2016. augusztus 1., hétfő

Mindennapi társaim júliusban


A július még stresszesen indult, de idővel jó lett. Jött a nyaralás, még gyorsabban telt az idő. A meló pörög ezerrel, tudjátok, július már „back to school” időszak nálunk. Sőt már jönnek az első télikabátok. Így aztán vége a hónapnak, jönnek a kedvencek és az antikedvencek.


A videós havi értékelés:


Ami már nem társam, az a cigi, megint nem dohányzó lettem egy hónapja. Remélem így is marad. Ja és leszoktam a fánkzabálásról is és rengeteg zöldséggel pótolom. Valami történik velem.

 
A képek a videóban említett dolgokról:

Fekkai hab állagú kondíciónáló



Clinique Liquid Facial Soap, Mild
The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser
Sukin Cream Cleanser



It’s Skin Plant Water Balancing Serum
Jaco’s Organics Carrot Seed Face Toner



Ecsetek












Urban Decay Naked Smoky
Teszt róla ITT volt





Shu Uemura Lash Builder Eyelash Nourishing Serum

36 CAD, a videóban hibásan 39-et mondtam.

 


Elég sok zöld dolog jött most össze, nem tudom mi az oka, hogy a szemfestékből is a zöldet részesítettem kicsit előnyben, a csomagolások is zöldek. Hmm, érdekes.

Meleg nem volt, miniszoknyát egyszer vettem fel idén. Le kell fogyni! Mondjuk, attól még a változékony idő marad.

A fekete cica egész cikk alatt itt vernyákolt, hogy nehogy elfelejtsem őt is beleírni, így hát külön helyet kap, mint a kedvencek kedvence. A legjobb sminklemosó, a legjobb eset és a legjobb ébresztőóra kategóriákban.

Köszi ha megnéztétek a videót, és ha eljutottatok idáig. Iratkozzatok fel a blogra és a Facebookra, hogy ne maradjatok le semmiről!



Nálatok mi volt a kedvences helyzet júliusban?
Volt valami különös kedvenc?
Valami nagyobb változás?



11 megjegyzés:

  1. Sosem hordok miniszoknyát, kicsit térd fölé érőt szoktam, pörgőset. Hát attól, hogy le kellene fogyni, még nem kell megpusztulni a melegben. Vedd csak fel :) Ha lefogysz, le fog esni rólad.
    Ma leszólított egy nő a boltban, hogy le van árazva a nyári ruha, megvegye-e, mert már leszólított embereket és azt mondta valaki neki, hogy ne vegye meg, szűk rajta. Mert látszik a hasa. Kinek nem? (Rubint Rékának.) Teljesen normálisan nézett ki, volt vagy 60 éves, egyáltalán nem volt kövér. Testképzavaros volt szerintem. Ha ennyi idősen azon fogok parázni, hogy nem lapos a hasam, inkább felkötöm magam. Vedd fel a miniszoknyát!
    Kedvenc a kókuszos Ziaja tusfürdő meg a CbL You're a Peach-e, a Peacock Parade is az lenne, ha nemcsak két napot bírna, azaz, felkenés napja meg lemosás napja, 3990,-ért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó itt nincs meleg, ha van is, és fel is veszek valami lengét tuti, hogy fél óra múlva esni fog.

      Tegnap fel is vettem, aztán majd befagyott a farom :)

      Hu attól a 2 napos lakktól lehet fenét kapnék, bár rajtam akkor kb 4 óra lenne :( Nincs körmöm megint, hisztizek :(

      Törlés
    2. Nem érdemes drága ÉS holo ÉS sötét lakkot venni, ez így egyben nem tartós :(

      Törlés
  2. Annyira szép ebben a videóban (is) a hajszíned. Nagyon ütős. :)
    Jó látni, hogy idekerült a Naked Smoky. Megérkezett hozzám is végre a w7 Smokin' Naked dupe (nem tudom emlékszel-e, írtam róla Facebook-on a nem elég népszerű márkás kérdésed alá), és imádom ezt a színvilágot. Talán egyszer az eredetit is megveszem, ami tőlem nagy szó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A titka az Overtone hajkondíciónáló, baromi drága, de az a kifakult ronda haj látványa engem nagyon taszít.
      Nekem a W7 lila paletta nem jött be, de nagyon nem. A lila mondjuk csak csillámos színeket tartalmaz, és azok előszeretettel potyognak is. :( Az eredetinek akkor van értelme, ha nincs semmi hasonló, mint nekem, előtte nem volt nude palettám, de így is a színek többsége megvolt innen onnan.

      Törlés
  3. Gratulálok az elhatározáshoz! Megdicsérlek, hogy letetted a bagót :D! A növényevés pedig külön még egy csillagos 5-ös!
    Nekem a mandulaolaj vált be a letöredezett szempilláim gyógyítására. Semmi faxni, csak az ujjam végére teszek és átsöpröm a felső sor hegyén. Ha nagyon olyanom van, akkor fogok egy spirálos pálcikát, arra csöppentek és fésülgetem a szemszőrömet :). Csak ezt a spirált mosogatni kell utána és azt nem szeretem csinálni. Ha nem felejtem el, akkor a vattakorongra is teszek 1-2 csepp olajat a mici-víz mellé festéklemosáshoz. Könnyebben is jön le, meg talán a habzó arcmosó zsírtalanító hatásától is védve vannak a szempillák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még a "letetted" múlt időben azért odébb van, de egy hónap több a semminél. Kár, hogy én kimondottan szeretek cigizni, nem csak úgy ráfüggésből :(
      A spirálmosás ellen vagy elkerülése miatt vettem üres szempillaspirálos tubusokat az eBayről, hátha bejön a dolog.

      Az olaj a sminklemosóba nálam annyira nem játszik, mert mindig arcot mosok még vízzel is, így az olajat is csak lemosnám, vagy szétkenném :(

      Törlés
  4. Én is megdicsérlek, mert letetted a cigit! (-: Valamikor én is bagóztam..... Az árából tudok venni lakkokat meg sminktermékeket. :-D
    E hónapban talán a Rexona Maximum Protection deo lett kedvenc, tényleg jó erős. És azt hiszem az EverGlaze fedőlakk. Lakklemosó nálam csak acetonos jöhet szóba, az viszi le a legkönnyebben és azt vettem észre az én körmömnek kevésbé árt, mint a mentes. Körbetakarítani Crystal Nails műköröm leoldó folyadékot használok, töményebb aceton, mert nincs benne víz. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, igekszem idén jobban rászolgálni, mint tavaly.
      A Rexonákat szeretem, ezt meg fogom nézni, hogy itt is van-e. Meg a fedőlakkot is, ha az Essie nem csinál csodát.
      A Walmartban van tiszta aceton, minten cicó nélkül acetonként árulják, de nem mertem eddig megvenni, pedig a barátnőm esküszik rá.

      Törlés
  5. Júliusban magamhoz képest sokat használtam a theBalm Mary-Lou Manizer-ét és még talán a ColourPop Lippie Primer-ét emelném ki, ami által rátaláltam ismét arra a rúzsra, ami mindenki másnak működik primer nélkül is, de az én számról rekord sebességgel elpárolog. Azért egy no name rúzsnak elnézném, de egy EL Envy-nél már nem őszinte a mosolyom. Szóval ez a primer egy kincs nekem, mert végre fél napokat bírnak a rúzsok rajtam is. :D Kedvenc volt még a Givenchy Ange ou Demon Le Secret parfümöm.
    Gratulálok a cigihez, csak így tovább! Mi Párommal még csak 1 hete próbáljuk letenni és baromi nehéz. Pláne, hogy szerettünk füstölni, de kemények vagyunk és megcsináljuk. :D Amúgy most, hogy hiányzik a cigi, észrevettem, hogy mennyi ember dohányzik. Eddig fel se tűnt. Szomorú.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a ColourPop primer tényleg kincset ér. És főleg ennyi pénzért.
      Én most készülök visszavinni egy Tarte rúzst a Sephorába, mert egy pár dollárosnak még elnézném, hogy belemászik a nemlétező ráncaimba, de egy Tarte 20+ CAD-ért ne tegye!

      Együtt erősebbek vagytok!
      Egyébként szent meggyőződésem, hogy ha valaki leszokni készül akkor az összes cigis követi, hogy ne tudd elhagyni a klubbot. Még jó, hogy amikor a férjnek hisztizek, hogy de én cigizni akarok, akkor nem értik. :)

      Hajrá, legyetek kemények! Több pénz marad sminkre :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány