrendelhessem. Amikor meg nem volt ekkora felhajtas korulotte. Azota neha rendelek, de nincs nagy kedvem. Ja es utalom a fanyalgokat: jajj, de jo,h most(sem) rendeltem meg. Semmi jo nincs benne.
    Vagy aki megveszi, majd egy az egyben felteszi a tartalmat eredeti aron egy fb-os csoportba(tehat dragan), mert neki semmi nem jo :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a laptop elő ülös dolgot nem értem, ha annyira jól megy a szekér, akkor miért nem pakolják meg rendesen?

      Na ez engem is kiborít, hogy jajj de jó, hogy nem rendeltem meg, megint fogkrém van benne...
      A magyar abból csinál pénzt, amiből tud. Van, aki ebből, és persze rohadt gáz :(:(

      Törlés
    2. Nyilvan mar egyre tobb dobozt adnak el a kezdeti (nehany evvel ezelotti) nyitas ota, de volt egy idoszak, amikor mar ismert volt, viszont mennyisegben nem mertek nagyot kockaztatni. Akkor en nem is rendeltem, mert komolyan kuzdeni kellett egy dobozert. Kis cegkent indultak elsokent a piacon.

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány